|
|
Pontos idő: 2026. május 6. 9:28
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
|
laciba45
Motor: GSF-400 Bandit
|
 Re: Alkatrészt keresek!
Sziasztok. A segitségeteket szeretném kérni. Tegnap cseréltem első teleszkópot komplett 98 as 400 as Banditon. Az előző sárvédő felfogatás nem stimmel a mostaniéval mivel az eredeti 98-as évj ez pedig kb 93-95 ös. Ha lenne valakinek ilyen sárvédő eladó vevő vagyok rá!! Próbálok föltenni képet a felfogatásról. Segitségeteket előre is köszönöm.
|
| 2009. augusztus 9. 4:42 |
|
 |
|
KKrisz
Motor: Bandit 400
|
Sziasztok! "friss motoros lévén" segítséget kérek! Gyűrűkészletet és szelepszár-szimmeringeket, gyertyákat keresek egy 400-as '94-es Bandithoz! Hol érdemes ilyesmiket vásárolni? Aki tud kérem segítsen! ( kk78@t-online.hu ) Köszönöm!
|
| 2009. augusztus 8. 13:45 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Írtam Pü-t
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. augusztus 8. 9:53 |
|
 |
|
Cirbolya
|
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Összetörtem a Banditot (2003-as GSF 600 S) és egy-két alkatrész kellene. Ha van valami olcsóbb forrás, azt megköszönném! Irányjelzők, jobb tükör, fékkar, kormányvégek.
Köszi!
|
| 2009. augusztus 7. 22:18 |
|
 |
|
Macgyver
|
Sziasztok! Agyhalott 250-es banditom újraélezstéséhez szeretném a segítségeteket kérni, ez egy 92-es GSF 250 bandit és 99%-os valószínűséggel a gyújtáselektronikája ( CDI doboz ) mondta fel a szolgálatot. Ha esetleg valakinek van az elfekvő készletében ilyen alkatrész én vevő lennék rá. Előre is köszönök minden információt !
|
| 2009. augusztus 5. 7:07 |
|
 |
|
Cseto
Motor: Bandit 1250 SA
|
Sziasztok!
2007-es vizes Bandithoz keresek baloldali visszapillantó tükröt. Aki tudna segíteni, az írjon, nagyon megköszönném.
Tamás
|
| 2009. július 9. 20:01 |
|
 |
|
Miko
Motor: 2002 Suzuki GSF1200S
|
 Re: Gumi vásárlás...
Hunter írta: Miko írta: ha nem gond hasonló lett mint a tied, mert ez tünt a leggusztusosabb megoldásnak! Örülök, ha tudtad mintaként használni az általam készítettet. Használd egészséggel. A tapasztalat alapján a hangsúly a cső falvastagságán van! Többszöri próbálkozás után elnyerte végleges formáját úgyhogy most ez marad "tárgyalószék" volt az alapanyag  szerintem elég erős lett! Most másik projekten vagyok doboz tetejére való csomagtartó kéne sátornak meg hálózsáknak, de lehet hogy "Do it your self" lesz!
|
| 2009. július 6. 15:29 |
|
 |
|
zöldi
|
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. június 29. 10:44 |
|
 |
|
zöldi
|
Hmm, én még nem is próbáltam. Bár nekem a 42 is beleférnek kis trüközéssel. Ja, valószínűleg csak hozzám hasonló hipochonderek veszik észre, de az oldaldobozok nekem 100-120 között rezegtetik az egész motort. Nem nagyon, csak észrevenni.
|
| 2009. június 29. 10:43 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
mzsombor írta: 44l-es dobozba nekem két zárt bukó belefér. Két dobozba természetesen négy.  Akkor ez lesz itt a befutó..Köszi!
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2009. június 29. 10:37 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
44l-es dobozba nekem két zárt bukó belefér. Két dobozba természetesen négy. 
|
| 2009. június 29. 10:34 |
|
 |
|
Yoss
|
zöldi írta: Akkor szerintem vegyél meg kettőt az akciós dobozokból. Az használható topcase-nek is. Ha meg megvan az oldaltartó, és még mindig úgy látod, hogy kell a 3 doboz, akkor meg nézd aktívan a kepesmotor.hu-t szinte hetente felugrik egy jó vétel. OKé, köszi a tippet, asszem ez lesz a megoldás, mivel a két oldaldoboz+tartó (2x44L) jóval jobb ár-értéket ad, mint az egy (akár 53L) doboz.. Kérdés, hogy a 44L dobozba belefér-e egy bukó? Literre biztos, csakhát a méreteloszlás.. Még1x köszi, ránézek azért a kepesmotorra időnként..
|
| 2009. június 29. 10:29 |
|
 |
|
zöldi
|
Yoss írta: Köszi az infót, lenyomozom őket. Első lépésként asszem a hátsó doboz kéne (rövidebb utakra, bukót tárolni stb) és sajnos úgy tűnik ez a drágább..Mindenesetre egyszer túl kell esni rajta. Üdv, Yoss
Akkor szerintem vegyél meg kettőt az akciós dobozokból. Az használható topcase-nek is. Ha meg megvan az oldaltartó, és még mindig úgy látod, hogy kell a 3 doboz, akkor meg nézd aktívan a kepesmotor.hu-t szinte hetente felugrik egy jó vétel.
