|
|
Pontos idő: 2026. május 6. 9:28
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
|
MMariann
Motor: Suzuki GS 500 E
|
 Re: Alkatrészt keresek!
zöldi írta: Egy veztengely 150 ezer kb Szia! Köszönöm a válaszod! Ezek szerint, mindennel együtt alkatrész+javitás 350-400000 Ft körül lenne. Ajjajjjj! 
|
| 2012. november 14. 8:49 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Egy veztengely 150 ezer kb
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. november 13. 23:21 |
|
 |
|
MMariann
|
zöldi írta: MMariann írta: Mégis sajnálom, mert a szivemhez nőtt, rajta gyakoroltam, vizsgáztam. Úgyis tudjátok, milyen érzés.  Ha adsz egy alvázszámot, megtudom, mi van, hozzá, mi nincs, és mennyiért. De örülni nem fogsz neki. Csak összevetésképp: Egy rf400-hoz (bandit 400 blokk kb) 18e egy gyűrűgarnitúra. Hengerenként. Egy tömítésszett 40 ezer. Szóval 200e alatt semmi szín alatt nem áll meg a hadművelet, ha talpra szeretnéd állítani. Egyszerűbb volna venni egy blokkot, és összelegózni, csak sajnos ezeknek mindnek a blokkja halott. Kedves vagy, alvázszámom:GJ77A-104958 Azért kértem árajánlatot, alkatrészenként be tudnák nekem szerezni, kb. 250-300.000-ért.  A kereskedő is mondta, többe kerülne, mint amit ér az egész motor. Ilyen árak vannak: vezérműlánc gyári: 21.470 FT, túlméretes dugattyú gyűrűkkel:31.200.- / db , ebből is 4 kellene. Túlméretes dugattyú gyűrűkkel: 31.200.- / db És még nem kaptam ajánlatot a vezérműtengelyre és a tömités-szettre. De válaszodban látom a szett árát. Használt blokkot pedig tényleg nem akarok, ugyanez lenne a vége. És azt még nem tudjuk, milyen a főtengely állapota. Mert ha ezek után megcsináltatom - ami nem valószinű -,és utána a főtengely problémák is előjönnének, na akkor tuti megbolondulnék. 
|
| 2012. november 13. 16:38 |
|
 |
|
zöldi
|
kolixx írta: Így viszont tudod, hogy teljesen vérfrissített vasad van. Megfelelő szerelői hozzáértés és alaposság esetén.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. november 13. 12:49 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
MMariann írta: biztosan mindenkinek volt már rossz vétele,ránézésből senki nem mondaná meg, hogy szét volt hajtva. Nem vagy egyedül, bár az én esetem nem volt ennyire drasztikus. Nekem vezérműlánc szakadásom volt, szerencsére gyakorlatilag álló helyzetben, ezért nagy kárt nem csinált a blokkban, de az egyetemi ösztöndíj keretei kicsit kitolták a javítási határidőt. Ha felújíttatod a blokkot, az tuti nagyon drága, de nem biztos, hogy erősen eltér attól a pénztől, amivel fel kéne pótold a bontott eladást, hogy egy másik gépet szerezhess. Így viszont tudod, hogy teljesen vérfrissített vasad van.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. november 13. 8:52 |
|
 |
|
zöldi
|
MMariann írta: Mégis sajnálom, mert a szivemhez nőtt, rajta gyakoroltam, vizsgáztam. Úgyis tudjátok, milyen érzés.  Ha adsz egy alvázszámot, megtudom, mi van, hozzá, mi nincs, és mennyiért. De örülni nem fogsz neki. Csak összevetésképp: Egy rf400-hoz (bandit 400 blokk kb) 18e egy gyűrűgarnitúra. Hengerenként. Egy tömítésszett 40 ezer. Szóval 200e alatt semmi szín alatt nem áll meg a hadművelet, ha talpra szeretnéd állítani. Egyszerűbb volna venni egy blokkot, és összelegózni, csak sajnos ezeknek mindnek a blokkja halott.
