Szerző |
Üzenet |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
 Re: Javaslatok
Alakul az is
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2008. december 21. 17:59 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Üzenőfal nem lesz,úgy mint a régi oldalon?
_________________ SZOTYI
|
2008. december 21. 16:33 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
alakul alakul...szemet nyugtató zöld színű kidóbóemberek: globális moderátorok... 
|
2008. december 20. 14:52 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Tangerine írta: Sokkal jobb így! Köszi!  hja...már csak a piros admin olvasztja ki a szemed..... 
|
2008. december 19. 8:20 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Sokkal jobb így! Köszi! 
|
2008. december 18. 12:52 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
 Szines...
Ha minden igaz hamarosan a megszokott szinvilaggal talalkozhat ismet a tisztelt publikum! udv! a.
|
2008. december 17. 2:57 |
|
 |
pogi
|
Hali Csak annyi, hogy a témák felsorolásánál az "admin" szócskát nem lehetne más színnel kiiratni?
|
2008. december 9. 17:02 |
|
 |
kolixx
|
Túl sok szívás lenne vele (több nagyságrendel több mint amennyire zavaró a jelenség).
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2008. december 6. 10:15 |
|
 |
Hunter
Motor: Suzuki GSF 1200S K3
|
Még valamit észrevettem, ami nekem zavaró! Ha csak néhány sort írok, ami nem teszi ki az avatar magasságát, akkor az aláírás nincs a legaljára igazítva. Pedig úgy sokkal jobban nézne ki!
Egyáltalán meg lehet csinálni?
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2008. december 6. 0:17 |
|
 |
Hunter
|
Így már jobb!
_________________ ________________________________________________________________________________ Nagyfőnök nem túl kíméletes üzemmódban:
|
2008. december 6. 0:11 |
|
 |
Hunter
|
hova tűnt a zavatarom??? Ehh.. be kell újra állítani. Brühü mennyi meló 
|
2008. december 5. 23:59 |
|
 |
Hunter
|
Skacok, ha egy beillesztett url-re rákattintunk ménem új ablakban nyílik meg? Szerintem előnyös lenne!
|
2008. december 5. 23:58 |
|
 |
kolixx
|
Később lesz egy kisérlet a régi fórum felmigrálására. Ha az nem sikerül, akkor lehet linkelni a régi fórumra.
|
2008. december 4. 19:23 |
|
 |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Érdemes lenne minden téma legelső bejegyzésésbe befűzni linkként a régi fórumon levő párját, hogy könnyebben elérhetőek legyenek az előzmények.
|
2008. december 4. 17:45 |
|
 |
csibra
Motor: vizes bandit ;)
|
A profilban megadható legkorábbi születési évszám 1908, ugyanakkor vannak 100 évnél idősebb emberek is. Ez így szerintem kirekesztés 
|
2008. december 4. 16:26 |
|
 |
kolixx
|
A régi fórum három kiemelt témáját is létre kéne majd hozni.
|
2008. december 4. 11:54 |
|
 |
kolixx
|
Még valami: meg kéne növelni az egy oldalon láttszó témák számát, mert így a Tuning meg a Locsi-Fecsi lelóg a listáról. Illetve a phpBB3 üdvözlö topicját is törölhetjük, szerintem mindenki elolvasta akit érdkel 
|
2008. december 3. 21:08 |
|
 |
kolixx
|
Az egyel lentebbi hozzászólásomat átírtam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar megolvasod 
|
2008. december 3. 20:47 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
oke, mert masodszorra se talalom 
|
2008. december 3. 20:45 |
|
 |
kolixx
|
Ebben a fájlban kell dolgozz: styles/acidtech/template/viewtopic_body.html
A postdetails cssclassal megjelölt résznél ki kellet kommentezni a következő részeket tartalmazó br-eket:
postrow.POSTER_JOINED postrow.POSTER_POSTS postrow.POSTER_FROM
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kolixx 2008. december 3. 20:47-kor.
|
2008. december 3. 20:42 |
|
 |
|