|
| 2009. június 29. 10:18 |
|
 |
|
Yoss
|
zöldi írta: Heló! 1250-ra a legolcsóbb megoldás egy kappa oldaltartó, ez kb 34 ezer az euromotornál. Erre passzol a bátismotornál 22/darab áron kapható moto-detail(kappa igazából) 44L-es monokey doboz. Ha felső doboz is kell, akkor szintén kappa tartó, kappa platni, és akár ugyanilyen 44-es doboz(givi/kappából 53 literig választhatsz, de az már magában 60ezer, szerintem nem éri meg). Ennél olcsóbbat 1250-re nem tudok. Ennek előnye a gyárival szemben, hogy fent marad a majrévas, és nem jön annyira előre a felső doboz. Köszi az infót, lenyomozom őket. Első lépésként asszem a hátsó doboz kéne (rövidebb utakra, bukót tárolni stb) és sajnos úgy tűnik ez a drágább..Mindenesetre egyszer túl kell esni rajta. Üdv, Yoss
|
| 2009. június 29. 7:40 |
|
 |
|
zöldi
|
Yoss írta: Sziasztok!
Szal 1250 Banditra (k9) szeretnék dobozokat venni. Amiket egyelőre ismerek (gyári, Givi, Kappa) meglehetősen drágának tűnnek, de az is igaz, hogy még nem vagyok teljesen képben az árakkal.
Yoss Heló! 1250-ra a legolcsóbb megoldás egy kappa oldaltartó, ez kb 34 ezer az euromotornál. Erre passzol a bátismotornál 22/darab áron kapható moto-detail(kappa igazából) 44L-es monokey doboz. Ha felső doboz is kell, akkor szintén kappa tartó, kappa platni, és akár ugyanilyen 44-es doboz(givi/kappából 53 literig választhatsz, de az már magában 60ezer, szerintem nem éri meg). Ennél olcsóbbat 1250-re nem tudok. Ennek előnye a gyárival szemben, hogy fent marad a majrévas, és nem jön annyira előre a felső doboz.
|
| 2009. június 27. 14:59 |
|
 |
|
kisfranky
Motor: Bandit 1200 N
|
Sziasztok! Gyertyapipát keresek 2002es 1200esemhez...a márkakereskedésbe nem merek menni miután felvilágosítottak, hogy 5750Ft/db  (nyasgem) Nekem csak a pipa kellene (ha le lehet szedni róla a gumikat), ugyanis a pipában az a kis rugó, vagy mi a "szösz"  beszart, és ezért nem "ugrik" rá tökéletesen, az meg nem jó, ha "kihúz" az ív. Előre is köszi srácok! Üdv! (ha valaki márkakereskedésből tud, de olcsóbban, és hajlandó postázni, annak is örülnék...a pénzt előre utalnám...)
|
| 2009. június 27. 12:00 |
|
 |
|
Yoss
|
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a kérdésim pont erre a fórumra valók, de jobbat nem találtam és ha mégis van, majd a modi szól (amiért is előre is bocsi) Szal 1250 Banditra (k9) szeretnék dobozokat venni. Amiket egyelőre ismerek (gyári, Givi, Kappa) meglehetősen drágának tűnnek, de az is igaz, hogy még nem vagyok teljesen képben az árakkal. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit lenne érdemes venni, kb. mennyiért, illetve hol érdemes körülnézni ilyen ügyben? A másik kérdés, itt már a ti tapasztalataitok tudna segíteni, hogy milyen riasztót érdemes venni, illetve lopásvédelem ügyében mit tudnátok tanácsolni? A harmadik, pedig, hogy Xenon-t szeretnék beépíttetni, de nem tom hol érdemes, illetve mire figyeljek ezzel kapcsolatban.
Előre is köszi a válaszokat,
Yoss
|
| 2009. június 27. 11:07 |
|
 |
|
gkadam
Motor: GSF400V
|
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy nem tud e valaki 95-ös 400-as bandithoz eladó főtengelyt és halytókart?Vagy fellehet ezeket valahogyan újítani? Előre is köszi.
_________________ Ed'm
|
| 2009. június 26. 21:29 |
|
 |
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
nem hiszem, hogy darabokban fogsz kapni (hacsak nincs valakinek elfekvőben). A nagyvason 5800Ft-ért van teljes gyárival megegyező utángyártott index, ez nem tudom sok-e. Vagy bontóban még esetleg, de az tuti drága lesz.
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
| 2009. június 26. 15:32 |
|
 |
|
geyza75
Motor: Bandit 650 SA
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, K8-as, 650-es, fejidomos Bandikámhoz keresek jobb oldali, elülső indexhez burkolatot. Nagggyon ügyesen sikerült a mocit ráfektetnem. Az index szára O.K., visszakerült a helyére, vezetékek, izzó hibátlan, működik, az elülső, átlátszó búra sérülésmentes. Csak kizárólag az index fekete, műanyag burkolata törött össze. A helyi, Szfvári márkaszervíz az egész garnitúrát akarta rámnyomni jópénzért azután, hogy előre lebeszéltem telefonon velük, mi a problémám, gyors segítséget ígértek. Aztán csak csodálkoztak, hogy hülyének néztem őket, ahogy gondolom fordítva is igaz. A kifogásaikat meg sem írom, botrányos!
A meló miatt sajnos nincs túl sok időm keresgélni, hálás lennék, ha adnátok tanácsot, merre érdemes elindulnom, hogy célzottan, gyorsan be tudjam szerezni ezt a filléres darab műanyagot, hogy Bandika ismét ép, egész legyen. Előre is köszönöm!
|
| 2009. június 26. 15:07 |
|
 |
|