Pontos idő: 2026. május 6. 9:28

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 183 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
 Értelmetlen esések 
Szerző Üzenet

Motor: GSX 1400 K6
Hozzászólás Re: Értelmetlen esések
Részvétem. :(

Bagelo írta:
Jah a rendőrség be lett vonva az ügybe hivatalból, szóval szabálysértési eljárás indul ellenem.

Nem elég az anyagi kár meg a sérülés, még ezek is rúgnak egyet az emberen.

:smt068 :zsaru:

2010. június 14. 20:03

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
ÁÁÁÁÁ, sajnálom. Amúgy jól megúsztad. A motoron meg nem mentek el a telók, jól látom? Némi műanyagozás, egy index meg tükör és tűűűűz- fényezni ráérsz télen.

2010. június 14. 20:02

Motor: Suzuki GSF 1200 S K1
Nos itt az ideje, hogy beszámolót írjak. Sikerült egy árokban landolnom a géppel a 24 órás tájékozódási versenyen (Kissikátor-Ózd közti szakaszon). Kb. a 340 km-ünknél járhattunk, amikor egy enyhe balos kanyarba érkezve még mindig gyorsnak éreztem a tempót, így fékeztem, de mivel pozitív kátyúk voltak és poros is volt az út, nem mertem keményen fékezni, nehogy elessek, inkább úgy 50 km/h-val egy 2m mély árokba hajtottam a motorral :evil: . A hiba egyértelmű, sajnos kinéztem magamnak az árkot. Csomyék szerint be sem akartam venni a kanyart… Pedig én azon voltam, csak bepánikoltam :? .

A körülményekhez hozzátartozik, hogy ez a tájékozódási verseny kb. 70 km/h-s átlagot kíván, amit elég nehéz tartani a sokad rendű utakon… A versenykiírásban szerepeltetni kéne, hogy túraendúrókkal javasolt a táv telesítése. (pl. bmw 1200 gs adventure). Kicsit feszült voltam már a kriminális útminőségek miatt. Szóval csatlakozom a klubhoz, akik vallják: Csak két féle motoros létezik, egy aki már elesett, és egy aki majd el fog. Tisztelet a kivételnek! Ők erősítik a szabályt.

A jobb csuklóm kificamodott és eltört, mentő vitt az ózdi korházba, ott 3-an húzták a helyére a csuklómat, este a miskolci traumatológián még egyszer igazgatták és újból begipszelték. Ma voltam CT-n, holnap lesz eredmény, kiderül majd, hogy kell-e műteni.

Szerencsére be voltam öltözve, egy karcolás nélkül úsztam meg, leszámítva a csuklómat + Nagy szerencse, hogy bokrok között landoltam.

Ezúton is köszönöm Csomynak és Yossnak a segítségét, örülök hogy számíthattam rátok! + mindenkinek aki közvetlenül vagy közvetve segített a motorom összeszedésében… 6 ember kellett a motor árokból való kitolásához.

Jah a rendőrség be lett vonva az ügybe hivatalból, szóval szabálysértési eljárás indul ellenem.

Képek: http://picasaweb.google.com/105720344926288148114

U.i.:
Vigyázzatok Magatokra és mindig öltözzetek fel!!!

2010. június 14. 19:52

Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
Van Budaörsön egy körforgó a Vasút u. sarkán. Tudni kell, hogy a közelben van egy betonüzem, ugyhogy jönnek mennek a bilencsek, sóderral, betonnal, stb. Minap jött arra egy "kolléga" egy VFRrel, már amikor odafele tartott láttam, ha Ő be akar fordulni akkor sok lesz, igy is lett. Szegény akkorát esett, mint az állat. Na szóval tessék vigyázni ezen a környéken is.

2009. november 22. 17:58

Motor: GSF 600 (2004) Naked
szotyi írta:
Megragadnám az alkalmat,hogy megemlékezzünk valamennyi,már más pályákon mozgó motoros társainkról,gondolok itt Testőr barátunkra.........................(megnézegettem a még fennt lévő képeit)..................

Hát igen... :cry: Nyugodjék békében! :oops:

GSF600K4 Bandit

2009. november 8. 13:40
Profil Honlap

Motor: Cf Moto 800MTX
Megragadnám az alkalmat,hogy megemlékezzünk valamennyi,már más pályákon mozgó motoros társainkról,gondolok itt Testőr barátunkra.........................(megnézegettem a még fennt lévő képeit)..................

