Pontos idő: 2025. február 12. 5:20

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2680 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134  Következő
 Locsi-fecsi 
Szerző Üzenet

Motor: Suzuki GSX 1400
Hozzászólás Re: Locsi-fecsi
Az miért is lenne jó? Jelen pillanatban még mindig csökken a olaj hordonkénti ára. A kitermelési ár a legdrágább helyeken is csak 10-15 Dollár. Még nem mennek tönkre...és ez az ár kedvez az amerikai autógyártóknak, főleg a nagy lökettérfogatúaknak, mert az emberek tovább hajtják az autókat, és nem teszik el, ponyvázzák le...ez világgazdasági érdek...
És még nem látni hol lesz az alja az árnak, tehát lehet hogy ha most megveszed akkor nyáron jó drága benzinnel fogsz járkálni...másrészről ugyan nem vagyok járatos a petrolkémiában, de az adalékolás miatt nem jó öreg benzinnel hajtani a motorokat. Magyarul a benzin is "megromlik".
Ugyanakkor már több valóban okos iskolázott emberrel fordolt elő, hogy az otthoni "raktározás" nem volt elég precíz ahhoz( vajon mi lehet benne fáradt olaj, mosóbenzin, vagy nitróhigittó, vagy netalán brigéciol??? :D ) , hogy nem keverje össze a gázolajat a benzinnel. Így volt egy köre a márkaszervízbe...
Akkor inkább fektess részvénybe ... ;) Az árfolyamnyereségből futja majd a nyaralásra, és tankolásra...
Én 1 kannánál (20liter) többet soha nem szokok venni, ha olcsó kuton járok az autóval, azt is javarészt a robogóba, kertitraktorba, fűnyíróba, hátipermetezőbe használjuk el, vagy ha nincs kedvünk megint kútra menni az autóval, akkor annyival nyújtjuk meg a hatótávolságát.
És az otthoni tankolás általában sokkal nagyobb "pacsálással" jár mint a kúton. ( vagy nem töltöd tele , vagy jól megpupozod...)
Ez saját vélemény , de ha rámhallgatsz úgy teszel ahogy akarsz. (azért szerintem ennél jobb befektetések is léteznek... :D )

2008. december 10. 12:01

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Szerintetek érdemes most bespejzolni egy hordó benzint nyárra ? Nagyon gondolkodom rajta.

2008. december 10. 11:31
(
Idézet:
Ez a színösszeállítás megszokást igényel, de nem szabad a fejlődés útjába állni...!

Doki, bocsi, de hivatalból azt kell mondanom csodálatos ez a kukás szin :twisted:

2008. december 8. 22:05

Motor: Pegaso Trail
Nocsak, micsoda megújujlás! :)

Na joccakát

2008. december 8. 21:55
Profil Honlap

Motor: GSF 600 (2004) Naked
Köszönet érte! :-D

Tangerine írta:
Ticu írta:
Igo8 új hang engem is érdekelne. Aki tudja, hogy honnan jelezze légyszives. Köszi! :smt111

innen

GSF600K4 Bandit

2008. december 8. 12:23
Profil Honlap

Motor: GSX 1400 K6
Ticu írta:
Igo8 új hang engem is érdekelne. Aki tudja, hogy honnan jelezze légyszives. Köszi! :smt111

innen

2008. december 8. 11:44

Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)

2008. december 8. 10:23
Örömmel látom, hogy egyre többen vállalják többé-kevésbé az arcukat avatarral. Kissa-val az élen :-)))

2008. december 8. 8:21

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
kolixx írta:
Done :D

thx

2008. december 8. 6:56

Motor: GSF 600 (2004) Naked
Hali!

