| Szerző |
Üzenet |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
 Re: Értelmetlen esések
Részvétem. Bagelo írta: Jah a rendőrség be lett vonva az ügybe hivatalból, szóval szabálysértési eljárás indul ellenem. Nem elég az anyagi kár meg a sérülés, még ezek is rúgnak egyet az emberen. 
|
| 2010. június 14. 20:03 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
ÁÁÁÁÁ, sajnálom. Amúgy jól megúsztad. A motoron meg nem mentek el a telók, jól látom? Némi műanyagozás, egy index meg tükör és tűűűűz- fényezni ráérsz télen.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2010. június 14. 20:02 |
|
 |
|
Bagelo
Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
|
Nos itt az ideje, hogy beszámolót írjak. Sikerült egy árokban landolnom a géppel a 24 órás tájékozódási versenyen (Kissikátor-Ózd közti szakaszon). Kb. a 340 km-ünknél járhattunk, amikor egy enyhe balos kanyarba érkezve még mindig gyorsnak éreztem a tempót, így fékeztem, de mivel pozitív kátyúk voltak és poros is volt az út, nem mertem keményen fékezni, nehogy elessek, inkább úgy 50 km/h-val egy 2m mély árokba hajtottam a motorral  . A hiba egyértelmű, sajnos kinéztem magamnak az árkot. Csomyék szerint be sem akartam venni a kanyart… Pedig én azon voltam, csak bepánikoltam  . A körülményekhez hozzátartozik, hogy ez a tájékozódási verseny kb. 70 km/h-s átlagot kíván, amit elég nehéz tartani a sokad rendű utakon… A versenykiírásban szerepeltetni kéne, hogy túraendúrókkal javasolt a táv telesítése. (pl. bmw 1200 gs adventure). Kicsit feszült voltam már a kriminális útminőségek miatt. Szóval csatlakozom a klubhoz, akik vallják: Csak két féle motoros létezik, egy aki már elesett, és egy aki majd el fog. Tisztelet a kivételnek! Ők erősítik a szabályt. A jobb csuklóm kificamodott és eltört, mentő vitt az ózdi korházba, ott 3-an húzták a helyére a csuklómat, este a miskolci traumatológián még egyszer igazgatták és újból begipszelték. Ma voltam CT-n, holnap lesz eredmény, kiderül majd, hogy kell-e műteni. Szerencsére be voltam öltözve, egy karcolás nélkül úsztam meg, leszámítva a csuklómat + Nagy szerencse, hogy bokrok között landoltam. Ezúton is köszönöm Csomynak és Yossnak a segítségét, örülök hogy számíthattam rátok! + mindenkinek aki közvetlenül vagy közvetve segített a motorom összeszedésében… 6 ember kellett a motor árokból való kitolásához. Jah a rendőrség be lett vonva az ügybe hivatalból, szóval szabálysértési eljárás indul ellenem. Képek: http://picasaweb.google.com/105720344926288148114U.i.: Vigyázzatok Magatokra és mindig öltözzetek fel!!!
|
| 2010. június 14. 19:52 |
|
 |
|
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
Van Budaörsön egy körforgó a Vasút u. sarkán. Tudni kell, hogy a közelben van egy betonüzem, ugyhogy jönnek mennek a bilencsek, sóderral, betonnal, stb. Minap jött arra egy "kolléga" egy VFRrel, már amikor odafele tartott láttam, ha Ő be akar fordulni akkor sok lesz, igy is lett. Szegény akkorát esett, mint az állat. Na szóval tessék vigyázni ezen a környéken is.
|
| 2009. november 22. 17:58 |
|
 |
|
Gangsta
Motor: GSF 600 (2004) Naked
|
szotyi írta: Megragadnám az alkalmat,hogy megemlékezzünk valamennyi,már más pályákon mozgó motoros társainkról,gondolok itt Testőr barátunkra.........................(megnézegettem a még fennt lévő képeit).................. Hát igen...  Nyugodjék békében! 
_________________ Gangsta
GSF600K4 Bandit
|
| 2009. november 8. 13:40 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Megragadnám az alkalmat,hogy megemlékezzünk valamennyi,már más pályákon mozgó motoros társainkról,gondolok itt Testőr barátunkra.........................(megnézegettem a még fennt lévő képeit)..................
_________________ SZOTYI
|
| 2009. november 1. 8:49 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Ez nem bőr-cordura kérdés, inkább szabásminta (pénz) és méret! 120-nál nekem sem fordult el, pedig cordura (IXS) kabátban voltam, és csúsztam is pörögtem is. Lehet, hogy az is segített, hogy kora-tavasz lévén jól alá voltam öltözve. Tudok mutatni occsó bőrkabátot, amiben már a lépcsőházban elfordul a proti. 
|
| 2009. október 8. 12:30 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ironed írta: Bőrben nem fordul el? Nekem 120-nál nem fordult el 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2009. október 7. 19:29 |
|
 |
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
az én nyári dzsekimen egy patentos zárral lehet szűkíteni, de eséskor úgyis elenged. Jól el is tört az alkarom könyöknél a mostani perecnél, mert nekem is elfordult. A bőrben szerintem a helyén marad...legalábbis az enyém nagyon passzentos, nem olyan lenge mint a nyári, vagy a cordura. Persze emiatt kényelmetlenebb is, meg nyáron fűt, mint egy kazán.
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
| 2009. szeptember 30. 22:05 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Meghúzható pántos protektoring is jó, vagy ha maga a kabát állítható. Azért a simón elég vadúl mutatnál a vízgyár felé púpos bőrben 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. szeptember 30. 9:39 |
|
 |
|
zöldi
|
Ironed írta: Bőrben nem fordul el? az passzos
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. szeptember 30. 8:46 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Bőrben nem fordul el?
|
| 2009. szeptember 30. 8:27 |
|
 |
|
zöldi
|
Pénteken eltakartam a Simsonnal. Vettem a szokott kanyart a szokott 30 körüli sebességgel, csak valahogy sokáig nyaraltam a féken és így behúzott elsővel vettem a kanyart. A Simo "teleszkóp" ilyenkor csontra üsszeül 94 kilóm alatt, ami annyit tesz, hogy drasztikusan csökken az aljmagasság. Ettől a lábtartó vészes közelségbe kerül az aszfalthoz. Ez nem lenne baj, ha felhajlana, de ez nem tud olyat. Na a lényeg, húztam egy 3 méteres körívet, aztán kirúgta az első kereket. Mindezt persze 30 nyugdíjas előtt  3 oda is szaladt. A motor full karcmentes, a ruhám is, viszont a könyököm szépen lehorzsolódott, mivel a protektor előírásszerűen elfordult a kordura cuccban. Eddig nem nagyon akartam az ilyet elhinni, de igaz. Aki véfelmet akar, húzzon bőrt....
|
| 2009. szeptember 30. 8:08 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Gyógyulj mihamarabb Laci! Közben csendben nekem is megvolt az őszi esésem még a múlt héten, zajlik a motor legózása, nekem szerencsére semmi bajom. A vizes út+hideg gumi+rohadt nagy keresztborda 50-es tempóval nem olyan jó kombó együtt, ez kiderült... 
|
| 2009. szeptember 25. 15:42 |
|
 |
|
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
Jobbulást, Laci! A tornától meg nem kell megíjedni, könyöktörés miatt már egy éve járok a gyógytornász csajokhoz, tök jó. 
|
| 2009. szeptember 25. 15:37 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Mostanság ritkábban nézem végig a fórumot , csak most néztem ide be. MLaci javulást mielőbb és kívánom hogy teljesen épülj fel, ne maradjon vissza semmi .
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2009. szeptember 25. 13:14 |
|
 |
|
MLAci
|
DAS tag vagyok, ez csak segit valamennyit. Szerintem nem legozok, ugyis nagyobbat akarok
|
| 2009. szeptember 25. 10:44 |
|
 |
|
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
B+! Jobbulást mindkettőtöknek!
A gyógytornát és a kezeléseket vedd komolyan! Nekem 2 évet történt, de még most is járnom kell...
A TK nem jó dolog... Ha szeretnél nullszaldósan kijönni, lehet megéri ügyvédet fogadnod!
Ha a legózás (helyreállítás) mellett döntesz...keress pü-ben, mert elsőre nekem is reménytelennek tűnt.
|
| 2009. szeptember 25. 10:30 |
|
 |
|
MLAci
|
volt egy ilyen megérzésem 
|
| 2009. szeptember 25. 9:57 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
MLAci írta: na felvették a motort totalkárra, csak nem tudom, hogy ez jó-e nekem, vagy sem Nagybandi kezdőrészlet. 
|
| 2009. szeptember 25. 9:44 |
|
 |
|