Pontos idő: 2025. március 28. 3:55

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 366 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő
 Eladó motorok 
Szerző Üzenet
Hozzászólás Re: Eladó motorok
Folyamatban van, bár elég gyanús h vezetékszakadás a probléma. Ahhoz viszont eléggé szét kell borítani a dolgokat h megtalálják. Tipikus esete annak, amikor a 10 Ft-os alkatrész miatt szívsz.
Sajna a motorszerelők nem szívesen foglalkoznak ilyesmivel, autóvillamosságihoz pedig azért nem vittem eddig, mert félek, ők nem tudnák leszedni az idomokat, kiszedni a lámpatestet stb. sérülés nélkül. Engem is leginkább ez gátol, hogy tuti letörök valami műanyag kipattintós fület, nem szeretem az ilyen megoldásokat. A TV távirányítót is képes vagyok tönkretenni egy elemcserével. :mrgreen:

2009. április 2. 11:03

Motor: Yamaha XT 660 R '04
1.: akkor végülis sikerült égy jó motorral kezdeni a szezont és ez volt a cél :D

2.: az elektromos dolgaid megoldódtak? Tudsz jönni vasárnap?

2009. április 2. 10:55
Profil YIM
Én meg közben rájöttem h mégsem adom el a motort, főleg miután bagóért megcsináltattam rajta mindent, és újra fülig érő szájjal jöttem vele haza.
Egyébként aki most 600-as Banditot akar eladni (de úgy általában bármit) annak vagy nagyon jó oka van rá, vagy kenyérre kell a pénz. A 600-asok a Hollósnak (és a GVV-nak) köszönhetően iszonyat nyomott áron cserélnek gazdát, mivel 1.4-ért hozzádvágnak 0 km-es 650-es járgányt.
Csak tájékoztatásképp: 650-ért és 680-ért lettek volna hajlandók elvinni a mocit... Mikor egy nem teljesen sz@rráhajtott 400-as ára 550-600 körül van :shock:
Más kérdés h elszalasztottam egy S-es szalonmotort hátsó dobozzal együtt 2 milláért, de ahogy nézem a K9-esek listaára 1 hónap alatt 100 ezret azért csak lecsúszott. Szóval lesz még itt óriási akció.

2009. április 2. 10:46

Motor: GSF-1250SA
Az év ajánlata:
http://www.hasznaltauto.hu/2868265_suzuki_bandit_2005
A km nem elírás.. Tényleg csak porosodott a garázsban.
1 hete volt átnézetve, beállítva.

2009. április 2. 9:35

Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
Hozzászólás Re: Motorvásárlás
Hunter írta:
Na vazze, most késtünk le a harmadik motorról Nusinak! Jó lett volna időben elmenni és megnézni a gépeket, de most már mindegy! Kutatunk tovább!

Nem kell elkapkodni. Kb 5éve csorgattam a nyálam moci után. Mindenfélet nézegettem és mindegyikben volt valami bibi. Vagy az ár vagy az esztétikai küllem, távolság és volt hogy az eladó hozzá állása rettentett el.
De egyszer bejött. Annyira, hogy még alkudni sem mertem, nehogy azért ne legyen azenyém. :lol: Ez van.

2009. április 1. 13:28

Motor: Suzuki GSF 1200S K3
Hozzászólás Motorvásárlás
Na vazze, most késtünk le a harmadik motorról Nusinak! Jó lett volna időben elmenni és megnézni a gépeket, de most már mindegy! Kutatunk tovább!

2009. április 1. 9:59

Motor: Suzuki Bandit 600 S
Hunter írta:
Hát igen! Pedig nagyon szép a moci, csak nincs pénzük az embereknek!

GVV - Gazdasági Világválság

Én erre azt mondom, hogy van világválság de eddig se az vett motort aki a mindennapi betevőért dolgozik. Legfeljebb most kevesebb a hiteles motor de azokat meg általában újonnan vették.

haverom most adta el a hondáját cbf 600 S 2004-s és 1 milláért kp-ra.
szóval hátha akad egy jó vevő :lol: :lol:

Bár én azért se tettem fel eddig hírdetni az enyémet mivel tudom hogyha eladnám akkor a fejemet ütném jó időben :lol: :lol: de motort meg most szezonjába jó eladni...