|
| 2012. november 12. 21:30 |
|
 |
|
MMariann
|
ajonas74 írta: zöldi írta: MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén.  .  Próbáltunk óvni tőle  Jolvanna, igen, mindenki emlékszik! De attól még Neki most nem lesz jobb szegénynek, hogy "naugyézunk" itt  De most már tanult a saját bőrén, és majd vesz egy jó kis GS500-at. Ugye Mariann? Aranyos vagy. Persze nem adom fel. Valami lesz. Igazad van, biztosan mindenkinek volt már rossz vétele,ránézésből senki nem mondaná meg, hogy szét volt hajtva. Mégis sajnálom, mert a szivemhez nőtt, rajta gyakoroltam, vizsgáztam. Úgyis tudjátok, milyen érzés. 
|
| 2012. november 12. 21:21 |
|
 |
|
ajonas74
|
zöldi írta: MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén.  .  Próbáltunk óvni tőle  Jolvanna, igen, mindenki emlékszik! De attól még Neki most nem lesz jobb szegénynek, hogy "naugyézunk" itt  De most már tanult a saját bőrén, és majd vesz egy jó kis GS500-at. Ugye Mariann?
|
| 2012. november 12. 20:44 |
|
 |
|
N1tr0
|
MMariann írta: ajonas74 írta: MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén. Szia. Az meg hogy lehet? Nemrég még csak egy hengere vacakolt, ahogy olvastalak... Mi történt? Nem lehet megjavítani? Vagy már nem is akarod? Veszel másik motort? Szia! Nagyon szerettem volna megcsináltatni, de pont ehhez a tipushoz nem tudnak alkatrészt szerezni. Szerelőm kérdezte még a Red Baron sem tud hozatni, nem gyártanak. Vezérműszij megnyúlt, vezérműhenger teljesen elvanak kopva, dugattyúk, henger. Szóval új motorblokk kellene. Valaki szegényt széthajtotta, nálam pedig megadta magát október 23-án. Egyik pillanatban elfogyott az ereje, büdös lett, ömlött belőle az olaj a kipufogón át. Kompresszió is elveszett. Nincs szivem megválni Tőle ám, csupa új dolgokat kapott. Gumik, fékbetétek, láncszett, egyebek. Hozzám nőtt nagyon. Nem láttunk bele, amikor megvettem. Küllemre egy karc nincs rajta, megkiméltnek tűnt. Most derült ki, hogy széthajtották. én 24.500 km-rel vettem meg. Ezek szerint már a kmóra átfordult egyszer. Most szomorú vagyok miatta.  Az nem létezik, hogy nem lehet kapni ... Nekem van egy GSX250F across motorkerékpárom (1991-es kiadás, japán belpiacos 10000Km-rel került hozzánk) elment belőle a kompresszió megkapta a sokévnyi állás után a rozsda a hengerfalat és mégis sikerült megcsinálni. több mint 1000km lett beletéve azóta de a rossz idő megállított.  Mindent lehet hozzá kapni gyárit csak borsos az ára sajnos. 
|
| 2012. november 12. 16:49 |
|
 |
|
zöldi
|
MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén.  .  Próbáltunk óvni tőle 
|
| 2012. november 12. 7:31 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Azért mondom mindíg , hogy inkább egg GS500, mint egy 250, vagy 400-as . MMariann írta: ajonas74 írta: MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén. Szia. Az meg hogy lehet? Nemrég még csak egy hengere vacakolt, ahogy olvastalak... Mi történt? Nem lehet megjavítani? Vagy már nem is akarod? Veszel másik motort? Szia! Nagyon szerettem volna megcsináltatni, de pont ehhez a tipushoz nem tudnak alkatrészt szerezni. Szerelőm kérdezte még a Red Baron sem tud hozatni, nem gyártanak. Vezérműszij megnyúlt, vezérműhenger teljesen elvanak kopva, dugattyúk, henger. Szóval új motorblokk kellene. Valaki szegényt széthajtotta, nálam pedig megadta magát október 23-án. Egyik pillanatban elfogyott az ereje, büdös lett, ömlött belőle az olaj a kipufogón át. Kompresszió is elveszett. Nincs szivem megválni Tőle ám, csupa új dolgokat kapott. Gumik, fékbetétek, láncszett, egyebek. Hozzám nőtt nagyon. Nem láttunk bele, amikor megvettem. Küllemre egy karc nincs rajta, megkiméltnek tűnt. Most derült ki, hogy széthajtották. én 24.500 km-rel vettem meg. Ezek szerint már a kmóra átfordult egyszer. Most szomorú vagyok miatta. 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2012. november 12. 7:20 |
