Pontos idő: 2026. május 6. 9:28

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Következő
 Alkatrészt keresek! 
Szerző Üzenet

Motor: Suzuki GSF 600 S
Hozzászólás Re: Alkatrészt keresek!
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van, hogy ma elveszítettem a jobb hátsó lábtartómat (taposót). Nem tudom, hogyan, de kieshetett a stift, úgyhogy elment a taposó, a stift, a rugó meg a kis golyó is. Kérdésem lenne, hogy merre kezdjek keresgélni, tudtok ajánlani boltokat ill. bontókat? A másik kérdés, hogy a műszakin átengedik-e ezen tartozék hiányában, mert ha igen akkor annyira nem fontos pótolni, mert utast nem viszek és a jövőben sem tervezem.

Köszi előre is Mindenkinek!

2012. augusztus 5. 19:52
üdv.1997 es BANDIT 1200 hez keresek cuccokat-generátor dekli-telószárak-első féktárcsa-stb...06302093728 köszi.

2012. július 24. 7:04
Sziasztok!
Nem tud valaki / nincs valakinek eladó 250-es bandit blokja '94-es verzió?

2012. július 21. 20:14

Motor: 1200N, Tuono 1000 V2
jedi írta:
...

:D

2012. július 21. 12:50

Motor: GSF 1250N ( black )
zöldi írta:
Már méleztünk, de most olvasom: Nekem van két indexem, a mit a megoldogult amargoban szétcsesztek, a burái már elkeltek, csak a házatk vannak meg, gáyri suzuki, K5-ön volt hátul. Megalkudhatunk :D

Zöldi ! :shock: Mondtam már neked nem egyszer, hogy este 10 után már hanyagold a "rövidet" !!!! Max. tejet igyál :glupp: lefekvés előtt !! :mrgreen: :lol: :bulivan:

2012. július 21. 6:44

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Már méleztünk, de most olvasom: Nekem van két indexem, a mit a megoldogult amargoban szétcsesztek, a burái már elkeltek, csak a házatk vannak meg, gáyri suzuki, K5-ön volt hátul. Megalkudhatunk :D

2012. július 20. 22:37

Motor: Bandit 1200 S
Kicsit bele kavarodtam ebbe a fogalmazásba. Bocs! :)
Szóval az is elég lenne jelenleg nekem ha valakinek valahogy egy index ház megmaradt, mert a búra meg a szár sem sérült.

2012. július 20. 19:10

Az is jó lenne ha valakinek egy db hagyományos van ami a 2005-ös re kell. Sőt elég ha csak a ház van meg még a bura sem sérült.
Vagy esetleg tud valaki egy közelebbi bontót? Ercsi, Százhalombatta, BP környéke.

Üdv

2012. július 20. 19:07

Nem olyan vészes a helyzet! Csak a jobb első háza ment a francba. De mivel a paripa kapott egy új fényt, ahhoz jobban megy a fehér búra, a gumis szár meg hogy, az a következő (remélem nem lesz) bekanyarodásnál felhajlik és kicsit jobban véd.

2012. július 19. 7:25

Motor: GSF-1250SA
zöldi írta:
kb ketszamjegy darabszamot elhordtal mar ;)

Na ez azért szerintem túlzás, de vegyük hozzá, hogy 4 helyett, 8an vannak... :)

2012. július 18. 6:11

kb ketszamjegy darabszamot elhordtal mar ;)

2012. július 17. 17:40

Motor: GSF-1250SA
Gulyi22 írta:
Üdv Mindenkinek!

Megint sikerült illetve nem sikerült bekanyarodnom egy murvás útra. Utálom a murvát!
Érdeklődnék hogy, valakinek otthon a polcon nincs-e véletlen 4 db index olyan ami az új Bandikon van gumis szárú, fehér burás. Hátha az a következő találkozást megússza, bár ezt sem terveztem.

Üdv

4DB? Mit csináltál? :shock:
Egy tipp: Sehol nem találtam gumis indexet, csak utángyártott merevet (pl Zöldi). Én mindig átszerelem az új házat, és búrát a régi gumi nyakra. Kb 5 perc.

2012. július 17. 6:05

Üdv Mindenkinek!

Megint sikerült illetve nem sikerült bekanyarodnom egy murvás útra. Utálom a murvát!
Érdeklődnék hogy, valakinek otthon a polcon nincs-e véletlen 4 db index olyan ami az új Bandikon van gumis szárú, fehér burás. Hátha az a következő találkozást megússza, bár ezt sem terveztem.

Üdv

2012. július 16. 16:16

Motor: GSF 1200S
Sziasztok!
01' 1200s-hez érdekelne doboztartó konzol 3dobozos.
Horvátokhoz megyek (tartok tőle, hogy a ballaszt, nem csak 2 bikinit akar bepakolni: :? )
Ha van valaki aki bérbe adná 1 hétvége az is érdekelne. (JULI 13-16) :o upsz ez péntek 13 uuuuu

2012. július 2. 12:23
sziasztok! 95ös bandit 400-hoz keresek, első sárvédőt, bal oldali deknit és balos ülés alatti műanyag elemet! Jóljönne a segítség, vagy akár egy kontakt aki ilyesmivel foglalkozik, bontó vagy hasonló. Válaszokat előre is köszönöm!

2012. június 30. 12:22
Üdv mindenkinek.Keresek 1200-ashoz 1998 évjárat komplett információs pultot konzollal .Kérem aki tud ilyet jelezze.Azt hiszem hogy nekem még a kilométer spirálos megoldás kell.Vagy várok javaslatokat hogy tudom megoldani digitálisan haljeladósan.Válaszokat ,tanácsokat előre is köszönöm.

2012. június 24. 14:09

repi2 írta:
Postán meg tudjuk ejteni a vételt?

Meg hát, írd meg privátban a címed.

2012. június 21. 20:25

Motor: suzuki bandit 1200 s
STom írta:
Cápa írta:
Sziasztok !
1200 banditra keresek fejidomra szerelhető kis szélvédőt plusz szélterelőt ilyesmire gondolok : ...

A Suzukinál tudsz venni végső esetben gyárit, de húzós az ára. Viszont jó a minősége. Nekem 650-en olyan van fenn, jó.

Köszi

2012. június 21. 20:12

Cápa írta:
tibcsi írta:
Szevasztok banditások túradoboz tartó konzolt keresek 1996-os 1200 as banditámhoz ha valaki tudna ez ügyben infót nagyon megköszönném.Széles utat mindenkinek.

Szeva nekem is most csinálja a srác adom a számát minden típushoz legyártja 06202614429 Makó :shock:

2012. június 21. 20:10

tibcsi írta:
Szevasztok banditások túradoboz tartó konzolt keresek 1996-os 1200 as banditámhoz ha valaki tudna ez ügyben infót nagyon megköszönném.Széles utat mindenkinek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cápa 2012. június 21. 20:11-kor.

2012. június 21. 20:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Következő