|
Pontos idő: 2023. június 9. 9:15
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Egyéb szerveződő programok
Szerző |
Üzenet |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
 Re: Egyéb szerveződő programok
Én eddig ahányszor jártam arra, mindig nagyon kavicsfelhordásos volt az új rész, sajnos. 
|
2009. szeptember 21. 12:11 |
|
 |
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Huhuu Én pedig vasárnap egy 420km-es utat mentem. Kismaros-Mátraháza-Eger-Lillafüred-Szilvásvárad-Egerszalók-haza. Eger-Lillfüred valami eszméletlen! Kb a fele zsír aszfalt, egyenes nem sok és hála az égnek autó sem volt sok. Egy kanyarban volt egy hatalmas kupac, homok, hordalék párosítás.. na az majdnem megtréfált. Jó sok mocis volt és érdekes, hogy a csoppersek csak úgy karcolgatták a lábtartókat. 
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2009. szeptember 21. 12:09 |
|
 |
Yoss
Motor: R1250GS
|
Ticu írta: Lehet már késő... alap: Kismaros a Börzsöny szíve!!  Én szoktam szeretni a Vác-Diósjenő (át a hegyen)-Kemence (már lehet teljesen kész az új aszfalt!)-Szob-Márianosztra-Kóspallag-Királyrét-Kismaros útvonalat. Valóban késő, mert Pilismarót-Búbánatvölgy-Esztergom-Dobogókő-Vecsés trip lett belőle. Nem bántam meg, nagyon jól esett  De azért köszi a tippet, annyira azért nem késő, hogy legközelebb ne menjek arra. A Börzsöny örök szerelem, nagyon szeretem, ősszel meg különösen, bár leginkább gyalogtúrákra vettem eddig igénybe. Azt hiszem ezentúl összekötöm a kettőt! Thxagain!
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2009. szeptember 20. 20:46 |
|
 |
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
Ticu írta: Yoss írta: Nem biztos, hogy ez a jó hely a kérdésre, de jobb nem jutott eszembe Lehet már késő... alap: Kismaros a Börzsöny szíve!!  Én szoktam szeretni a Vác-Diósjenő (át a hegyen)-Kemence (már lehet teljesen kész az új aszfalt!)-Szob-Márianosztra-Kóspallag-Királyrét-Kismaros útvonalat. Ez jól hangzik, mi ma elmegyünk megnézzük ezt az útvonalat egy páran, ki kell használni ezt a gyönyörű időt. Már nem sokáig lesz sajna ilyen. Hali, Limbó
|
2009. szeptember 20. 7:52 |
|
 |
Ticu
|
Yoss írta: Nem biztos, hogy ez a jó hely a kérdésre, de jobb nem jutott eszembe. Ma délután elgurulnék kicsit lazítani, mert tele a cipőm a héttel. A Börzsönyre gondoltam, mert az nincs túl messze. Lenne valakinek javaslata egy jó útvonalra? Esetleg együtt is gurulhatnánk, de nekem még van benne 10% esély, hogy mégsem sikerül elszakadnom. Nos? Lehet már késő... alap: Kismaros a Börzsöny szíve!!  Én szoktam szeretni a Vác-Diósjenő (át a hegyen)-Kemence (már lehet teljesen kész az új aszfalt!)-Szob-Márianosztra-Kóspallag-Királyrét-Kismaros útvonalat.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2009. szeptember 19. 7:23 |
|
 |
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
Ha esetleg valakinek volna kedve, ideje: Holnap, azaz 19.-én Érden a StopShop fedett parkolójában motoros börze lesz. A börze reggel 7 től lesz egész nap.
Limbó
|
2009. szeptember 18. 14:37 |
|
 |
Yoss
Motor: R1250GS
|
Nem biztos, hogy ez a jó hely a kérdésre, de jobb nem jutott eszembe. Ma délután elgurulnék kicsit lazítani, mert tele a cipőm a héttel. A Börzsönyre gondoltam, mert az nincs túl messze. Lenne valakinek javaslata egy jó útvonalra? Esetleg együtt is gurulhatnánk, de nekem még van benne 10% esély, hogy mégsem sikerül elszakadnom. Nos?
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2009. szeptember 18. 11:41 |
|
 |
pogi
|
Sziasztok! Néhány jó barátom pár hete nyitotta meg szabadtéri "folk-kocsmáját" Budán az Árpád-hídnál. A hangulat a Művészetek Völgyét idézi, mivel Kapolcson az egyik legnépszerűbb udvarát alakították ki az évek során. A mai napon a Besh o' Drom zenekar lép fel. Szóval ha valakit érdekel Pesten egy olyan hely, ahol úgy érzi, nem a fővásrosban van, annak tudom ajánlani: www.kobuci.hu(Bocs a reklámért, dehát muszáj  ) pogi
|
2009. július 8. 8:08 |
|
 |
Ticu
|
Ironed írta: Bp., az ország fővárosa....minden tréning, esemény ott van...hajrá....  De hát ez is pl. Mogyoródon van... 
|
2009. június 4. 13:10 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
pl. délen, Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Szfvár kb. Errefelé egy pécsiről tudtam, ami hébe-hóba szerveződött.... Persze a jelentkezők merítési alapja lehet kisebb, mint Bp.
|
2009. június 4. 12:08 |
|
 |
RUTINPÁLYA
|
Ironed, ne légy morcos, melyik városban szeretnél tréninget? Lehet, hogy tudok neked segíteni... Tama rutinpalya.hu Ironed írta: Bp., az ország fővárosa....minden tréning, esemény ott van...hajrá.... 
|
2009. június 4. 10:46 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Bp., az ország fővárosa....minden tréning, esemény ott van...hajrá.... 
|
2009. június 4. 10:29 |
|
 |
Ticu
|
|
2009. június 4. 9:21 |
|
 |
RUTINPÁLYA
|
 Vezetéstechnikai tréning - Budapest
Vezetéstechnikai tréningeket szervezünk, rendőrmotorosokat oktató instruktorokkalInstruktorok: Öhler Tibor és Horváth Miklós Budapesten, a Mexikói út 15-17 alatt (a Mogyoródi és Egressy út közötti szakaszon) Olyan, egy illetve - az elfoglaltabb motorosokra is gondolva - kétszer félnapos vezetéstechnikai képzési csomagról van szó, amely magában foglalja a kis sebességű motorkezelést, az egyensúly gyakorlást, a helyes üléspozíciót, rengeteg kanyar- és fékgyakorlatot. Az egész napos tréning reggel 8-tól este 19 óráig tart, a két félnapos pedig délután 16-tól este 19 óráig tart, két egymást követő napon. A nap döntő részét, rövid pihenőktől eltekintve motoron töltik a résztvevők, és ügyességüknek megfelelően felépített technikás pályán, puha gumibóják között - ami nem karcolja össze a drága fényezést - gyakorolják a kis sebességű motorkezelést és a helyes fékezést. A feladatok száma 30 feletti, ebből a résztvevők képességének megfelelően állítjuk össze a pályát. A gyakorlás során mindenki bátran döntögetheti, sőt döntögetnie is kell a motort a lábtartóig, elsajátítva a helyes kanyartechnikákat. Célunk, hogy mindenki begyakorolja a biztonságos kanyar és féktechnikákat, a gyors akadálykerülést, megismerje motorja és saját tudásának korlátait, magabiztosan és valódi tudással felvértezve ülje meg motorját. A nap végén kötetlen formában mindenki átismételheti a nap folyamán tanultakat, és garantáljuk, hogy bármennyire is gyakorlottnak gondolta magát valaki reggel, estére rájön, ERRE A TRÉNINGRE MINDEN MOTOROSNAK SZÜKSÉGE VAN!Jelentkezni a 06 30 710 55 77 telefonszámon, vagy e-mailben lehet. Mindenkit szeretettel várunk! A szervezők. -- http://www.rutinpalya.hu
|
2009. május 29. 21:53 |
|
 |
RUTINPÁLYA
|
Sziasztok, Keresgéltem a fórumon, de sehol nem találtam vezetéstechnikai tréning témát. Motoros Vezetéstechnikai tréningreszerveznék jelentkezőket 15-15 fővel/alkalom. Szerintetek milyen formában tegyem? üdv: Tama http://rutinpalya.hu
|
2009. május 23. 16:26 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
kissa írta: jedi írta: Jedi, and the Biker-Word Team  Azt hittem csajok szoktak a mocikiallitason feldobni a hangulatot! Jedi, Te mit tudsz??  Hosztesz kiscsaj is van, aki a prosikat osztogatja, ő a férfi szemeknek kellemes. Én meg egy farmer szabású szűk bőrgatyában, elegáns olasz fekete bőrcipőben, és egy galambszürke RACER ingben emelem a Biker-world standjának fényét. És akár mennyire is hihetetlen, kaptam már elismerő pillantásokat  , és nem kimondottan férfiaktól.
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. március 13. 21:30 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
jedi írta: Jedi, and the Biker-Word Team  Azt hittem csajok szoktak a mocikiallitason feldobni a hangulatot! Jedi, Te mit tudsz?? 
|
2009. március 12. 1:32 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Tisztelt Bandit.hu társaság! Mindenkit szeretettel várunk márc.11-15-ig A MOTORKIÁLLÍTÁSON a Biker-world standjánál. Motoros ruházattal, és egyébb motoros ruházati kiegészítők széles választékával várjuk a kedves látogatókat, érdeklődőket Üdv Jedi, and the Biker-Word Team 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. március 10. 21:20 |
|
 |
pogi
|
zöldi írta: Motorprojekted hogy áll? Csá Zord Hát a motort már kétszer is meghirdettem, de még egy emailt sem kaptam. Terv az van egy rakás, viszont ilyen impotens használt-piac mellett valószínű kereskedőtől lesz a következő, beszámítós módszerrel. Így a típus is képlékeny, attól függ milyen jó vételbe botlok bele. Ráadásul áprilistól, mikor talán éledezne a piac, 2 hónapra le kell lépnem, úgy meg duplán macerás az eladás (a motorozás nem különben  ).
|
2009. február 3. 14:28 |
|
 |
Kraven
|
pogi írta: Üdv!
Nem tudjátok hogy áll a Balatonring? Építik egyáltalán, vagy lefújták a dolgot? Úgy ermlékszem idén őszre szerepel a motogp versenynaptárában. Elsősorban földmunkagépeket látni a főútról. Nem látni aktivitást, de valamit biztosan dolgoznak (kurva drága az állásideje az ilyen nagy dögöknek...)
|
2009. február 2. 13:21 |
|
 |
|