Szerző |
Üzenet |
szotyi
Motor: Versys 650
|
 Re: Szerveződő gurulások!
Zoli77 írta: Sziasztok!
Volt-e már valaki közületek Korfun motorral? A cimborákkal oda terveztünk egy motoros túrát… minden jó tanácsot köszönettel veszek… és ha esetleg valakinek kedve támadna csatlakozni akkor keressen meg és egyeztetünk… Jómagam csak motoroztam(robogóztam) ott még 97-ben.Nem fogtok csalódni az tuti,eszméletlen gyönyörű helyek vannak,nyugodtan térjetek le a földutakra is..........peugeot speedfight robogó is bírta,ugyanott a bandit is elmegy.Sidari és Paleokastritsa mindenképp legyen az útvonalban. Kellemes utat!
_________________ SZOTYI
|
2009. február 12. 23:19 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Zoli77 írta: Sziasztok!
Volt-e már valaki közületek Korfun motorral? A cimborákkal oda terveztünk egy motoros túrát… minden jó tanácsot köszönettel veszek… és ha esetleg valakinek kedve támadna csatlakozni akkor keressen meg és egyeztetünk… Rudi volt.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. február 12. 20:52 |
|
 |
Zoli77
Motor: GSF 1200s
|
Sziasztok!
Volt-e már valaki közületek Korfun motorral? A cimborákkal oda terveztünk egy motoros túrát… minden jó tanácsot köszönettel veszek… és ha esetleg valakinek kedve támadna csatlakozni akkor keressen meg és egyeztetünk…
|
2009. február 12. 17:58 |
|
 |
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Palkó írta: ...rettenetes hideg volt azszem tavaszig már nem veszem elő.......  A motort se ? Bocs, nemtudtam kihagyni 
|
2008. december 25. 21:01 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Minden tőlem telhetőt megteszek 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2008. december 25. 20:53 |
|
 |
zöldi
|
kolixx írta: Nekem sorsdöntő vizsgám van 2-án. Ha jól fogok állni a tanulással, megyek veled  Tanuljál Sándorom, napsütés lesz 1-én!!
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2008. december 25. 20:08 |
|
 |
Palkó
Motor: Gsf 600 Bandit
|
Egyébként ma voltam egy kis körön , rettenetes hideg volt azszem tavaszig már nem veszem elő....... 
|
2008. december 25. 17:34 |
|
 |
Palkó
Motor: Gsf 600 Bandit
|
Tavasszal ha meg kapom a jogsim én is elmennék egy hosszabb túrára. Mondjuk Galyatetőre? vagy a Mátrába ., 
|
2008. december 25. 17:16 |
|
 |
kolixx
|
Nekem sorsdöntő vizsgám van 2-án. Ha jól fogok állni a tanulással, megyek veled 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2008. december 20. 20:10 |
|
 |
zöldi
|
Viszont én január elsején gurulok mindenképp. Ha esik vagy havazik akkor a kicsivel, ha száraz idő lesz, akkor a naggyal. Ha jó idő lesz, mehetünk messzebb is.
|
2008. december 20. 19:28 |
|
 |
kolixx
|
És most megint esik. Szerintem holnap nem gurulunk 
|
2008. december 20. 15:53 |
|
 |
Fuxa
|
jobbulást, reggel még azon agyaltam, hogy milyen xar az idő, most erre meg nem 7ágra süt a nap
|
2008. december 20. 10:12 |
|
 |
zöldi
|
kolixx írta: Halaszthatunk is, január közepéig nekem jó. A holnapi guriga bizonyosan nem fog összejönni. Rájött a famíliára a dögvész.
|
2008. december 20. 9:35 |
|
 |
zöldi
|
T3v3 írta: A Sportmotor-on is Zöldi ... Sőt, mindenütt ahol megfordulok. Annak idején a motorlandon ezen a néven regisztráltam-meg ne kérdezzétek miért-, aztán igyekeztem ezt használni mindenhol.
|
2008. december 17. 6:36 |
|
 |
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
A Sportmotor-on is Zöldi néven fut. Annak idején ha minden igaz, akkor ide is úgy akart regisztrálni, csak az oldal nem engedte, így lett Zord. Valami ilyesmit olvastam egyszer azt hiszem. Ha nem akkor majd jön és jól kijavít. 
|
2008. december 16. 18:39 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Számomra semmi logikai kapcsolat nincs a Zord és a Zöldi elnevezések között, csak a "Z" az elején. Avasson be valaki!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2008. december 16. 17:37 |
|
 |
Fuxa
|
Idézet: Eddig a megzöldült Zord és jómagam Ezen azért gondolkoztam, hogy zord lecserélte a kopasz gépét valami békára, de aztán rájöttem a pontos értelmezésre  )
|
2008. december 16. 14:39 |
|
 |
kolixx
|
Halaszthatunk is, január közepéig nekem jó.
|
2008. december 16. 13:35 |
|
 |
zöldi
|
Nekem lehet, hogy jönnek szülők. Akkor borul a program.
|
2008. december 16. 7:16 |
|
 |
kolixx
|
Akkor mégiscsak fix a nap: vasárnap 
|
2008. december 15. 15:22 |
|
 |
|