|
Pontos idő: 2025. január 21. 13:22
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Re: Szerelők, szakik
burky írta: Én úgy értettem első blikkre, hogy attól még, hogy a törökbálinti szervíz gáz, a pécsi ill. a győri még lehet ok...persze Gyula tudja mire gondolt Vesémbe látsz
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. április 7. 20:18 |
|
|
Pali79
|
Aham. De kobold barátunk ismeri a győri redet, nincsenek jó tapasztalatai.
|
2012. április 7. 19:03 |
|
|
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
Én úgy értettem első blikkre, hogy attól még, hogy a törökbálinti szervíz gáz, a pécsi ill. a győri még lehet ok...persze Gyula tudja mire gondolt
|
2012. április 7. 18:23 |
|
|
Pali79
|
zöldi írta: Ők a győriek... Lehet én vok lassú, de ezt nem értem.
|
2012. április 6. 19:18 |
|
|
zöldi
|
Ők a győriek...
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2012. április 6. 12:11 |
|
|
Pali79
|
MMariann írta: RedBaron-ban nem próbáltad? Szerelőt keres, nem kontár-lehúzós bandát! Ez nem neked szól, hanem a redeseknek!
|
2012. április 6. 9:50 |
|
|
MMariann
Motor: Suzuki GS 500 E
|
kobold írta: Győrben, vagy Győr környékén nem tudtok egy jó motorszerelőt? RedBaron-ban nem próbáltad?
|
2012. április 5. 18:19 |
|
|
kobold
Motor: Suzuki Gsf 600N
|
Győrben, vagy Győr környékén nem tudtok egy jó motorszerelőt?
|
2012. március 25. 20:54 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Műszaki topicból átemelve:
Széll Imre Kisújszállás 5310 Széchenyi út 77/3.
Tel: 06/59 321-233, 06/30 659-2678
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2012. március 23. 10:07 |
|
|
difipeti
|
z8t6 írta: Sziasztok! Szabolcs megye környékén nem tudtok egy jó szakit aki ért a Bandit 400 VC-hez... köszi szépen... Találtál? Nekem is kellene...
|
2012. február 23. 18:18 |
|
|
z8t6
|
Sziasztok! Szabolcs megye környékén nem tudtok egy jó szakit aki ért a Bandit 400 VC-hez... köszi szépen...
|
2011. június 19. 12:54 |
|
|
Kiki
Motor: 1995/400ccm
|
Sziasztok!
En tudok egy nagyon jo fenyezot soroksaron!!! A cim: Templom utca 145. Tudnak mindent!! Matricazas,csikozas stb.! Ha kell telefonszam akkor kuldom!
|
2011. május 23. 20:50 |
|
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
ajonas74 írta: Sziasztok!
Budapesten, vagy nagyon közel Budapesthez keresek egy NAGYON JÓ fényezőt! Rosszat, és jót én is tudok, de most hoztam el a "jótól" a fejidomot, mert képtelen volt normálisan lefényezni, pedig kétszer is "megcsinálta" A "rosszat" már nem is említem. Olyan fényezőt keresek, aki nagyon profi munkát végez, és nem rajtam akar meggazdagodni. Természetesen nem vagyok sóher, a jó munkát szívesen megfizetem, de a szarért (már bocsánat) nem fizetek, és azt is utálom, ha valamiért kétszer annyit kérnek, mint amennyit ér. Ha valaki tud egy megbízható és nem túl elszállt profit, aki úgy le tudja fényezni az idomot, hogy ne tudjam megkülönböztetni a gyáritól, kérem segítsen, adja meg az elérhetőségét. Köszi szépen! Üdv Nézz körül az oldalamon.. Hátha tudok segíteni... (Szigethalom)
_________________ Egyedi festések...
|
2011. április 9. 22:14 |
|
|
ajonas74
|
Sziasztok!
Budapesten, vagy nagyon közel Budapesthez keresek egy NAGYON JÓ fényezőt! Rosszat, és jót én is tudok, de most hoztam el a "jótól" a fejidomot, mert képtelen volt normálisan lefényezni, pedig kétszer is "megcsinálta" A "rosszat" már nem is említem. Olyan fényezőt keresek, aki nagyon profi munkát végez, és nem rajtam akar meggazdagodni. Természetesen nem vagyok sóher, a jó munkát szívesen megfizetem, de a szarért (már bocsánat) nem fizetek, és azt is utálom, ha valamiért kétszer annyit kérnek, mint amennyit ér. Ha valaki tud egy megbízható és nem túl elszállt profit, aki úgy le tudja fényezni az idomot, hogy ne tudjam megkülönböztetni a gyáritól, kérem segítsen, adja meg az elérhetőségét. Köszi szépen!
|
2011. április 8. 18:30 |
|
|
Pali79
|
Kiki írta: Egy holgy azt mondta hogy az 1 ora alatt megvan es kb.......5000 forint lesz! Mi is lesz meg ennyi idő alatt?
|
2011. március 22. 6:16 |
|
|
Kiki
|
Nos...beszeltem a szervizzel! Egy holgy azt mondta hogy az 1 ora alatt megvan es kb.......5000 forint lesz!Azert vissza kerdeztem hogy biztos?Szinkronnal egyutt,es erre mondta hogy igen varhatoan annyi lesz!!!!!Jupppii...de azert viszek egy 10-est!:)
|
2011. március 21. 22:41 |
|
|
sagipet
Motor: Triumph St 955i
|
hasonlóan jártam egy motoridom javítással. már több helyről elkergettek (ami szerintem is szégyen és gyalázat!), mikor megtaláltam az én emberemet cirka 140km-vel odébb. tőlem messze van de Pesthez viszont egész közel, és ha valami idom javítást szeretnétek, Őt nyugodt szívvel ajánlom, jó áron dolgozik és érti a dolgát! Laci, Szigetszentmárton, 06705863615 !
|
2011. március 15. 19:20 |
|
|
Kiki
|
Koszonon mindenkinek! Akkor elviszem minnel hamarabb! Elosszor megkerdezem a szentendrei uton a B B motort es ha onnan elhajtanak akkor megyek az ajanlott helyre!
|
2011. március 15. 11:58 |
|
|
zöldi
|
kolixx írta: Karburátor pucolást és szinkront kb mindenhol vállalnak a 400ashoz, de szelephézag állítással már a legtöbb helyről elkergetnek. Az ilyen mentalitás mondjuk szégyen...
|
2011. március 15. 9:20 |
|
|
sagipet
Motor: Triumph St 955i
|
kicsit más a szelepvezérlése a 400-nak ez tény, de egy jó szakinak ez nem kell hogy gondot jelentsen! ez a tag ha már többen ajánlottátok biztos nem fog elküldeni. én szívesen bevállalnám, szeretem a kihívásokat, csak én meg JNSZ megyében lakom...
|
2011. március 15. 8:43 |
|
|
|