|
|
Pontos idő: 2026. május 2. 9:54
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Egyéb szerveződő programok
| Szerző |
Üzenet |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
 Re: Egyéb szerveződő programok
Hogy egy idézettel éljek: "Ez pont optimális!"
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2015. február 26. 19:15 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Csomy,ha innen indulunk a Kolixx által felvázolt körre,meglesz a napi 600km.
_________________ SZOTYI
|
| 2015. február 26. 19:11 |
|
 |
|
csomy
|
10-es skálán mennyire tré ugyanoda menni szállni? 3 éve, 2012ben voltunk itt, akkor Szlovákia felé motoroztunk. Ez nincs messze a román határtól és emlékeim szerint elfogadható volt a szállás. Itt zúzta le a gépet Stanley és itt volt beírós sör fogyasztás. Szóval? Mennyire vágyunk az újra? http://zemplenudulo.info/about/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csomy 2015. március 2. 11:10-kor.
|
| 2015. február 26. 18:23 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Simán: http://goo.gl/maps/y6gKxvagy http://goo.gl/maps/DjCA5B és D pontok között van jó motorozás. Kedvenc, csak az XT kicsit lassú ide. Nagyobb sebességű forgalommentes jó út. D és E között is jó az út de normál munkanap forgalmas. Ha nincs kamionstop, akkor csak közlekedni lehet, motorozni nem nagyon. Viszont szép. A második opciót utoljára két éve láttam az E pont után. Akkor masszívan alapjától építették újra az utat. Ha azóta befejezték, az most nagykirály kell legyen. Itt talán Bagi tud infót. Az első opcióban az E pont utáni rész csak azért van, hogy bezárja a kört, arra semmiképp ne menjetek  Én biztos nem fogok tudni menni az idén  De lélekben... Ha arrafelé mentek kultúrtippeket is tudok adni látnivalókról. Ha Zilah fele mentek, még ennek a résznek az első kétharmadát szeretem nagyon: http://goo.gl/maps/92W0h Egy kis erdei kanyargás az eleje, utána csak szép dimbi-dombi van.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2015. február 26. 16:35 |
|
 |
|
csomy
|
Ha szerveznénk egyet keletre, itthoni szállással, érdemes átmenni egy szombati gurulásra a román határon? Van olyan útvonal, amit egy nap alatt érdemes megjárni?
|
| 2015. február 26. 15:59 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Bagi: Bárhova, csak ne május 1-én.
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2015. február 25. 23:23 |
|
 |
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Csomy: Horvátország, tengerpart. Yoss: Nordkapp (nehogymá' közelebb legyen Igaziból, bárhova Szotyi:bárhova...időpont,pünkösd? Csöngö:bárhova
|
| 2015. február 25. 21:10 |
|
 |
|
szotyi
|
csomy: Horvátország, tengerpart. oss: Nordkapp (nehogymá' közelebb legyen Igaziból, bárhova Szotyi:bárhova...időpont,pünkösd?
_________________ SZOTYI
|
| 2015. február 25. 16:05 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
csomy írta: Yoss írta: Csöngö írta: Hajrá!  Első lépéskén kell valaki a ki megszervezi. Igen, ez bizony így van!  Kezdjük ott, ki merre menne ez alkalommal. Ez senkinek nem fáj. csomy: Horvátország, tengerpart. Yoss: Nordkapp (nehogymá' közelebb legyen  Igaziból, bárhova 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2015. február 25. 14:39 |
|
 |
|
csomy
|
Yoss írta: Csöngö írta: Hajrá!  Első lépéskén kell valaki a ki megszervezi. Igen, ez bizony így van!  Kezdjük ott, ki merre menne ez alkalommal. Ez senkinek nem fáj. csomy: Horvátország, tengerpart.
