Dühöngő (18+ Nem moderált!)
| Szerző |
Üzenet |
|
Rudi
|
 Re: Dühöngő (18+ Nem moderált!)
Pont bekaphatják, mert nincs magyar lakcimem, úgy hogy nem tudják elküldeni a büntit... Kaparta is a fejét a csóka, hogy mit irjon be..  gerg0 írta: Ha felállsz a járdára, akkor 1,5 méternek meg kell maradnia. Egy motor meg fél méternél biztosan szélesebb.
|
| 2013. március 13. 22:26 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
|
| 2013. március 13. 16:08 |
|
 |
|
Tangerine
|
szotyi írta: Gabor,a lakatot ez utan vettem!  Ja, bakker elnéztem az évet. Pont egy éve volt, csak azt néztem, hogy frissült a topik, és hogy márc 13. 
|
| 2013. március 13. 16:04 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
Mióta nem közig? Tangerine írta: szotyi írta: Megkezdtem a szezont......60 helyett 112-vel......baxxa meg......  Csak az vígasztal,hogy a bandit.hu-s bikafej mosolygott a sünökre!  A lakat nem volt a "helyén"? Nekem is van egy süncédulám, múlt héten "találtam" a szélvédőn. Rossz helyen parkoltam a parkolóban a melóhelyen. Elvileg meg lehet úszni, mert már nem közig, úgyhogy ismét életbe lép az "57-es utas vezetett" c móka.  (57§ http://www.1000ev.hu/index.php?a=3¶m=9740)
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2013. március 13. 15:51 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Gabor,a lakatot ez utan vettem! 
_________________ SZOTYI
|
| 2013. március 13. 14:56 |
|
 |
|
Tangerine
|
szotyi írta: Megkezdtem a szezont......60 helyett 112-vel......baxxa meg......  Csak az vígasztal,hogy a bandit.hu-s bikafej mosolygott a sünökre!  A lakat nem volt a "helyén"? Nekem is van egy süncédulám, múlt héten "találtam" a szélvédőn. Rossz helyen parkoltam a parkolóban a melóhelyen. Elvileg meg lehet úszni, mert már nem közig, úgyhogy ismét életbe lép az "57-es utas vezetett" c móka.  (57§ http://www.1000ev.hu/index.php?a=3¶m=9740)
|
| 2013. március 13. 13:12 |
|
 |
|
gerg0
Motor: '93 Bandit 250
|
Ha felállsz a járdára, akkor 1,5 méternek meg kell maradnia. Egy motor meg fél méternél biztosan szélesebb.
|
| 2013. március 9. 19:46 |
|
 |
|
Rudi
|
Na jól figyeljetek: engem azért büntettek meg, mert a 2 méter széles járdán parkoltam hosszában a szélén! Hallottatok már ilyenről..???
|
| 2013. március 9. 19:01 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
szotyi írta: 60000 ft..... "Apa kezdőőőőőődik !!!!!" 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2012. március 13. 17:58 |
|
 |
|
szotyi
|
60000 ft.....
_________________ SZOTYI
|
| 2012. március 13. 13:43 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Mennyibe fáj? Vagy mi lesz?
|
| 2012. március 13. 13:40 |
|
 |
|
szotyi
|
Megkezdtem a szezont......60 helyett 112-vel......baxxa meg......  Csak az vígasztal,hogy a bandit.hu-s bikafej mosolygott a sünökre! 
_________________ SZOTYI
|
| 2012. március 13. 13:16 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Nem hiszem. Sem az euro- sem a kakucsringen nem írja a szabályzat a jogsi meglétét mint feltétel. A fiatal versenyzők tudnak versenyezni e-nélkül is.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2011. február 19. 15:57 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
A pályára menésnek nem szokott feltétele lenni az érvényes jogsi? Csak párszor voltam, most nem ugrik be, hogy ellenőrizték-e.
|
| 2011. február 19. 15:39 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Kakucsi vagy eringi napokban én is partner lennék. A hringre nem vagyok való.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2011. február 19. 15:29 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
csomy írta: Minden közúti ellenőrzésnél rádión egyeztetik az adatokat. Azonnali lebukás. Sztem. Nem mindig egyeztetnek és engem az elmúlt két évben motorral még egyetlen egyszer sem állítottak meg.. Persze mondom, van kockázat  De nem akarom én ezt javasolni, csak írtam, hogy én valamit biztos faszolnék, csak felülhessek a motorra 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2011. február 19. 14:40 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Öcsém! Mekkora igaza van a srácnak! JEDI! Számíthatsz rám! Van utánfutóm! Megyünk érted! 
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2011. február 19. 14:25 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
jedi írta: Yoss! A ráüléssel nem lesz gond, a garázsba annyit ülhetek majd rajta, hogy hólyagos lesz a fenekem.  3 rugó/ nap egy motorszállító. Kakucs, Ering, Hring???
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2011. február 19. 13:53 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Majd fölülsz valaki mögé utasnak a túrán, és előrenyúlva húzod néha a gázt... 
|
| 2011. február 19. 12:44 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Jahhh. Igaza van Csominak. így is örülhetek hogy "megúsztam" a pénzbüntetést, mert az 300 EFt lett volna . Vagyis remélem hogy megúsztam, mivel már 7 hónap eltelt. Amúgy is rengeteg meló van itthon, amit már évek óta tolok magam előtt, és ezt elsődlegesen a motorozásnak köszönhetem. Másfél évesen már 20.000 Km volt a kicsikémben, szóval nem sok hétvége volt ( főleg jó időben ) amikor én otthon voltam  . Azért a talikra természetesen elmegyek kocsival, remélem lesz, a tavalyi őszi tali elmaradása csak egy alkalom volt, és nem fog megismétlődni, legalább ennyi maradjon meg nekem a motoros fílingből az idei évre.
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2011. február 19. 12:14 |
|
 |
|