A Váci utca mindkét része is nagyon szép + Vörösmarty téren is vannak vásáros házikók, sátrak... Persze ez az útvonal gyalogos!!!! :)

iGo8 hangok: Én nem hallottam még erről, de utána nézek, honnan lehet letölteni, poén lehet! :D

GSF600K4 Bandit

2008. december 7. 18:25
Profil Honlap

Motor: Honda XL650V Transalp
Hunter írta:
Apropó: hallottátok már az új Igo-ban a vicces magyar beszédhangokat? Sejpítő kisgyerek (fojdulj jobbja), Székely bácsi. Nagyon vicces, csak nem tudom ki az az állat, aki képes hallgatni Koppenhágától Leningrádig mondjuk egy kétéves Ádámka csipogását. :lol:

Székely bácsiban a legnagyobb: "Hát ezt elszrtad-e, mert a GPS vétel megszűnt..." Első alkalommal dőltem a röhögéstől a kormány mögött... :D

2008. december 7. 11:51

Motor: 1200 S
ibituba írta:
Úgy látom Mikir-el ezentúl nem motorozni fogunk,hanem séta hajózni. :lol:
Mi a helyzet lecserélted a vasat?
Mondjuk kétszer 1000 LE. azért elgondolkodtató. :D

A vasat nem cserélem, a jégtörő adott... gondoltam télen aktuális lehet :lol:
(séta hajózni lehet, csak kicsit drága)

2008. december 6. 18:31

Motor: Suzuki GSF 1200S K3
pogi írta:
szerintem a Deák - Lánc-híd - Clark Ádám tér - Batthyány tér útvonal nem rossz, ráadásul pont az Andrássy folytatása (az Andrássy az Oktogontól befelé van feldíszítve karácsonyi bizbaszokkal)

Húha ez több mint jó!

Beállítom a navin, és meglesem az útvonalat.
Köszi!

Apropó: hallottátok már az új Igo-ban a vicces magyar beszédhangokat? Sejpítő kisgyerek (fojdulj jobbja), Székely bácsi. Nagyon vicces, csak nem tudom ki az az állat, aki képes hallgatni Koppenhágától Leningrádig mondjuk egy kétéves Ádámka csipogását. :lol:

2008. december 6. 13:43
Hunter írta:
Vendégeim meg akarják nézni fővárosunk fényeit a hétvégén! Segítsetek ki légyszi néhány utcanévvel, amit érdemes megmutatnom nekik autóból vagy gyalog!

Üdv,
szerintem a Deák - Lánc-híd - Clark Ádám tér - Batthyány tér útvonal nem rossz, ráadásul pont az Andrássy folytatása (az Andrássy az Oktogontól befelé van feldíszítve karácsonyi bizbaszokkal)

2008. december 6. 12:06

Motor: KTM 1290 Super Duke GT
Ehh, pár napig nem járok erre, és micsoda változások történnek...! Köszönet a fejlesztő(k)nek a munkáért! (Ez a színösszeállítás megszokást igényel, de nem szabad a fejlődés útjába állni...!

2008. december 6. 12:00

Motor: Suzuki sv 650 n.
Úgy látom Mikir-el ezentúl nem motorozni fogunk,hanem séta hajózni. :lol:
Mi a helyzet lecserélted a vasat?
Mondjuk kétszer 1000 LE. azért elgondolkodtató. :D

2008. december 6. 11:34

Gondoltam a navigációval optimalizálom az összegyűjtött utcákat, és körbe kocsikázzuk amit lehet. Ahová meg érdemes, oda gyalog megyünk.

2008. december 6. 0:14

Motor: 1200N K5
Hali
Andrassy ut... Oktogon kornyeke

2008. december 6. 0:08

Hali!

Tudja valaki, hogy Budapest mely részei vannak szépen kivilágítva az ünnepre?

Vendégeim meg akarják nézni fővárosunk fényeit a hétvégén! Segítsetek ki légyszi néhány utcanévvel, amit érdemes megmutatnom nekik autóból vagy gyalog!

Köszi

2008. december 5. 23:52

Motor: GSX 1400 K6
pogi írta:
majdnem 4 hónap, ez még nem évült el? (Nem bánnám :? )
Asszem 6 hónap.

2008. december 5. 19:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2680 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134  Következő