|
| 2015. február 25. 13:20 |
|
 |
|
Yoss
|
csomy írta: karesz írta: Ejnye Csomy, mindig az az eszeveszett hajtás .((( Mégis én vagyok a leglassabb ebben a csapatban  Sztem nem. Pláne utassal. De ne feszegessük ezt a témát 
|
| 2014. július 15. 21:44 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
csomy írta: karesz írta: Ejnye Csomy, mindig az az eszeveszett hajtás .((( Mégis én vagyok a leglassabb ebben a csapatban  lehet hogy csak megfontolt vagy, nem lassú... 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2014. július 15. 18:46 |
|
 |
|
szotyi
|
"A Mártában nem bírtunk a lovakkal, meg a vérünkkel és kicsit meghajtottuk".......fotó nincs a csajról? 
_________________ SZOTYI
|
| 2014. július 15. 17:24 |
|
 |
|
csomy
|
karesz írta: Ejnye Csomy, mindig az az eszeveszett hajtás .((( Mégis én vagyok a leglassabb ebben a csapatban 
|
| 2014. július 15. 8:44 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ejnye Csomy, mindig az az eszeveszett hajtás .(((
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2014. július 14. 21:05 |
|
 |
|
csomy
|
Megjártuk Yossal és Pusival (Sportmotor fórumon: Jó_lenne_tudni) ezt a Bikemaratont. Nem volt rossz! Sajnos 3 komoly hiba miatt csak a 14-ek lettünk a 21 csapatból. Az egyik hiba egy átlagsebesség-túllépés volt. A Mártában nem bírtunk a lovakkal, meg a vérünkkel és kicsit meghajtottuk a vasakat. Icipici híján elfogytak a rinyacsíkok! Mire hazaértem több lett mint 1000km. A versenytáv jó közelítéssel 900km volt. Érdemes lesz a tracklogot megnézni, mert szép és visszatérésre érdemes helyeken jártunk és nem mindig a hibátlan csapatós szerpentinek miatt.
|
| 2014. július 13. 22:43 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Ha nincs meg a harmadik ember, engem érdekelhet.
|
| 2014. június 24. 13:30 |
|
 |
|
Yoss
|
csomy írta: Ketten megyünk?  Ez még függőben van. Pusi egyik haverja jött volna harmadiknak, nem tudom Pusi nélkül jön-e. Jobb a hármas, mert vannak olyan dolgok, amikor szét kell szaladni megnézni, mi a jó út.
|
| 2014. június 23. 14:29 |
|
 |
|
csomy
|
Ketten megyünk? 
|
| 2014. június 23. 12:42 |
|
 |
|
Yoss
|
csomy írta: Yoss írta: Sziasztok!
Csapattagot keresnék a Bikemaraton 2014-re. A tavalyit megnyertük és most címet védeni kéne, de a tavalyi társam lebetegedett és nem fog tudni jönni. Ha valakit érdekelne, az jelezze. Amit fontos tudni, bár ez egy verseny, de igazából a tájékozódásról szól, nem a sebességről, valamint nagyon szép túraútvonalakon vezet az út. Száguldozni általában nem kell, sőt. Bár ha elkottázza az ember a dolgot, akkor előfordul hogy egy rövidebb szakaszon csapatni kell rendesen. Ha minden rendben megy, akkor ez nem szükséges.
Üdv, Yoss Távok? Időtartam? Helyszín? Ja, az kimaradt  Szóval Július 12 Szombat délben rajt, másnap délután cél. Rajt a BMW Váci úti telephelyéről, az idén Szlovákia és É-Mo a cél. Szumma 805 km, kb 150-200km-es etapokban. Éjjelre szállás és kaja benne van nevezési díjban (7000HUF) ami nekem ingyenes, mert tavaly nyertünk. Azt nem tudom, hogy ha nem a tavalyi társam jön, akkor az újnak fizetnie kell-e, ezt majd kinyomozom. Bővem infó a www.bikemaraton.hu oldalon található.
|
| 2014. június 23. 11:34 |
|
 |
|