| Szerző |
Üzenet |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
 Re: Egy kis nézni való
jedi írta: Néztétek a K9-es supersport kategória árait ???? Aki K9-est akar venni, nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia  ( Még jó hogy nekem ez lenne az utolsó kategória amit vennék  ) Mindig ez van, aztán szépen leszáll az áruk nyár közepére. Ha most akarnék ilyen kategóriájú motort, akkor 3.5 millás haya helyett vennék 2.2 ért K8-as B-kinget. Értelme ugyanannyi, azon legalább nem fájna a derekam. 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. április 17. 11:53 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Néztétek a K9-es supersport kategória árait ???? Aki K9-est akar venni, nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia  ( Még jó hogy nekem ez lenne az utolsó kategória amit vennék  )
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. április 17. 11:41 |
|
 |
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Ez van... jönnek a K9-es modellek, kell a hely 
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
| 2009. április 17. 7:59 |
|
 |
|
zöldi
|
MLAci írta: suzuki hollósnál néztétek mennyit kérnek a 650-es banditokért? Már 1,4 millio körül hozzádvágják...  a Bking is 2,5 milla...az SV-k ára is a béka feneke alatt Már november óta..vegyél egyet, összehasoníltáként a 600-as fazer 2 mill afölött van 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. április 17. 7:20 |
|
 |
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
suzuki hollósnál néztétek mennyit kérnek a 650-es banditokért? Már 1,4 millio körül hozzádvágják...  a Bking is 2,5 milla...az SV-k ára is a béka feneke alatt
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
| 2009. április 17. 6:59 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. április 16. 10:29 |
|
 |
|
Ticu
|
Nyugi! Megoldódott csak a bürokrácia nem olyan gyors reakcióidővel dolgozik mint egy átlag ember. Tapadás a képernyőkre!!!
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
| 2009. április 11. 14:17 |
|
 |
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
ez mekkora.... http://sportgeza.hu/sport/2009/04/10/in ... i_futamat/...hivatalos választ még nem adtak...nem hogy olcsóbban, de ingyen a képükbe nyomják a lehetőséget, ezek meg még a végén ezt is eltöketlenkedik... 
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
| 2009. április 10. 22:29 |
|
 |
|
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Hát, ahogy láttam kicsit zavarba jött, aztán becsukta , vissza adta az egész pakkot, és jó utat kívánt  Tipikus hogy a férfiak méret mániája felfelé, míg a nőké lefelé halad: Kis ez, kis amaz , kis helyet foglaljon (forgalmi+pénztárca all in one) 
|
| 2009. április 7. 9:41 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
T3v3 írta: az nem az aminek látszik. - Tessék ? Ö, izé , benne maradt a pénz  És mit szólt erre?
|
| 2009. április 7. 9:14 |
|
 |
|
T3v3
|
Idézet: ilyen esetekre egy 5-öst a forgalmiban hagyó .... A múltkor én vezettem a csajom kocsiját. Igazoltatás, ki is szedtek. Átadom a papírjaim, kérem a forgalmit a barátnőmtől, amit nagy magabiztosággal nyújtottam át a közegnek, mire mellettem megszólalt : - basszus, benne volt a pénzem ... - na b...meg  A rendőrbácsi kinyitotta a forgalmit, én meg kínomban kisszóltam az autóból hogy az nem az aminek látszik. - Tessék ? Ö, izé , benne maradt a pénz  Nem égett a pofám.
|
| 2009. április 7. 9:11 |
|
 |
|
Ticu
|
Hálás, szomorú , vidám, elesett , irgalmas , megbánó ... ilyen esetekre egy 5-öst a forgalmiban hagyó és így mindenki jól járó, ismerős kollega neveket soroló, pizzára meghívó... Na jó, ilyeket mi persze soha nem tennénk. (mert a Banditák szabályokat betartva a törvényt és a szabályokat tisztelve közlekednek) 
|
| 2009. április 7. 8:57 |
|
 |
|
T3v3
|
Így igaz : "A közigazgatási bírság alsó határánál kisebb sebességtúllépés esetén továbbra is szabálysértési eljárás keretében szabhat ki pénzbüntetést a rendőrség." Persze, naná hogy ez az utolsó mondat, ami nekem is elkerülte a figyelmem.  Tényleg nincs cool. De alatta még mindig befolyásolható a bünti egyéni arckifejezésekkel : Hálás, szomorú , vidám, elesett , irgalmas , megbánó stb. 
|
| 2009. április 7. 8:40 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
mzsombor írta: Alatta is lehet bünti, csak az szabálysértés, asszem max 20e Ft. alatta: helyszini bírság, ami felső limites ez lehet talán a max. 20 vagy feljelentés (szabálysértés) ez viszont masszivabb összeg (100-150 ezer, kb., emlékből) szóval alatta nincs cool csak közig. bírság nincs 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ironed 2009. április 7. 8:40-kor.
|
| 2009. április 7. 8:40 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Alatta is lehet bünti, csak az szabálysértés, asszem max 20e Ft.
|
| 2009. április 7. 8:18 |
|
 |
|
T3v3
|
Gyorshajtásért járó közig. bírságok 2009 május 1-étőlA lényeg tömören hogy akkor : Lakott területen belül 65km/h-ig nincs bünti. Lakott területen kívül 105-ig nincs bünti. Autópályán 150-ig nincs bünti (az már az óra szerint szerintem min. 160) cool
|
| 2009. április 7. 8:12 |
|
 |
|
bandit008
|
Hát pedig a vezérműláncnak semmi baja! Nem recseg nem kattog ugyan olyan hangja van mint ha szalonból hoztuk volna ki!
|
| 2009. április 5. 21:25 |
|
 |
|
Ticu
|
Hühaa... nekem azt 60-80-ra már csereéretté mondták a szervizben.
|
| 2009. április 4. 6:51 |
|
 |
|
zöldi
|
bandit008 írta: Nemvolt még vezérműlánc csere. Biztos? 
|
| 2009. április 3. 18:30 |
|
 |
|
T3v3
|
Na ne .
|
| 2009. április 3. 17:07 |