|
|
Pontos idő: 2026. május 6. 9:28
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Egyéb szerveződő programok
| Szerző |
Üzenet |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
 Re: Egyéb szerveződő programok
Yoss írta: Sziasztok!
Csapattagot keresnék a Bikemaraton 2014-re. A tavalyit megnyertük és most címet védeni kéne, de a tavalyi társam lebetegedett és nem fog tudni jönni. Ha valakit érdekelne, az jelezze. Amit fontos tudni, bár ez egy verseny, de igazából a tájékozódásról szól, nem a sebességről, valamint nagyon szép túraútvonalakon vezet az út. Száguldozni általában nem kell, sőt. Bár ha elkottázza az ember a dolgot, akkor előfordul hogy egy rövidebb szakaszon csapatni kell rendesen. Ha minden rendben megy, akkor ez nem szükséges.
Üdv, Yoss Távok? Időtartam? Helyszín?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2014. június 23. 11:13 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
Sziasztok!
Csapattagot keresnék a Bikemaraton 2014-re. A tavalyit megnyertük és most címet védeni kéne, de a tavalyi társam lebetegedett és nem fog tudni jönni. Ha valakit érdekelne, az jelezze. Amit fontos tudni, bár ez egy verseny, de igazából a tájékozódásról szól, nem a sebességről, valamint nagyon szép túraútvonalakon vezet az út. Száguldozni általában nem kell, sőt. Bár ha elkottázza az ember a dolgot, akkor előfordul hogy egy rövidebb szakaszon csapatni kell rendesen. Ha minden rendben megy, akkor ez nem szükséges.
Üdv, Yoss
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2014. június 23. 10:58 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Nagyon jók ezek a tréningek - ha tehetném minden tavasszal mennék egyre. Az idő 80%-ban 1-es alapjárat, és ennek ellenére rádöbbenhet az ember, hogy mit hogy kellene.
|
| 2014. április 21. 10:17 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Szóval Mikirrel részt vettünk a vez.tech. tréningen,lehet okulni belőle,javaslom mindenkinek. Számomra a fékezési gyakorlat volt a legnehezebb,a feladat,hogy csak hátsó fékkel álljak meg,ott áll az oktató a bólya mellett,egyszerűen reflexből nyúltam az első fékre,ott az ember meg kell állnom,ez játszódik le a fejemben....aztán persze sikerült de erőt kellett venni magamon.A csak első fékkel gyakorlat az ment élből,meg a kikerülés,vészfékezés is. Újdonság volt,hogy vészfékezés esetén ne húzzuk be a kuplungot és ne foglakozzunk vele,hogy hányadikban van a motor,ezt ráérünk kikavarni ha már sikerült megállnunk. Persze idővel eluntam a banditot,meg az 1.-ben tötymörgést,aztán szép lassan kipróbáltam a jelenlévő motortípusokat,kezdve az oktató Varaderójától,Xj600,Dl1000,,Transalpig bezárólag..... 
_________________ SZOTYI
|
| 2014. április 20. 21:35 |
|
 |
|
mikir
Motor: 1200 S
|
Hmm... ez engem is érdekel 
|
| 2014. április 14. 18:46 |
|
 |
|
szotyi
|
_________________ SZOTYI
|
| 2014. április 14. 17:04 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
A szexi motoroslányokról még nem egyeztettünk, de szőrös hátú, izompólós csopperes biztosan lesz... 
|
| 2014. március 11. 20:30 |
|
 |
|
szotyi
|
_________________ SZOTYI
|
| 2014. március 11. 19:30 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Beszéltem a Kék"T"-sekkel,  aszondták, hogy ők nem mutatványosok, viszont nagy örömmel biztosítanak lehetőséget minden bikernek játszásiból elméleti teszt-, illetve rutin "próba vizsgát tenni", vagy csak egyszerűen nosztalgiából KRESZ-tesztelni, illetve forgolódni a kúpok között. Sőt akinek jól sikerül a kunszt, azoknak még kisebb-nagyobb ajándék is üti a markát! Aki viszont alul teljesít,  annak helyben bezúzzák a jogsiját,  a bringáját pedig tombolán kisorsolják a legszexisebb motoros lányok között! 
|
| 2014. március 11. 17:50 |
|
 |
|
Ats
Motor: GSF 1200S
|
Drz írta: zöldi írta: Közben program is lett, de egy ilyenhez én perpilla puhapöcs vagyok. Pár hete voltunk ausztriában, egyik napra felfűztem egy Turracher- Nockalm-Malta- ugyanez vissza karikát, 250 km volt, minden méterét élveztem,(egyenes nem nagyon akadt) de emlékeim szerint fél 10-kor elaludtam után másnap meg izomlázam volt.  Emelem kalapom... mármint az önkritikádhoz Nem sok ember meri bevállani, és nyiltan felvállalni, hogy mennyit vállal be egy napra. Mi minden évben a következőkört csináljuk: https://maps.google.hu/maps?saddr=murau ... 5&t=m&z=10Kb este 22-re szoktunk visszaérni a campingbe. Ez egy 4 napos túra egyik napja szokott lenni. Idén is készülünk rá. Egy 4 naposra beneveznék én is, ha van lehetőség.
|
| 2014. március 10. 15:30 |
|
 |
|
prasch
Motor: gsf1200 k6
|
Sziasztok! Íme a programok 2014.04.12-re Pécsen. Mindenkit szeretettel várunk! III. SZEZONNYITÓ MOTOROS GURULÁS Programok :
Quad bemutató Közös gurulás Streetfighter show : Szöllősi PePe Motor riasztó bemutató Sörivó verseny ( alkoholmentes ) Motoros lányok szépségversenye Vezetéstechnikai bemutató ( KékT ) Kolbászevő verseny Leg-ek versenye - legfiatalabb motoron ülő - legmesszebbről érkező Motorszépség verseny ( a legszebb ) - sport - túra, túrasport - chopper - festés Díjkiosztás
11-től Expo Center!!!
Útvonal : Expo - Kertváros - Siklósi út - Széchenyi tér - Belváros - Expo
A belépés díjtalan, egész nap várunk mindenkit sok szeretettel Pécsett az Expo Centerben. Motoros gyülekező 11:00-től, városban teszünk egy kört rendőri felvezetéssel, indulás Expotól 12:30. Délután programok és különböző versenyek várnak az odalátogatókra.
Kaja :
Babgulyás, steak burgonya, lángos, üdítő, alkoholmentes sör, roston csirke, kolbász, hot-dog
|
| 2014. március 10. 9:16 |
|
 |
|
Drz
Motor: BMW R 120s GS Rally Edition
|
zöldi írta: Közben program is lett, de egy ilyenhez én perpilla puhapöcs vagyok. Pár hete voltunk ausztriában, egyik napra felfűztem egy Turracher- Nockalm-Malta- ugyanez vissza karikát, 250 km volt, minden méterét élveztem,(egyenes nem nagyon akadt) de emlékeim szerint fél 10-kor elaludtam után másnap meg izomlázam volt.  Emelem kalapom... mármint az önkritikádhoz Nem sok ember meri bevállani, és nyiltan felvállalni, hogy mennyit vállal be egy napra. Mi minden évben a következőkört csináljuk: https://maps.google.hu/maps?saddr=murau ... 5&t=m&z=10Kb este 22-re szoktunk visszaérni a campingbe. Ez egy 4 napos túra egyik napja szokott lenni. Idén is készülünk rá.
_________________ Ha motorozok, akkor motorozok
|
| 2013. augusztus 2. 20:34 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Közben program is lett, de egy ilyenhez én perpilla puhapöcs vagyok. Pár hete voltunk ausztriában, egyik napra felfűztem egy Turracher- Nockalm-Malta- ugyanez vissza karikát, 250 km volt, minden méterét élveztem,(egyenes nem nagyon akadt) de emlékeim szerint fél 10-kor elaludtam után másnap meg izomlázam volt. 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2013. augusztus 2. 18:30 |
|
 |
|
Drz
|
zöldi írta: Csak érdeklődésképp, a határig pálya, ugye? Természetesen nem. Autópályát elkerülnénk. https://maps.google.hu/maps?saddr=Tatab ... ls&t=m&z=9
|
| 2013. augusztus 2. 15:48 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Csak érdeklődésképp, a határig pálya, ugye?
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2013. augusztus 2. 12:23 |
|
 |
|
Drz
|
Sziasztok! Szombaton nincs kedve valakinek Ausztriában motorozni, Mariazell, Hollentall környékén. Reggel mennénk, este jönnénk. kb. cirka 700 km.
|
| 2013. augusztus 1. 21:45 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
Bagi írta: ...ne általánosítsunk egy rossz tapasztalat alapján, ez szerintem teljesen a szerelőt magát minősítette!
Én nem általánosítok, nem is rázott meg különösebben az eset, csak volt olyan kis fura mellékíze 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2013. július 21. 20:21 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Yoss írta: Csak egy kis szösszenet, de idevág: Pár nappal a túra előtt eldőlt a gép és a váltókas kissé behajlott. (Földúton történt, valami buckára dőlt) Így mentem le a rajtra a Full-Gas-hoz. Nem volt vele különösebb baj, de kényelmetlen volt beljebb forgatni a lábfejemet minden váltásnál és nem akartam két napig szenvedni vele. Amint leparkoltunk, odagurultam a szervizhez, megkérni a szerelőt, hogy hajlítsa már ki váltókart, neki mégiscsak van szerszáma, meg remélhetőleg tapasztalata is. Ránéz a karra, aztán közli, hogy ő ehhez hozzá nem nyúl, mert tuti eltörik és akkor ő lesz a hibás, meg különben is ez BMW szerviz, a Suzuki az épület túloldalán található, menjek át oda. Mint kiderült a Full-Gas Suzuki és BMW forgalmazó és valóban az épület túloldalán volt a Suzuki szerviz. Átgurultam és rövidebb idő alatt megoldották a problémát, mint amennyi idő alatt ezt ide beírtam. A tanulságot mindenki vonja le maga UI: A váltókar egyébként a végénél kb. 1cm-el volt beljebb a blokk felé, nem sérült, csak enyhén behajlott. ...ne általánosítsunk egy rossz tapasztalat alapján, ez szerintem teljesen a szerelőt magát minősítette!
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2013. július 21. 20:18 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Yoss írta: Ránéz a karra, aztán közli, hogy ő ehhez hozzá nem nyúl, mert tuti eltörik és akkor ő lesz a hibás Hát ha aluöntvény, akkor tényleg eltörhet visszahajlításkor, van benne kockázat. Le kell szerelni, jól megmelegíteni, és melegen visszahajlítani. Csak úgy sokáig tartott volna. Én is így hajlítottam vissza a fékkart, de az enyém elég rendesen elgörbült. előtteutánaJa, és én is gratulálok! 
|
| 2013. július 20. 14:17 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Gratulálok Yoss , a portálon tényleg nem mertek betenni mást, csak BMW-t 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|