|
 |
|
MMariann
|
ajonas74 írta: MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén. Szia. Az meg hogy lehet? Nemrég még csak egy hengere vacakolt, ahogy olvastalak... Mi történt? Nem lehet megjavítani? Vagy már nem is akarod? Veszel másik motort? Szia! Nagyon szerettem volna megcsináltatni, de pont ehhez a tipushoz nem tudnak alkatrészt szerezni. Szerelőm kérdezte még a Red Baron sem tud hozatni, nem gyártanak. Vezérműszij megnyúlt, vezérműhenger teljesen elvanak kopva, dugattyúk, henger. Szóval új motorblokk kellene. Valaki szegényt széthajtotta, nálam pedig megadta magát október 23-án. Egyik pillanatban elfogyott az ereje, büdös lett, ömlött belőle az olaj a kipufogón át. Kompresszió is elveszett. Nincs szivem megválni Tőle ám, csupa új dolgokat kapott. Gumik, fékbetétek, láncszett, egyebek. Hozzám nőtt nagyon. Nem láttunk bele, amikor megvettem. Küllemre egy karc nincs rajta, megkiméltnek tűnt. Most derült ki, hogy széthajtották. én 24.500 km-rel vettem meg. Ezek szerint már a kmóra átfordult egyszer. Most szomorú vagyok miatta. 
|
| 2012. november 11. 16:18 |
|
 |
|
ajonas74
|
MMariann írta: Motorikusan "maghalt" október végén. Szia. Az meg hogy lehet? Nemrég még csak egy hengere vacakolt, ahogy olvastalak... Mi történt? Nem lehet megjavítani? Vagy már nem is akarod? Veszel másik motort?
|
| 2012. november 11. 12:37 |
|
 |
|
MMariann
|
Sziasztok! KisBanditosok! 1997-es évjáratú, 250-es Bandikám bontásra eladó. Kivűlről gyönyörű, új Metzeler m3 sportec gumikkal, új fékbetétek, új láncszett.Teleszkópban is friss olaj van. Motorikusan "maghalt" október végén.  . Sopronban van a kismotor. Aki a motorján kivűl fel tudja használni, irjon e-mailt: mariann12@t-online.hu a cimem. Műszaki érvényessége: 2013.aug.-ig. Üdv.: Mariann
|
| 2012. november 10. 17:52 |
|
 |
|
Atekvp
Motor: SUZUKI GSF 1200S
|
email cím : geza193o64@citromail.hu ez a helyes.
|
| 2012. október 28. 19:12 |
|
 |
|
Atekvp
Motor: SUZUKI GSF 1200S
|
sziasztok. érdeklődnék, hogy 2001es 1200S bandithoz keresek kuplung felöli oldaldeknit. geza 193o64@citromail.hu köszönöm.
|
| 2012. október 28. 19:10 |
|
 |
|
schnorbi
Motor: GSF 650 S K5
|
Sziasztok! Cserélnék 650 k5-öshöz való egyedi gyártású sportdobot gyárira (a 600-asé jó rá?), illetve keresek givi-kappa hátsó-oldalsó koffertartókat, illetve túraplexit.
|
| 2012. október 9. 20:53 |
|
 |
|
vinatti
Motor: gsf 650
|
Szevasztok! Banditomat sportdobbal vettem de nem tetszett,szeretnék rá gyári dobot.Ha valakinek van elfekvőben léghűtéses 650-eshez, karcmentes, gyári dobja az jelezzen. Köszönöm!
_________________ Húzd a gázt!
|
| 2012. október 9. 20:09 |
|
 |
|
Flyboy
Motor: Suzuki GSF 250 90'
|
Sziasztok! 250 es bandithoz keresek karbisort és gyujto trafot.
|
| 2012. augusztus 18. 16:50 |
|
 |
|
Gulyi22
Motor: Bandit 1200 S
|
Üdv
Nézegetek a Banditára doboz tartó rendszert igazából ez a givi féle wingrack érdekelne. Ha valakinek van ilyen nem drága pénzért szóljon vagy ha láttok fent a neten valahol.
Kösz
Gulyi
_________________ Kábán, vakon, részegen, futunk át az életen
|
| 2012. augusztus 8. 8:41 |
|
 |
|