Szerző |
Üzenet |
mikir
Motor: 1200 S
|
 Re: Szerveződő gurulások!
Tangerine írta: Tavaszköszöntő guriga a Mecsekbe. (csak ha jó idő lesz) Március 1. vasárnap, 10:30, Szekszárd, északi MOL van kedve valakinek? Sajnos nem tudok menni 
|
2009. március 1. 6:43 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Tangerine írta: Tavaszköszöntő guriga a Mecsekbe. (csak ha jó idő lesz) Március 1. vasárnap, 10:30, Szekszárd, északi MOL van kedve valakinek? Erősen koncentrálok rá...meglátom, de a szokásosnál is rozsdásabb vagyok, viszont mennék...
|
2009. február 28. 22:05 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Tavaszköszöntő guriga a Mecsekbe. (csak ha jó idő lesz) Március 1. vasárnap, 10:30, Szekszárd, északi MOL van kedve valakinek?
|
2009. február 28. 21:39 |
|
 |
Zoli77
Motor: GSF 1200s
|
steki78 írta: Ez szép kis túrának látszik  Nem csak annak látszik, az is lesz  3670Km 
|
2009. február 28. 7:34 |
|
 |
steki78
Motor: GSF 650 S
|
Ez szép kis túrának látszik 
|
2009. február 26. 23:15 |
|
 |
Zoli77
|
steki78 írta: Sziasztok, én 2006-ban voltam Corfu-n, igaz nászút volt és nem motorral A sziget gyönyörű zöld, tele kabócaciripeléssel, az utak kanyargósak, hol 3 sáv, hol meg hirtelen 1, aztán ha nagyobb jön szembe akkor célszerű lehúzódni. 0-ról 800 m-re felmenni super, a látvány is pazar. Nem osztrák hegyi utakra kell gondolni, de sokszor hasonló  Szia! Igen Korfu-n már én is jártam 2-szer, de most motorral megyünk! 
|
2009. február 25. 20:35 |
|
 |
steki78
Motor: GSF 650 S
|
Sziasztok, én 2006-ban voltam Corfu-n, igaz nászút volt és nem motorral A sziget gyönyörű zöld, tele kabócaciripeléssel, az utak kanyargósak, hol 3 sáv, hol meg hirtelen 1, aztán ha nagyobb jön szembe akkor célszerű lehúzódni. 0-ról 800 m-re felmenni super, a látvány is pazar. Nem osztrák hegyi utakra kell gondolni, de sokszor hasonló 
|
2009. február 25. 0:02 |
|
 |
Zoli77
|
karesz írta: PÜ-nél ne feljts el témát írni anélkül nem megy el Köszi... már sikerült
|
2009. február 20. 19:48 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
PÜ-nél ne feljts el témát írni anélkül nem megy el
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. február 20. 7:09 |
|
 |
Zoli77
|
Hunter írta: Zoli77 írta: Küldtem privát üzenetben linket a részletekről... Nem küldtél! Legalább is nekem nem jött pü! Remélem most sikerült átküldeni 
|
2009. február 18. 21:05 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Zoli77 írta: Küldtem privát üzenetben linket a részletekről... Nem küldtél! Legalább is nekem nem jött pü!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. február 17. 20:40 |
|
 |
Zoli77
|
Palkó írta: ;) Oké de nem akar valaki egy kicsit közelebb motorozni mondjuk itt magyarországon a Bükkben vagy a Mátrában? Esetleg Szlovákiában a Tátrában valamikor április közepén. Remélem addigra már a jogsim is meglesz  Mehetünk oda is Korfu előtt 
|
2009. február 17. 19:56 |
|
 |
Zoli77
|
Hunter írta: Még két kérdés! Mennyibe kerül hozzávetőlegesen a túra és lehet-e csatlakozni? SZia Hunter! Küldtem privát üzenetben linket a részletekről...
|
2009. február 17. 19:55 |
|
 |
Palkó
Motor: Gsf 600 Bandit
|
 Oké de nem akar valaki egy kicsit közelebb motorozni mondjuk itt magyarországon a Bükkben vagy a Mátrában? Esetleg Szlovákiában a Tátrában valamikor április közepén. Remélem addigra már a jogsim is meglesz 
|
2009. február 16. 23:16 |
|
 |
Zoli77
|
Hunter írta: Még két kérdés! Mennyibe kerül hozzávetőlegesen a túra és lehet-e csatlakozni? Persze, hogy lehet csatlakozni... az üzemanyagra 78 ezret számoltunk oda-vissza, a többi a szállás, kaja, pia, nevezetességek látogatása... ha gondolod küldök mail címre részletesebben kidolgozott utitervet 
|
2009. február 16. 23:06 |
|
 |
Hunter
|
Zoli77 írta: Az biztos, hogy Korfun megszállunk a többi útközben alakul. Neten utánanézzünk a szállásoknak és megtervezzük a megállókat is... Még két kérdés! Mennyibe kerül hozzávetőlegesen a túra és lehet-e csatlakozni?
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. február 16. 19:08 |
|
 |
Zoli77
|
Hány naposra tervezitek a teljes túrát és hány helyen szálltok meg útközben?[/quote]
10-14 naposra terveztük.... Az biztos, hogy Korfun megszállunk a többi útközben alakul. Neten utánanézzünk a szállásoknak és megtervezzük a megállókat is...
|
2009. február 16. 15:28 |
|
 |
Hunter
|
Zoli77 írta: Összesen 3698Km útközben minden nevezettességet megnézünk…  Hány naposra tervezitek a teljes túrát és hány helyen szálltok meg útközben?
|
2009. február 14. 19:51 |
|
 |
Zoli77
|
Sziasztok! Korfun már én is nyaraltam, ott robogóztam is, valójában az oda és visszaútra lennék kíváncsi. A tervezett útvonal: Oda út Budapest- Szeged- Timisoara- Craiova- Sofia- Thessaloniki- Korfu Korfun pár nap pihenő Vissza út Korfu- Tirane- Podgorica- Dubrovnik- Split- Zadar- Trieste- Maribor- Székesfehérvár- Budapest Összesen 3698Km útközben minden nevezettességet megnézünk…  legalábbis ez a terv Június 7-én vasárnap indulnánk… 
|
2009. február 13. 20:38 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ha Korfun az út leszűkül hogy két kocsi már nem fér el egymás mellett, dudálni kell. Aki először dudál, azé az elsőbbség. Amúgy tényleg szép hely, csak kicsi.
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. február 13. 17:48 |
|
 |
|