| Szerző |
Üzenet |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
 Re: Szerveződő gurulások!
Sajnos én sem tudok, pedig szívesen mennék.  (vendégek + készenlét)
|
| 2009. április 4. 21:11 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Vérzik a szívem , de ma Brnoban voltam a veteránbörzén, holnap meg, mint írtam anyóslátogatás. Ilyen a sors. Egyszer fenn, máskor lenn. Jó gurulást !
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2009. április 4. 20:18 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Még egy kérdés: tudom, hogy nem illik ilyet kérdezni, de mikorra számolja magam haza? Nem valószínű, hogy végzek a melóval, ha aludni is akarok az éjjel és kéne tudjam, hogy mennyit hagyjak holnapra.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. április 4. 20:01 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
kolix !! OK akkor legyen úgy, fél 10 OMV
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. április 4. 19:54 |
|
 |
|
pogi
|
1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx (mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton)El is várjuk 4.Jedi 5.Zoli, 10:35  6.pisty 7.pogi
|
| 2009. április 4. 19:25 |
|
 |
|
kolixx
|
Kissával beszéltem délután, Ő mondta, hogy majd este hív téged, de akkor majd benéz ide és mindent megtud  Akkor úgy gondoltuk, hogy te nem leszel pálya párti. Kellemes meglepetés, mert én pályázni szerettem volna inkább neki meg mindegy volt. Akkor pályázunk, veszem is a matrinyát  Kissa: "Az m1-m7 kivezetonel szoktunk talizni a pestiekkel az omv kuton, ahol a meki is van". Mit szóltok egy itteni fél tizes találkához? A sebességet úgy számoljátok, hogy nekem csak egy hengerem megy...
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. április 4. 18:37 |
|
 |
|
jedi
|
hát mi pályázunk, Ruditól indulunk 9-kor. hol találkozzunk ? A kivezetőn van egy benzinkút, azt nem tudom hogy Shell vagy mi, de mindíg ott szoktun találkozni. Ott jó lessz ?
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. április 4. 18:16 |
|
 |
|
kolixx
|
Nem kéne az utolsó utáni pillanatra hagyni a szervezkedést. A pesti csoport mikor induljon és honnan. Illetve pályázzunk?
|
| 2009. április 4. 10:14 |
|
 |
|
pisty
Motor: XL1000V
|
hazoli írta: 1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx (mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton)El is várjuk 4.Jedi 5.Zoli, 10:35 6.pisty Van egy kis derékproblémám, de ha nem fáj az első 50km-en ott leszek.
|
| 2009. április 4. 9:51 |
|
 |
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
A te társaságod simán megér öt percet. 
|
| 2009. április 3. 19:39 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx (mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton)El is várjuk 4.Jedi 5.Zoli, 10:35 6.
|
| 2009. április 3. 19:29 |
|
 |
|
jedi
|
1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx (mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton)El is várjuk 4.Jedi 5. 6.
|
| 2009. április 3. 16:50 |
|
 |
|
pogi
|
Kész a moci, úgyhogy ma délután lemegyek Kapolcsra. Vasárnap tervezem a visszautat: ha lesz gurulás vasárnap, becsatlakozok.
|
| 2009. április 3. 12:43 |
|
 |
|
Csöngö
|
Igazábol nem gondoltunk semmi fixre megiszunk egy kávét beszélgetunk majd egy kis motorozás után ismét megiszunk egy kávét ......... 
|
| 2009. április 1. 21:17 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Nekem a McDonalds kétszeresen rossz ómen, én inkább az anyósomhoz megyek  ))))))))
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2009. április 1. 20:57 |
|
 |
|
Bosco
Motor: Tehén
|
Ti mire gondoltatok Csöngő Mi Budapest-Sz.fehérvár-Veszprém-Zirc-Győr-Komárom-Esztergom-Szentendre-Bp. így hirtelen ez volt a tarsolyban. Meg még lehet hogy megnéznénk a cseszneki várat is ha már ott vagyunk. Mindíg csak elpörköltünk mellette...
|
| 2009. április 1. 20:53 |
|
 |
|
Csöngö
|
kolixx írta: Akkor legyen Vasárnap. Találka Siofok Mc-dodo parkolo 10 óra max 10.30-ig. 1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx ( mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton)El is várjuk 4. 5. 6.
|
| 2009. április 1. 20:38 |
|
 |
|
kolixx
|
Akkor legyen Vasárnap. Találka Siofok Mc-dodo parkolo 10 óra max 10.30-ig.
1.Hcs 2.Csöngö 3.Kolixx (mindent megteszek, hogy végezzek a melóval szombaton) 4. 5. 6.
|
| 2009. április 1. 20:34 |
|
 |
|
Csöngö
|
Akkor legyen Vasárnap. Találka Siofok Mc-dodo parkolo 10 óra max 10.30-ig.
1.Hcs 2.Csöngö 3. 4.
|
| 2009. április 1. 20:20 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Vasárnap jó lehet.
|