2009. március 28. 20:52

Hát igen! Pedig nagyon szép a moci, csak nincs pénzük az embereknek!

GVV - Gazdasági Világválság

2009. március 24. 8:57

Motor: GSX 1400 K6
Nem jellemző. 90% a fokozatkijelző és az olajhőmérő miatt hív. :lol: :evil:

2009. március 24. 0:27

Tangerine írta:
Mindkettő. :mrgreen:

itt a moci

Van egyébként érdeklődő a motorodra?? érdekelne hogy ilyen árban pang e a piac ;)

2009. március 23. 22:24

Vazzz! Ez is elkelt! Nehezen indul a motorvásár, de ne add fel Nusi, majdcsak megtaláljuk az igazit!

2009. március 19. 20:37

Hozzászólás Eladó motorok
Valaki Győr környékén esetleg, aki be tudna nézni a kereskedésbe, hogy ne a semmiért utazzunk Győrig?

2009. március 18. 23:24

Hunter írta:
Mindkét motor szép nagyon, Tangerine-é full extrás. Sajnos ennyi lé azonban nem lesz rá! Ehhez mit szóltok elsőre (A nem gyári indexeket és farokidomot leszámítva :lol: )

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/93214/banner/almamotor_banner.swf

Jónak tűnik. El kell menni megnézni 8-)
Én is meg mások is biztos jártak már úgy , hogy nagyon jónak tűnt aztán mire elmentem megnézni egy ép elem nem volt a mocin :lol:
Látni kell. :shock:

2009. március 18. 23:16

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Hunter írta:
Mindkét motor szép nagyon, Tangerine-é full extrás. Sajnos ennyi lé azonban nem lesz rá! Ehhez mit szóltok elsőre (A nem gyári indexeket és farokidomot leszámítva :lol: )

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/93214/banner/almamotor_banner.swf

Azt hittem először, hogy valami termosz van a kipufogó helyén :D

2009. március 18. 23:03

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Hunter írta:

Annyi pénzért tuti, pláne ha nincs más költség(regadó?, forgalomba helyezés...). Mondjuk az a kipufogó undorító egy kókány munka, és a hosszából ítélve az exed meg fog süketülni tőle, de gyári dobot könnyű szerezni ;-)

2009. március 18. 21:16

Hozzászólás OFF
OFF

Ja és valaki húzza kisebbre ezt a képet, hogy ne lógjon ki az oldal a képernyőből!

ON

2009. március 18. 21:01

Hozzászólás Eladó motorok

2009. március 18. 21:00

Hunter írta:
zöldi írta:
Tangerine, vagy a hívás ? :lol:

:twisted: :twisted: :twisted:

Az enyém is eladó ha esetleg valakit érdekli. használtautón és máshol sincs hírdetve.

Suzuki Bandit 600 S 2003-s 18 e km . Sérülésmentes . Szinte új gumik elöl-hátul, tavaly én vettem rá új láncszettet., lánckereket elöl hátul (amit nem kopás miatt kellett. meg volt nyúlva a lánc vagy csak berozsdásodva nemtom a lényeg normálisan nem lehetett beállítani mivel valahol a láncszem nem fordult. nem foglalkoztam vele bementem a szalonba és megvettem rá az újat[ ezt le is lehet ellenőrizni]) még 1 év műszaki van rajta. lassan 2 éve nálam van. És hogy miért eladó? azért mert összesen 1800 km-t mentem majdnem ezalatt a 2 év alatt :lol:
a motor költség és tehermentes.
ha valakit érdekel írjon privátot. Ára: 999 e ft nem kevés de a motor állapotát tükrözi az ár.
Kép kép optimalizálva :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Belus 2009. március 18. 23:12-kor.

2009. március 18. 13:44

zöldi írta:
Tangerine, vagy a hívás ? :lol:

:twisted: :twisted: :twisted:

2009. március 18. 12:12

Motor: GSX 1400 K6
Mindkettő. :mrgreen:

itt a moci

2009. március 18. 12:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 366 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő