Szerző |
Üzenet |
MLAci
Motor: bandit 250
|
 Re: PC-s kérdezz felelek!
ha a gép belső része nagyon poros volt, akkor a helyedben megnézném a tápot is. Az is sok port tud összeszedni, és ha kellő mennyiség lerakódik, akkor nem lesz megfelelő a hűtés, ami miatt kiéghetnek alkatrészek, durva esetben pedig a port/szöszöket be is gyújthatja. Nem nagy szám kiszedni. Elvileg 4 csavar tartja a házban, és a fedelét is 4 csavarral rögzítik. Ezeket kiszeded, akkor simán ki lehet nyitni. Utána mehet a porszívó, és végül vissza az egész 
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MLAci 2009. január 25. 22:19-kor.
|
2009. január 25. 22:17 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Nem, nőgyógyászokat megszégyenítő ügyességgel addig turkásztam 2 ujjal, míg kiszedtem a RAM-ot más megbontása nélkül. Előtte kivittem a gépet az erkélyre, és megfúvattam sűrített levegővel, mert iszonyat poros volt belül. Azóta jobb a hangja. 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. január 25. 22:12 |
|
 |
MLAci
|
kihúztad az ide kábelt, hogy hozzáférj a ramokhoz? Mert akkor por is kerülhetett a csatlakozóba. De egyébként a számítástechnika ilyen trükkös dolog...van ami azért nem működik, mert csak. 
|
2009. január 25. 20:21 |
|
 |
zöldi
|
Nem tudom, melyik volt, egyik sem tűnt kimozdultnak, de működik!!!! Köszönöm!
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. január 25. 18:18 |
|
 |
zöldi
|
Próbálkozom, köszi!
|
2009. január 25. 18:07 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Lehet a tápkábel is. Kimozdulhatott a csatlakozója.
|
2009. január 25. 17:44 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Kimozdítottad az IDE kábelt. Széles, sok vezeték egymással párhuzamosan fut, a szigetelés tartja össze őket. Az alaplapon lehet a csatlakozási hiba. Gondolom arra van kötve a winyó is, meg a CD. 
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. január 25. 17:38 |
|
 |
zöldi
|
Emberek! Mióta kiszedtem a RAM-ot- és vissza is raktam- a gépem nem látja a CD-romot  meg a winchecter C partícióját sem. Néha látja, néha nem...mit b***tam el?
|
2009. január 25. 17:33 |
|
 |
zöldi
|
Sanyi szerzett 2*256-ot rendlívül kedvező áron. Kösz mindenkinek!
|
2009. január 24. 8:39 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
512-es kell, vagy 2x256 is jó?
|
2009. január 24. 0:25 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Nálam hányódik pár memóriamodul a szekrényben megnézem milyenek
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. január 23. 21:12 |
|
 |
zöldi
|
Kösz Urak!
|
2009. január 22. 20:41 |
|
 |
MLAci
|
|
2009. január 22. 19:22 |
|
 |
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
Lehet még kapni, de baromi drága. Nagykerben árlistában 12500+ÁFA, elméletileg raktáron van.
|
2009. január 22. 19:19 |
|
 |
zöldi
|
Hejj, emberek! Van valakinek SD RAM-ja elfekvőben? Minimum 512 kéne(nem röhög!!!) 
|
2009. január 22. 6:53 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
skacok, 12-es corel draw magyar verzió, vagy magyar nyelvű e-book nincs valakinek?
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2009. január 21. 22:43 |
|
 |
pogi
|
Kösz a tippeket. Végül az történt hogy az új 1 GB RAM mellett nem látta a gép a régit, így Csomy tanácsát követem, rendeltem mégegy ugyanolyan 1 gigásat, és a régitől meg búcsút veszek.
|
2009. január 17. 22:49 |
|
 |
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
pogi írta: Én régen azt hallottam hogy a párban használt RAM-ok esetén méret/márka/sebesség jó ha stimmel, sőt az sem baj, ha a sorozatszám is egymás közelében van Ebben azért van valami, de alapvetően akkor igaz, ha dual channel módban használnád őket. Nem tudom, hogy milyen laptopod van, és az tud-e egyátalán dual channel-t. Viszont ha veszel az 512-es mellé egy 1 GB-osat, akkor tutira nem fogja dual channelben hajtani őket, így ez a probléma nem jelentkezik  Jah, belepróbálni mindenképpen érdemes, mert előfordulhat, hogy ha lassabb időzítéssel használja a gyors ramot a gép mint a névleges, akkor téveszt. Bár a mai DDR, DDR2 ramoknál ilyet én mág nem tapasztaltam.
|
2009. január 17. 11:07 |
|
 |
MLAci
|
azért inkompatibilitás előfordulhat...mikor megveszed, előbb próbáld bele a gépbe, mielőtt kifizeted. Nekem pl az asus alaplapom összeakadt a 800-as kingmax-al...vissza kellett vennem 667-re, és úgy ment....pedig külön külön tökéletesen működött.
|
2009. január 16. 15:22 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Alapvetően nem baj. Persze benne marad egy kis teljesítmény az új RAMban, de hibát, meghibásodást nem fog okozni. Teljesítmény szempontjából jobban jársz, ha kihajítod a régi ramot, és új modult vásárolsz, egy 2gigásat, és akkor ugyan 25%al kevesebb ramod lesz, de nem húzza le a frekvenciát...
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. január 16. 9:50 |
|
 |
|