|
Pontos idő: 2023. június 9. 9:51
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Egyéb szerveződő programok
Szerző |
Üzenet |
B1200
Motor: R1250GS
|
 Re: Egyéb szerveződő programok
 Pedig nem tervezem, hogy a ruhához legyen nálam bélés, de nyilván egyéb sétához, városnézéshez szükséges ruha/cipő lesz, max. abból kitoldom ha szükséges....
|
2021. április 27. 20:02 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
B1200 írta: .... Mennyire járható ez? Sokan mondják, hogy bankkártyát nem szeretik és sok helyen el sem fogadják. Helyi pénzt vigyen az ember vagy eur vagy?  .. Még annyi, hogy ruha legyen nálad, ha véletlen hidegfront jönne, ugyanis még a hotelekben sem ismert dolog a fűtés. ÚGy értem, hogy az egész országban nincs. Mert -szerintük- nincs hideg sosem. Márciusban meg kabátos pincérek szolgálnak fel, meg kabátos fodrászok vágnak hajat. De a legjobb hely amúgy, mennék bármikor.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2021. április 27. 19:16 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
szotyi írta: Vlore-Sarande kozott a tengerparti utat ajanlom. Ott voltam kocsival, odabasz
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2021. április 27. 19:12 |
|
 |
B1200
|
Jajj de vicces vagy Nem, nekem általában csak a hátsó doboz van fenn ha 1-2 napra megyek és nem, nem a gyári van, mert a vario doboz szerintem nem egy jó megoldás. Mondjuk a gsa doboza már tuti, a Givi -ami nekem van- erősen arra hajaz. Kösz a válaszokat, akkor én sem fogom tultervezni, és ez a feltöltő kártya ötlet tetszik.
|
2021. április 26. 4:07 |
|
 |
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
B1200 írta: Most nézem Csongo, hogy az avatar képeink eros hasonlóságot mutatnak a motorjaink kullemében  Fekete-fehérben nem biztos, hogy megmondanám a kulonbséget.... Majd felteszem a dobozokat én is 
|
2021. április 25. 19:25 |
|
 |
Csöngö
|
B1200 írta: F@sza helynek tunik, kosz. Mennyire terveztétek meg az utat Én most úgy vagyok vele, hogy vannak helyek amiket megnéznék, van 2-3 szálló javaslatom, de igazból este 6 fele felcsapnám a booking-ot és ami a kozelben vn oda betérnék.... Mennyire járható ez? Sokan mondják, hogy bankkártyát nem szeretik és sok helyen el sem fogadják. Helyi pénzt vigyen az ember vagy eur vagy?  Most nézem Csongo, hogy az avatar képeink eros hasonlóságot mutatnak a motorjaink kullemében  Fekete-fehérben nem biztos, hogy megmondanám a kulonbséget.... 1. Semennyire Csak az 1. éjszakára foglaltunk elöre, a többit ugy foglaltuk ahogy te is akarod,3-4 ora fele kerestunk egyet a Booking-on. Igaz mi Szept végén voltunk, habzsi dozsi volt szállásokbol. 2. Pénzt váltottunk az Albán határ után pénzváltoban,azt használtuk . Egyébként tele van az utszéle zsebböl váltós cseppet sem szimpatikus "uriemberekkel" Vigyetek egy tartalék telefont és vegyetek bele egy feltöltös kártyát, igy lesz mobilnet. Mi megosztottuk a netet 1 hétig elég volt 6-unknak.
|
2021. április 25. 19:21 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Pont igy csinaltuk, booking, euro kp legyen, a horvat araknal olcsobb es jo minosegu szallasok vannak, es mindenhol baratsagosak voltak.
_________________ SZOTYI
|
2021. április 25. 19:01 |
|
 |
B1200
|
F@sza helynek tunik, kosz. Mennyire terveztétek meg az utat Én most úgy vagyok vele, hogy vannak helyek amiket megnéznék, van 2-3 szálló javaslatom, de igazból este 6 fele felcsapnám a booking-ot és ami a kozelben vn oda betérnék.... Mennyire járható ez? Sokan mondják, hogy bankkártyát nem szeretik és sok helyen el sem fogadják. Helyi pénzt vigyen az ember vagy eur vagy?  Most nézem Csongo, hogy az avatar képeink eros hasonlóságot mutatnak a motorjaink kullemében  Fekete-fehérben nem biztos, hogy megmondanám a kulonbséget....
|
2021. április 25. 7:01 |
|
 |
Csöngö
|
Mi Délen itt aludtunk: https://goo.gl/maps/JM7u5RdPr3pxsBoDA Jó kaja, korrekt szállás szép kilátással Korfura. Ja és egy ugrás a Tenger 
|
2021. április 24. 21:43 |
|
 |
Csöngö
|
Csak ne legyen vizes!!! Életveszélyes  Fehér aszfalt+ nyomvályu+ tele van gázolajal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csöngö 2021. április 24. 21:48-kor.
|
2021. április 24. 21:39 |
|
 |
szotyi
|
Vlore-Sarande kozott a tengerparti utat ajanlom.
_________________ SZOTYI
|
2021. április 24. 9:38 |
|
 |
B1200
|
Dél-Albániáról infótok? Ott is rengeteg szép hely van...
|
2021. április 23. 19:53 |
|
 |
Csöngö
|
szotyi írta: SH21 is jo, de Komani komppal felmenni a folyón, utana elmotorozni Kukesig, az nagyon bejott nekem.
|
2021. április 22. 19:38 |
|
 |
szotyi
|
SH21 is jo, de Komani komppal felmenni a folyón, utana elmotorozni Kukesig, az nagyon bejott nekem.
_________________ SZOTYI
|
2021. április 22. 16:33 |
|
 |
B1200
|
Nekem Tiranára mondták ezt ketten. De nyáron én mennék az Albánokhoz SH21-22-ön szeretnék végigmenni.... Mondjuk ott szoktak hullani a motorok, fogak  stb. Mellé a Szerbeknél Uvac, Kablar, Mitrovac.....
|
2021. április 22. 7:58 |
|
 |
Yoss
|
Csöngö írta: Macedonia, Albánia a legjobb.  Hát.. Albánia bejött, de Macedónia.. Mármint szép, persze, de Ohridban megálltunk egy lámpánál.. hát az Mordor maga. Álltam a lámpánál és néztem az embereket és arra gondoltam, hogy ha most itt eldőlök a motorral, engem többet senki nem talál meg  Ezek vagy megesznek, vagy elásnak 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2021. április 21. 23:17 |
|
 |
Csöngö
|
Macedonia, Albánia a legjobb. 
|
2021. április 21. 18:17 |
|
 |
Yoss
|
B1200 írta: Tulképpen délre most is lehet menni egészen az albánokig és vissza, csak marad utána a 10 nap karantén oltás ide, vagy oda Azért gyanítható, hogy a nyarat megint fel kell szabadítani jól meghatározott gazdasági érdekből- és ez nem lesz egyedi itthon  Ja, bár két negatív teszttel kiváltható a karantén.
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2021. április 21. 8:52 |
|
 |
B1200
|
Tulképpen délre most is lehet menni egészen az albánokig és vissza, csak marad utána a 10 nap karantén oltás ide, vagy oda Azért gyanítható, hogy a nyarat megint fel kell szabadítani jól meghatározott gazdasági érdekből- és ez nem lesz egyedi itthon 
|
2021. április 20. 19:46 |
|
 |
STom
Motor: GSF 1250S
|
Pár napja beszéltük itthon, hogy nemrég ilyenkor jöttünk meg a Nyíregyházi túráról, meg ilyenkor már volt egy horvát túra, most meg Csomiéhoz hasonlóan az enyém is a sarok mellett álldogál 
|
2021. április 17. 17:36 |
|
 |
|