2009. november 1. 8:49

Motor: R Ninet Pure
Ez nem bőr-cordura kérdés, inkább szabásminta (pénz) és méret! 120-nál nekem sem fordult el, pedig cordura (IXS) kabátban voltam, és csúsztam is pörögtem is. Lehet, hogy az is segített, hogy kora-tavasz lévén jól alá voltam öltözve.
Tudok mutatni occsó bőrkabátot, amiben már a lépcsőházban elfordul a proti. :o

2009. október 8. 12:30

Motor: R 1200 GS Jawák
Ironed írta:
Bőrben nem fordul el?

Nekem 120-nál nem fordult el :shock:

2009. október 7. 19:29
Profil Honlap

Motor: bandit 250
az én nyári dzsekimen egy patentos zárral lehet szűkíteni, de eséskor úgyis elenged. Jól el is tört az alkarom könyöknél a mostani perecnél, mert nekem is elfordult. A bőrben szerintem a helyén marad...legalábbis az enyém nagyon passzentos, nem olyan lenge mint a nyári, vagy a cordura. Persze emiatt kényelmetlenebb is, meg nyáron fűt, mint egy kazán.

2009. szeptember 30. 22:05
Profil Honlap

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Meghúzható pántos protektoring is jó, vagy ha maga a kabát állítható.

Azért a simón elég vadúl mutatnál a vízgyár felé púpos bőrben :D

2009. szeptember 30. 9:39
Profil YIM

Ironed írta:
Bőrben nem fordul el?

az passzos

2009. szeptember 30. 8:46

Motor: Bandit1200 "z" naked
Bőrben nem fordul el?

2009. szeptember 30. 8:27
Profil Honlap

Pénteken eltakartam a Simsonnal. Vettem a szokott kanyart a szokott 30 körüli sebességgel, csak valahogy sokáig nyaraltam a féken és így behúzott elsővel vettem a kanyart. A Simo "teleszkóp" ilyenkor csontra üsszeül 94 kilóm alatt, ami annyit tesz, hogy drasztikusan csökken az aljmagasság. Ettől a lábtartó vészes közelségbe kerül az aszfalthoz. Ez nem lenne baj, ha felhajlana, de ez nem tud olyat. Na a lényeg, húztam egy 3 méteres körívet, aztán kirúgta az első kereket. Mindezt persze 30 nyugdíjas előtt :lol: 3 oda is szaladt. A motor full karcmentes, a ruhám is, viszont a könyököm szépen lehorzsolódott, mivel a protektor előírásszerűen elfordult a kordura cuccban. Eddig nem nagyon akartam az ilyet elhinni, de igaz. Aki véfelmet akar, húzzon bőrt....

2009. szeptember 30. 8:08

Motor: Honda XL650V Transalp
Gyógyulj mihamarabb Laci!

Közben csendben nekem is megvolt az őszi esésem még a múlt héten, zajlik a motor legózása, nekem szerencsére semmi bajom. A vizes út+hideg gumi+rohadt nagy keresztborda 50-es tempóval nem olyan jó kombó együtt, ez kiderült... :D

2009. szeptember 25. 15:42

Motor: fehér, kék vérrel
Jobbulást, Laci!
A tornától meg nem kell megíjedni, könyöktörés miatt már egy éve járok a gyógytornász csajokhoz, tök jó. :)

2009. szeptember 25. 15:37

Motor: R 1200 GS Jawák
Mostanság ritkábban nézem végig a fórumot , csak most néztem ide be. MLaci javulást mielőbb és kívánom hogy teljesen épülj fel, ne maradjon vissza semmi .

2009. szeptember 25. 13:14
Profil Honlap

DAS tag vagyok, ez csak segit valamennyit. Szerintem nem legozok, ugyis nagyobbat akarok

2009. szeptember 25. 10:44
Profil Honlap

Motor: XJR 1200, FZ1 SA
B+! Jobbulást mindkettőtöknek!

A gyógytornát és a kezeléseket vedd komolyan! Nekem 2 évet történt, de még most is járnom kell...

A TK nem jó dolog... Ha szeretnél nullszaldósan kijönni, lehet megéri ügyvédet fogadnod!

Ha a legózás (helyreállítás) mellett döntesz...keress pü-ben, mert elsőre nekem is reménytelennek tűnt.

2009. szeptember 25. 10:30
Profil Honlap

volt egy ilyen megérzésem :evil:

2009. szeptember 25. 9:57
Profil Honlap

Motor: GSX 1400 K6
MLAci írta:
na felvették a motort totalkárra, csak nem tudom, hogy ez jó-e nekem, vagy sem

Nagybandi kezdőrészlet. :roll:

2009. szeptember 25. 9:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 183 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő