| Szerző |
Üzenet |
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
 Re: Tuning, extrák
Én meg mással nem is takarítom, csak beáztatott pzs.-vel. Ráplattyintok (ez hangutánzó szó??  ) két darabot, hogy befedje a front részt. Hagyom pár percet, majd egyszerűen lehúzom egy mozdulattal. Se bogár, se karc, eddig bevállt.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
| 2009. július 10. 14:49 |
|
 |
|
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Az alig több mint egy éves (!) AGV-m plexije olyan borzasztó karcos volt hogy le kellett cserélnem. 13.000 Ft . Undorító és dühítő egy kis darab műanyagért . Rajta a nagy duma hogy sratch resistant vagy mi a búbánat. Ráadásul decemberben amikor csak úgy kiváncsiságból érdeklődtem ,még csak 9e ft volt . Lehet hogy valahol én is hibáztam, ezért ezentúl odafigyelek a tisztisztásra. Külön hordok magammal egy mikroszálas törlőkendőt, aztán majd meglátjuk. Egy biztos: Ugyanilyen körülmények között az 5 éves agyonnyúzott Grex sisakom plexije jobban bírta. Azon egy-két apró karc van de semmit több (és fele annyiba került).
|
| 2009. július 10. 14:10 |
|
 |
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
igen, horror áron van, mert általában AGV plexi van benne (nézd meg a sarkában, ott lesz a felirat). Az én AGV s4-esem plexije tiszta karc lett, és akkor cseréltem le az mds pótbukó plexijével. Az utasnak úgysem kell annyira tisztán látnia  egyébként fekete plexit csak akkor vegyél, ha sima is van mellette, mert ahogy jön a szürkület, le kell cserélni, mivel a sötétitettben alig látni (lehet kapni plexitáskát, és akkor az oldaladon hordhatod azt, amelyik épp nincs fent)
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
| 2009. július 10. 13:46 |
|
 |
|
sota
Motor: Suzuki GSF400 Bandit
|
jó hogy szó esett erről mert nekem is elkezdett lejönni az MDS bukón a plexi alól a szivacs. Elég sérülékeny, ahogy észrevettem. Én pl. ahogy hirtelen felnyitottam a kesztyűvel kicsit benyomtam és meg is szakadt. Utána szép lassan már rojtolódott. Ahol vettem a sisakot megkérdeztem mennyi a borostyán vagy a fekete plexi hozzá, és azt mondta az eladó hogy 14e Ft. A bukó 22 volt. Ez tényleg ennyire horror áron van?( csak egy darab műanyag)
|
| 2009. július 10. 13:32 |
|
 |
|
Ticu
|
T3v3 írta: No de mitől sérül az meg ?  Csak a plexi ér hozzá, semmi más. Talán pont az van a legvédettebb helyen  Gondolom takarításnál, vagy pakolásnál kikezdte valami. Aztán már fityegett egy darab és inkább leszedtem onnan.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
| 2009. július 6. 17:43 |
|
 |
|
humbuk
|
Dyno-t Louisban biztosan kapni. De gondolom Mo.-on is tudnak hozni. 150Euro http://www.louis.de/_40079bf3e6847adac1 ... r=10046902
|
| 2009. július 3. 21:03 |
|
 |
|
T3v3
|
No de mitől sérül az meg ?  Csak a plexi ér hozzá, semmi más. Talán pont az van a legvédettebb helyen 
|
| 2009. július 2. 11:35 |
|
 |
|
Ticu
|
Köszi!
MDS-hez kell, ami ugyan az mint az AGV. Mindjuk jó lett vona ha valami strapabíróbb anyagra cserélem, mert picit sérülékeny.
|
| 2009. július 2. 11:21 |
|
 |
|
T3v3
|
Shox-ban van . Bár én múltkor direkt AGV longway-hez kértem. Adtak egy csíkot ami elég volt az egészre (+2cm). Nekem kellett elvágnom a megfelelő helyen, úgyhogy nem hiszem hogy tipus specifikus volt. 950 Ft
|
| 2009. július 2. 11:08 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Sajnos nem emlékszem, hogy hol, illetve hogy univerzális, vagy gyártmány-specifikus volt, de láttam valamelyik itthoni motoros bolt kínálatában kimondottan ide való szigetelőanyagot. Talán gumi, vagy nagyon finom szivacs. Megéri keresni!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2009. július 2. 10:59 |
|
 |
|
Ticu
|
Asszonyka sisakjának történt egy kis balesete. A rostély lezáródásánál van egy eredetileg szivacs csík. Amolyan záró réteg. Na most ez elszakadt. Mivel lehetne ezt pótolni? Lehet kifejezetten erre a helyre, célra kapni valami anyagot? (gumi, szivacs, akármi) 
|
| 2009. július 2. 10:42 |
|
 |
|
lion&bandit
Motor: Suzuki Bandit 1200S
|
Sziasztok 2001 es 1200 Banditba kéne nekem Dyno jet fúvoka szett! hol tudnék jó áron venni? van e értelme külföldön keresgélni (olcsobb e ?) Vkinek van e eladó  Bármiylen segitséget , észrevételt ,tapasztalatot szivesen várok! Széles utat!
|
| 2009. június 12. 20:59 |
|
 |
|
kttom
Motor: GSF 400VC '96
|
Köszönöm a kimerítő választ Akkor kihasználom a lehetőséget és beruházok egyre.
|
| 2009. május 20. 10:33 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
 Re: tanktáska
kttom írta: Tanktáskával rendelkezőktől kérdem: mennyire igaz az, hogy a mágneses táska összekarcolja a tankot? !
Semennyire. Amíg tisztán tartod a motort és a táska alját- tehát nem teszed a földre- addig nem fogja összekarcolni. Kb 7 évig tanktáskáztam egyfolytában(azóta imádom a dobozaim), sosem volt ilyen gondom. Persze vannak különböző házi praktikák a karc megelőzésre, szarvasbőr ragasztás az aljára stb, de rendes tulajnál nem lehet baj. Ez megéri az Imetnél, vedd meg.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. május 20. 6:05 |
|
 |
|
kttom
Motor: GSF 400VC '96
|
 tanktáska
Szevasztok! Tanktáskával rendelkezőktől kérdem: mennyire igaz az, hogy a mágneses táska összekarcolja a tankot? Lassan be kéne szereznem egyet. Akció van az IMET-ben: http://imet.hu/index.php?content=termek ... 3=&szint4= Nektek mi a véleményetek? Köszi a segítséget!
|
| 2009. május 19. 23:14 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
|
| 2009. május 13. 21:11 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Jól ki kellett nyitni a légtelenítőt, és megvárni, míg lefolyik. 
|
| 2009. május 7. 7:34 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Végül mi volt a gebasz a fékfolyadéknál?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. május 7. 7:07 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
borz_alom írta: Én ezt raktam a motorra. Szerintem semmi gáz vele, csak az összeszerelésnél azért észnél kell lenni. Adnak hozzá egy szerelési tájékoztatót angol nyelven. Amúgy igen, csak az idomokat és a csőt kell megvenni. Mi is tegnap raktunk Zsombi Innovájára, tényleg észnél kell lenni 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. május 7. 5:48 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Én ezt raktam a motorra. Szerintem semmi gáz vele, csak az összeszerelésnél azért észnél kell lenni. Adnak hozzá egy szerelési tájékoztatót angol nyelven. Amúgy igen, csak az idomokat és a csőt kell megvenni.
|
| 2009. május 6. 12:51 |
|
 |
|