Pontos idő: 2025. május 9. 6:19

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 535 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Következő
 Villamosság 
Szerző Üzenet

Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
Hozzászólás Re: Villamosság
Na ezen már filóztam Én is. A lényeg az, hogy kontakt hibás volt a csati. Szóval ha megmozgattam akkor világított a lámpa. Aztán az ominózus este, kézben mozgattam a csatit gyújtáson, és amikor ki-ki gyulladt a fény füstöt láttam. Azonnal leállítottam a projektet, és szétszedvén már láttam is a történést.
De kérdem Én, nem a biztinek kellett volna kimennie ilyen esetben??? Izzó ok, mert már másikkal is próbáltam és azzal is ilyen kontakt hibás volt a csati.

2009. május 10. 17:59

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Szerintem azt is érdemes lehet kideríteni, hogy miért füstölt el a csati, mielőtt beteszed az újat :shock:

2009. május 10. 15:33
Profil YIM

Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
Történet: tegnap este hazaértem, letámasztottam a gépet és látván, hogy nem világít a tompított megmozgattam a foglalatot. Na ez megoldotta a gondot, de annyira, hogy elkezdett füstölni! :o A csatlakozó megolvadt (amibe a két vezeték belemegy, HB4). Van esetleg valakinek ilyesmije? Bontott, elfekvő vagy hasonló? Esetleg ötlet, hogy hol tudnék ilyet venni? :?:

2009. május 8. 8:15

Motor: Suzuki sv 650 n.
Na hazaértem a vassal index nélkül,aztán itthon elkezdtem keresgélni a vezetékek között és kiderült,hogy a jobb első egyik vezetéke kontakt hibás volt a csúszósarunál.

2009. május 5. 8:26

Nem tudom majd probalok valamit,de ha nem sikerül akkor vegülis haza tudok menni vele igy is,mert eleg ritkän csinälja.
Azert kösz a segitseget.

2009. április 23. 19:45

Motor: bandit 250
én még mindíg a relére tippelnék. Nem tudsz valakitől kölcsönkérni egy tutira működő ledes indexhez való relét egy próbára?
A visszajelzőt azért kérdeztem, mert nekem 1 izzó volt, és mikor indexeltem, az izzószálon áthúzott, és a másik oldalt is bevillogtatta. Én kiszedtem a visszajelző izzót, azóta jó :-) De mivel neked 2 van nemigen lehet ilyen gondod, mert nem közös a két oldal visszajelzője.

2009. április 23. 9:49
Profil Honlap

Mind ket iranyba külon lampa.

2009. április 22. 18:44

Motor: bandit 250
Nem lehet, hogy a relé rossz? NEkem olyan van, amit a nagyvason árulnak, és tökéletes a LEd-es indexxel.
Jah, és az index visszajelződ milyen? Egy lámpa, vagy mindkét irányba külön lámpa?

2009. április 21. 19:56
Profil Honlap

Sziasztok.
Olyan problemaja volt mar valainek hogy bizonyos fordulaton mind a negy index villog egyszerre?
Ugy jelentkezett a problema,hogy kijottem Nemetbe es az utolso 50 km-en vettem eszre hogy ezt csinalja es az mindegy hogy jobbra vagy balra indexelek.Mondjuk ha jobbra indexelek akkor a bal az gyengebben villog,es forditva is.Nem tudom hogy az szamit-e valamit,hogy ledes indexek.
Bocs hogy nincsenek ekezetek.
Elöre is kosz a segitseget.

2009. április 21. 17:52
Köszi srácok, megpróbálok valamit kiszaszerolni belőle:P
A bizti egyébként jó, és az égők is :mrgreen:

2009. március 31. 17:07

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Letöltöttem Gábor fájlját és feltettem ide is a 600-as akpcsolási rajzát, hogy az utókornak is meglegyen, ha kell.

2009. március 31. 15:42
Profil YIM

Motor: GSX 1400 K6
Ide tettem (10x lehet letölteni, akinek nem kell ne használja el)

Lehet, hogy a biztije ment ki. Nem nézted? Relé nincs, de külön biztosíték van a tompihoz és röfihez. A fénykürt gomb meg a reflektorra szól elvileg.

2009. március 31. 15:23
Üdv!

Ősszel megmakkant a tompított és a távolsági a Bandin. Fénykürt és helyzetjelző működik, a kapcsoló rendben van, mégsem világít.

Esetleg tippetek lenne? Vagy elektromos kapcsolást tud valaki küldeni 600-ashoz? Valami relé van a tompított és a távolsági áramkörében?

Válaszokat előre is köszi

2009. március 31. 14:11

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Baromi fontos lehet a dolog...

2009. március 20. 21:41

Motor: GSF650AK8
yvess írta:
Egyik fékre sem ég?

Ez két izzószálas izzó. Attól, hogy az egyik jó, még a másik kiéghetett. Lehet még biztosíték gond is!

2009. március 18. 13:29

Motor: 650S k6
Egyik fékre sem ég?

2009. március 17. 14:10

Motor: R 1200 GS Jawák
Féklámpakapcsolónál van delej ?, és utána ?

2009. március 16. 22:18
Profil Honlap
Sziasztok! Nem ég a féklámpám de a helyzetjelző működik. Az áram nem jut el a féklámpáig! Hol lehet a probléma? Segítsetek!

2009. március 16. 21:08
Nekem is Lidlis töltőm van, havonta egy napra szoktam felrakni. Ez volt a második telem vele, eddig semmi hiba. Nekem még sem autóban, sem motorban nem kellett karbit pucolnom soha. Mindnek szedtem szét karbiját más okból és soha semmi idegen anyagot nem találtam benne.

2009. március 8. 20:09

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
yvess írta:
a karbi annyira koszos, hogy szivató nélkül leáll, lehet kitakarítani. .

A múltkor ezen flameltünk páran a sportmotoron, hogy minek karbit tisztítani. Hallják kartársak?

2009. március 8. 18:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 535 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Következő