Regisztráció •
GyIK
• Keresés
• Belépés
|
Régi bandit fõoldal •
Képtár •
Régi bandit fórum •
IRC •
Csevegõ
|
|
Pontos idő: 2025. január 22. 1:49
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
Yoss
Motor: R1250GS
|
Re: Szerelők, szakik
csibra írta: Kicsit hazabeszélek, mert válság van és kevés a munka:
Unokatesóm hazaköltözött New York-ból ahol 9 évig, előtte itt Magyarországon további legalább 6 évig szerelt motorokat, ezen felül amatőr versenyzéssel is foglalkozik. MAMI tanfolyamot is végzett, de a szakmát a gyakorlatban szedte fel. Bácsalmáson (Baja mellett) rendel. Telefonszám PÜ-ben. Az a Baja mellett egy kicsit erős sztem Kiskunhalashoz közelebb van De még Szabadkához is..Baja Almástól bő 50 km..
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2009. augusztus 9. 21:53 |
|
|
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
Kicsit hazabeszélek, mert válság van és kevés a munka:
Unokatesóm hazaköltözött New York-ból ahol 9 évig, előtte itt Magyarországon további legalább 6 évig szerelt motorokat, ezen felül amatőr versenyzéssel is foglalkozik. MAMI tanfolyamot is végzett, de a szakmát a gyakorlatban szedte fel. Bácsalmáson (Baja mellett) rendel. Telefonszám PÜ-ben.
|
2009. augusztus 9. 13:08 |
|
|
KKrisz
Motor: Bandit 400
|
sota írta: Esztergomban Árpi nagyon jó szerelő. A fűnyírótól a repülőgépmotorig mindent megjavít nevetséges áron. Mellesleg gyorsan is dolgozik.
Telefon Pü-ben. Engem érdekelne annak az Árpinak a száma, de csak ha tényleg ért a Banditákhoz! Köszi!
|
2009. augusztus 8. 13:34 |
|
|
borbelyr
|
Csibra! A Halásziban levő szerelő számát el tudod nekem küldeni? borbelyr@freemail.huKöszi: Roland
|
2009. június 18. 11:34 |
|
|
kttom
Motor: GSF 400VC '96
|
Van egy aranykezű szerelő a Fehérvári úton (Bp.) Gaylhoffer Gábor. Nekem ő csinálta a szelephézag állítást (VC Bandin), kicsit lassú mert sok dolga van, de megéri felkeresni, ha szükséges. 06-20-4684-860
|
2009. június 3. 21:34 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
HCS-nak a szerelőjét nagyon dicséri mindenki, Kicsiricsinek a mocijába nem rég lehelt új "lelket".
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. június 2. 6:46 |
|
|
potyakid
Motor: 250es kisbandit
|
Vhol Pest megyében nem tudtok japán 250-es bandithoz értő szakit esetleg? Sota, ennek az árpinak érdekelne az elérhetősége! potyakid@yahoo.com-ra ha elküldenéd nagyon megköszönném! köszi:)nagyon
|
2009. június 1. 0:07 |
|
|
sota
Motor: Suzuki GSF400 Bandit
|
Esztergomban Árpi nagyon jó szerelő. A fűnyírótól a repülőgépmotorig mindent megjavít nevetséges áron. Mellesleg gyorsan is dolgozik.
Telefon Pü-ben.
|
2009. május 13. 7:41 |
|
|
Zoli77
Motor: GSF 1200s
|
Veresegyházán találtam egy jó gumist.... telefonon szinte bármilyen időpontot meg lehet beszélni vele... akár késő estit is.... http://www.coolwheel.hu/index_files/page0002.htm
|
2009. május 13. 7:08 |
|
|
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
Ezt visszavontam. Most derült ki, hogy összevissza vannak a szelephézagok a "beállítása" után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibra 2009. július 13. 19:18-kor.
|
2009. január 7. 18:25 |
|
|
admin
Adminisztrátor
|
Szerelők, szakik
Szerelők, szakik
|
2008. december 31. 17:15 |
|