| Szerző |
Üzenet |
|
marzio
Motor: Suzuki GSF 600 S
|
 Re: Alkatrészt keresek!
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy ma elveszítettem a jobb hátsó lábtartómat (taposót). Nem tudom, hogyan, de kieshetett a stift, úgyhogy elment a taposó, a stift, a rugó meg a kis golyó is. Kérdésem lenne, hogy merre kezdjek keresgélni, tudtok ajánlani boltokat ill. bontókat? A másik kérdés, hogy a műszakin átengedik-e ezen tartozék hiányában, mert ha igen akkor annyira nem fontos pótolni, mert utast nem viszek és a jövőben sem tervezem.
Köszi előre is Mindenkinek!
_________________ A kedvencem a hagymás bab!
|
| 2012. augusztus 5. 19:52 |
|
 |
|
worosg
|
üdv.1997 es BANDIT 1200 hez keresek cuccokat-generátor dekli-telószárak-első féktárcsa-stb...06302093728 köszi.
|
| 2012. július 24. 7:04 |
|
 |
|
szms
|
Sziasztok! Nem tud valaki / nincs valakinek eladó 250-es bandit blokja '94-es verzió?
|
| 2012. július 21. 20:14 |
|
 |
|
kissa
Motor: 1200N, Tuono 1000 V2
|
|
| 2012. július 21. 12:50 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
zöldi írta: Már méleztünk, de most olvasom: Nekem van két indexem, a mit a megoldogult amargoban szétcsesztek, a burái már elkeltek, csak a házatk vannak meg, gáyri suzuki, K5-ön volt hátul. Megalkudhatunk  Zöldi !  Mondtam már neked nem egyszer, hogy este 10 után már hanyagold a "rövidet" !!!! Max. tejet igyál  lefekvés előtt !! 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2012. július 21. 6:44 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Már méleztünk, de most olvasom: Nekem van két indexem, a mit a megoldogult amargoban szétcsesztek, a burái már elkeltek, csak a házatk vannak meg, gáyri suzuki, K5-ön volt hátul. Megalkudhatunk 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. július 20. 22:37 |
|
 |
|
Gulyi22
Motor: Bandit 1200 S
|
Kicsit bele kavarodtam ebbe a fogalmazásba. Bocs! Szóval az is elég lenne jelenleg nekem ha valakinek valahogy egy index ház megmaradt, mert a búra meg a szár sem sérült.
_________________ Kábán, vakon, részegen, futunk át az életen
|
| 2012. július 20. 19:10 |
|
 |
|
Gulyi22
|
Az is jó lenne ha valakinek egy db hagyományos van ami a 2005-ös re kell. Sőt elég ha csak a ház van meg még a bura sem sérült. Vagy esetleg tud valaki egy közelebbi bontót? Ercsi, Százhalombatta, BP környéke.
Üdv
|
| 2012. július 20. 19:07 |
|
 |
|
Gulyi22
|
Nem olyan vészes a helyzet! Csak a jobb első háza ment a francba. De mivel a paripa kapott egy új fényt, ahhoz jobban megy a fehér búra, a gumis szár meg hogy, az a következő (remélem nem lesz) bekanyarodásnál felhajlik és kicsit jobban véd.
|
| 2012. július 19. 7:25 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
zöldi írta: kb ketszamjegy darabszamot elhordtal mar  Na ez azért szerintem túlzás, de vegyük hozzá, hogy 4 helyett, 8an vannak... 
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. július 18. 6:11 |
|
 |
|
zöldi
|
kb ketszamjegy darabszamot elhordtal mar 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. július 17. 17:40 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Gulyi22 írta: Üdv Mindenkinek!
Megint sikerült illetve nem sikerült bekanyarodnom egy murvás útra. Utálom a murvát! Érdeklődnék hogy, valakinek otthon a polcon nincs-e véletlen 4 db index olyan ami az új Bandikon van gumis szárú, fehér burás. Hátha az a következő találkozást megússza, bár ezt sem terveztem.
Üdv 4DB? Mit csináltál? Egy tipp: Sehol nem találtam gumis indexet, csak utángyártott merevet (pl Zöldi). Én mindig átszerelem az új házat, és búrát a régi gumi nyakra. Kb 5 perc.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. július 17. 6:05 |
|
 |
|
Gulyi22
|
Üdv Mindenkinek!
Megint sikerült illetve nem sikerült bekanyarodnom egy murvás útra. Utálom a murvát! Érdeklődnék hogy, valakinek otthon a polcon nincs-e véletlen 4 db index olyan ami az új Bandikon van gumis szárú, fehér burás. Hátha az a következő találkozást megússza, bár ezt sem terveztem.
Üdv
|
| 2012. július 16. 16:16 |
|
 |
|
Ats
Motor: GSF 1200S
|
Sziasztok! 01' 1200s-hez érdekelne doboztartó konzol 3dobozos. Horvátokhoz megyek (tartok tőle, hogy a ballaszt, nem csak 2 bikinit akar bepakolni:  ) Ha van valaki aki bérbe adná 1 hétvége az is érdekelne. (JULI 13-16)  upsz ez péntek 13 uuuuu
|
| 2012. július 2. 12:23 |
|
 |
|
pufferpastings
|
sziasztok! 95ös bandit 400-hoz keresek, első sárvédőt, bal oldali deknit és balos ülés alatti műanyag elemet! Jóljönne a segítség, vagy akár egy kontakt aki ilyesmivel foglalkozik, bontó vagy hasonló. Válaszokat előre is köszönöm!
|
| 2012. június 30. 12:22 |
|
 |
|
csucsu75
|
Üdv mindenkinek.Keresek 1200-ashoz 1998 évjárat komplett információs pultot konzollal .Kérem aki tud ilyet jelezze.Azt hiszem hogy nekem még a kilométer spirálos megoldás kell.Vagy várok javaslatokat hogy tudom megoldani digitálisan haljeladósan.Válaszokat ,tanácsokat előre is köszönöm.
|
| 2012. június 24. 14:09 |
|
 |
|
zöldi
|
repi2 írta: Postán meg tudjuk ejteni a vételt? Meg hát, írd meg privátban a címed.
|
| 2012. június 21. 20:25 |
|
 |
|
Cápa
Motor: suzuki bandit 1200 s
|
STom írta: Cápa írta: Sziasztok ! 1200 banditra keresek fejidomra szerelhető kis szélvédőt plusz szélterelőt ilyesmire gondolok : ... A Suzukinál tudsz venni végső esetben gyárit, de húzós az ára. Viszont jó a minősége. Nekem 650-en olyan van fenn, jó. Köszi
|
| 2012. június 21. 20:12 |
|
 |
|
Cápa
|
Cápa írta: tibcsi írta: Szevasztok banditások túradoboz tartó konzolt keresek 1996-os 1200 as banditámhoz ha valaki tudna ez ügyben infót nagyon megköszönném.Széles utat mindenkinek. Szeva nekem is most csinálja a srác adom a számát minden típushoz legyártja 06202614429 Makó 
|
| 2012. június 21. 20:10 |
|
 |
|
Cápa
|
tibcsi írta: Szevasztok banditások túradoboz tartó konzolt keresek 1996-os 1200 as banditámhoz ha valaki tudna ez ügyben infót nagyon megköszönném.Széles utat mindenkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cápa 2012. június 21. 20:11-kor.
|
| 2012. június 21. 20:10 |
|
 |
|