| Szerző |
Üzenet |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
 Re: Szerveződő gurulások!
Tegyetek fel ti is bogos gumit a hétvégére 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. március 13. 10:36 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
|
| 2009. március 13. 10:34 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Az egy majdnem hibátlan gép számomra- a plexije szutyok, amúgy nagyon kéne. Hunter írta: Ellenben a BMW R1200 GS szintén nagyon nagy élmény volt. Én egy1.2 RT vel mentem egy órát. Nekem is nagy élmény volt. Azóta sem tudom, hogy sikerült egy 1200 köbcentiből olyan kevés érőt kihozni olyan gyalázatos nyomatékrugalmassággal.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. március 12. 22:38 |
|
 |
|
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Nem régen előtte próbáltam egy FJR 1300-at. Na hát az a vas istenkirály volt. Az érzés, ahogy megülöd azt a nagy lovat, a hangja, az ereje, a visszajelzések, mind olyan érzést keltenek, amitől felmegy az adrenalin, és nem tudod miért, de mosolyogsz a bukód alatt hülyén, miközben a gázt húzod. Egyszóval egy vad paripa.
Ezzel szemben ST 1300 egy jól szituált konzervatív öregúr! Ráültem a gépre, húztam a gázt, de nem éreztem semmit. A nagy bálna test könnyen manőverezhető, nagyon jó a futómű és a fékek isteniek. A motor hangja valamiféle lendkerekes förmedvényre emlékeztet. Ez volt ami a leginkább lelombozott. Mintha autóban ülnék olyan volt vele motorozni. Csak itt megázol, ha esik. Semmi élmény, nem mosolyogsz a bukó alatt. Megy-megy, meg precíz, de hiányzik belőle az a valami, amitől számomra izgalmassá válik a motorozás. Nem jött az érzés, hogy egy zabolátlan dögön ülök. Enélkül pedig engem nem hoz lázba. Húztam én a gázt tövig, ment is a gép szépen, de mindig mindent kompenzált a futómű és a fékek, szinte már idegesítően. Egyszóval nekem nem volt jó élmény.
Ellenben a BMW R1200 GS szintén nagyon nagy élmény volt. azt a vasat még el tudnám képzelni hosszú távra magamnak.
UI: bocsi kedves honda fanok, de ez már a második honda túramotor, ami nekem nem volt élmény. (az első a Deauville volt)
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
| 2009. március 12. 21:56 |
|
 |
|
zöldi
|
Hunter írta: Mondjuk az a Honda Pan European nagy csalódás volt számomra! Sokkal többet vártam tőle.
Mesélj már!
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. március 12. 20:34 |
|
 |
|
Hunter
|
kolixx írta: A lényeg, hogy a nap végére sikeresen megérkeztünk Hondákat nézegetni  Mondjuk az a Honda Pan European nagy csalódás volt számomra! Sokkal többet vártam tőle.
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
| 2009. március 12. 20:27 |
|
 |
|
kolixx
|
Az első esetben az volt a gond, hogy az új útszakaszon mentünk, ott nem volt még térkép  A második menetben ( amikor szembementünk a forgalommal) két lehajtó volt nagyon közel egymáshoz és az Gábor túlment az egyiken. A lényeg, hogy a nap végére sikeresen megérkeztünk Hondákat nézegetni 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. március 12. 17:32 |
|
 |
|
Hunter
|
kolixx írta: ...addig a kollektív tudásra alapozok és a túravezetőkre Úgy mint a verőcei tali után tangerine gps-ére? ott is az autópályán keveredtünk el, ha jól emléxem? 
|
| 2009. március 12. 17:23 |
|
 |
|
kolixx
|
Ameddig ingyé van, addig használjuk  (veszek majd GPS-t és akkor én is fogom ismerni az ilyen titkokat, addig a kollektív tudásra alapozok és a túravezetpkre  )
|
| 2009. március 12. 16:18 |
|
 |
|
zöldi
|
Ne irigykegggyé, nyomjad a piros gombot azt' gyere
|
| 2009. március 12. 14:36 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Már most irigylem tőletek ezt a gyönyörű időt...
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2009. március 12. 14:25 |
|
 |
|
zöldi
|
|
| 2009. március 12. 14:23 |
|
 |
|
kolixx
|
Hárman vagyunk eddig, és kettő nem erölteti a matricát. Én ezt már megszavazásnak nevezném  De ha időben sokat bukunk a mucsaröcsöge kerülgetéssel, akkor én hajlandóvagyok beáldozni egy motorosmatrcányit. Kb mennyit vesztünk időben az érdektelen szakaszokon, ha nem pályázunk?
|
| 2009. március 12. 10:14 |
|
 |
|
mzsombor
|
Te könnyen ugrálsz azzal a bokorugróval.  Ellenben csak egy délutánért én sem biztos hogy beruháznék matricára. Persze ha megszavazza a csapat, rajtam nem fog múlni.
|
| 2009. március 12. 9:57 |
|
 |
|
kolixx
|
Ha van rá mód, akkor az autópályát akár ki is ugorhatjuk  (csak egy javaslat)
|
| 2009. március 12. 9:53 |
|
 |
|
zöldi
|
Sanyival beszéltünk egy Velencei tavat szombaton dél körül. Oda a 811-en, vissza 70-en. tempó: light/ultralight, autópályán középlight 
|
| 2009. március 12. 9:41 |
|
 |
|
mzsombor
|
Tervez valaki vmerre gurulni a hétvégén Budapestről vagy a környékéről? Szívesen betársulnék, nem mellesleg fel tudok ajánlani egy VFR-tesztmotorozást. 
|
| 2009. március 12. 9:33 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Tangerine írta: Egyelőre sztornó. 4 fok van és köd.  Nu, kijövök egy kicsit az odúból, beröffentem, azt meglátjuk...6-os Szekszárdig, meglátom... --------:::::::------ Akkor én megnyitottam a szezont, 150km, azért nem vert a víz....de a por lejött a gépről 
|
| 2009. március 1. 10:36 |
|
 |
|
Fuxa
|
Tangerine írta: Egyelőre sztornó. 4 fok van és köd.  ehh papperdog, 7ágra süt a nap, lassan nyomom az indítógombot, aztán ha más nem lesz egy lepenceguriga esztergom
|
| 2009. március 1. 10:05 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Egyelőre sztornó. 4 fok van és köd. 
|
| 2009. március 1. 9:17 |