Szerző |
Üzenet |
Kata
Motor: GSF 600 S
|
 Re: Bemutatkozás (moderált)
Kedves Jedi, a moci nem Benkős jó a következtetés. Örülök, hogy ennyi lószerető motoros van! Télen ha nem tudunk motorozni, megyünk lovagolni 
|
2009. szeptember 10. 23:55 |
|
 |
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
Nusi írta: Üdv. Kata! Úgy gondolom mi rokon lelkek vagyunk..... Csatlakozhatnék a rokon lelkekhez? Nekem is sokat jelentenek a lovak, mondjuk én a rodeo megszállotja vagyok (Western lovaglás, bullriding, stb.), de spec a van némi közöm a díjugratáshoz is. ( a pálya széléről drukkolok).  Limbó
|
2009. szeptember 10. 15:01 |
|
 |
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Tangerine írta: ... Fogadjunk, hogy előtte az iwiw-en megnéztétek. (én is)  
|
2009. szeptember 9. 22:53 |
|
 |
Kata
|
Köszönöm szépen a fogadtatást!
|
2009. szeptember 9. 19:09 |
|
 |
B1200
Motor: R1250GS
|
Kata írta: Sziasztok! Egy kedves ismerősöm ajánlott Benneteket, ő régebben veletek motorozott és csak jókat mondott. Aki esetleg ismeri, ő Nicsak. ...................... Helló Kata Nicsak igen jó ajánló levél. Tessék megfelelni ennek 
|
2009. szeptember 9. 18:08 |
|
 |
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Tangerine írta: Tudtam, hogy lesz valaki, aki nem tudja megállni, hogy meginvitálja Katát. Fogadjunk, hogy előtte az iwiw-en megnéztétek. (én is)  Én nem néztem,mert tiltott az iwiw  De ez bocsánatos bűn, kevés a csaj a csapatban 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. szeptember 9. 8:36 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Tangerine írta: Fogadjunk, hogy előtte az iwiw-en megnéztétek. (én is)  Háááát izéééé...... 
|
2009. szeptember 9. 8:05 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
jedi írta: Kata ! Akkor gondolom nem kérdéses hol vetted a mocit, ha Kistarcsai vagy  Jahhh ! Most kapcsolok hogy használt a bringa !  Úgyhogy nem biztos hogy "Benkő"s 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. szeptember 9. 7:55 |
|
 |
Nusi
Motor: Suzuki GSF 600S K3 (álom-kék)
|
Üdv. Kata! Úgy gondolom mi rokon lelkek vagyunk nekem is a ló és a motor a mindenem, remélem lesz lehetőségünk megismerkedni és együtt gurulni mielőbb...
|
2009. szeptember 9. 7:45 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Tudtam, hogy lesz valaki, aki nem tudja megállni, hogy meginvitálja Katát. Fogadjunk, hogy előtte az iwiw-en megnéztétek. (én is) 
|
2009. szeptember 9. 7:34 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Kata írta: Egész nyáron egyedül jártam motorozni, mert sajnos még nem ismerek senkit akivel lehetne, de remélem ez most megváltozik! Szia Kata! Akkor itt az alkalom, a hétvégén nagy gurulás lesz. 
|
2009. szeptember 9. 6:33 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Kata ! Akkor gondolom nem kérdéses hol vetted a mocit, ha Kistarcsai vagy 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2009. szeptember 9. 6:19 |
|
 |
Kata
|
Sziasztok! Egy kedves ismerősöm ajánlott Benneteket, ő régebben veletek motorozott és csak jókat mondott. Aki esetleg ismeri, ő Nicsak. Dernovics Kata vagyok, Kistarcsán lakok. Gödöllőn dolgozok egy lovardában mint lovasoktató. Nyár elején vettem a Banditkámat, egy bordó 600 S. Azt mondták ez jó lesz tanulni. Egész nyáron egyedül jártam motorozni, mert sajnos még nem ismerek senkit akivel lehetne, de remélem ez most megváltozik! Üdv mindenkinek!
|
2009. szeptember 8. 21:41 |
|
 |
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
Sziasztok, Én Zsolt vagyok 31 éves Érd city lakosa. Pár napja vettem a Banditomat, (2007es 650es.) Örülök hogy Rátok találtam, remélem lesznek közös gurulásaink. Szép napot.
|
2009. szeptember 6. 7:18 |
|
 |
winy
Motor: GSF250 Bandit
|
Szevasztok! Tamás vagyok 21 éves és 1 éve boldog tulajdonosa egy gyönyörű kisbanditnak. Tokaj-hegyalján, konkrétabban Tiszanagyfaluban lakom. A Banditokba első pillantásra beleszerettem és mivel előtte egy simóm volt (S51 Enduro) úgy gondoltam egy kisbandita tökéletes lesz "tanuló" motornak. Legtöbbet munkába használom és ha időm engedi megküldöm a hegyi szerpentines utaknak. Imádom 
|
2009. augusztus 20. 8:17 |
|
 |
hara
Motor: Bandit 1250 SA
|
Sziasztok! Gábor vagyok, 38 éves és most jött el a pillanat az életemben, hogy végre családi jóváhagyással elkezdhetek motorozni  Szóval vettem egy 1250 SA Banditot. Sokan kézzel-lábbal óvtak tőle, hogy kezdő motornak ekkorát vegyek, de remélem, hogy életkor/~750e km B-kat és 20 év gyakorlat elegendő lesz, hogy uralkodni tudjak magamon és ezen a gépen. Amúgy informatikus vagyok (szoftverfejlesztő) és jó nagy családom van. Bátonyterenyén lakom, amit leginkább a szorospataki North Patrol MC augusztus végi rendezvényeiről ismerhettek, a mostanin is kint leszek. Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra és egyáltalán van ilyen.
|
2009. augusztus 19. 8:35 |
|
 |
Macgyver
|
Sziasztok! Kovács Attilának hívnak 1975-ben születtem, Budapesten lakom. 1999 őszén jutottam hozzá hőn áhított banditomhoz egy 92-es GSF 250-es személyében. Sajnos a dolgok mindíg úgy alakultak, hogy megrekedtem a vérbeli "kocamotorosok" szintjén, így-hát teltek-múltak az évek és ma már elmondhatom, hogy több éve szolgál hűségesen engem ez a kis bandit mint ( feltehetően) első Japán tulajdonosát. Most egy hosszabb "betegség" (amit építkezésnek hívnak) 4-5 éves kihagyás után szeretnék újra visszakerülni a motoros társadalomba, csak még előtte életet kell lehelgetnem a kis banditba sajnos neki fizikai értelemben is megártott a sokéves kihagyás, de remélem sikerül újraélesztenem és talán már ősszel boldogan hasíthatok vele akár egy banditos találkozóra is.
|
2009. augusztus 5. 6:45 |
|
 |
S.Timi
Motor: GSF 400 Vc
|
Sziasztok! Timi vagyok Hatvanból. Így 30 évesen jött az érzés, hogy nekem motoroznom kell. A férjemtől kaptam a 400-as Banditom, amit imádok! Jövő héten kedden megyek vizsgázni A korlátlan-"ból", szorítsatok!
|
2009. július 22. 21:00 |
|
 |
suzukirider
|
Helo Roland vagyok a Felvidekrol. GSF1250SA
|
2009. június 29. 12:04 |
|
 |
Yoss
Motor: R1250GS
|
Sziasztok! Már egy ideje regisztráltam, de csak most jött el az ideje, hogy el is kezdjem használni az oldalt. Mivel minden emberi számítás szerint egy héten belül megérkezik a motorom (Bandit 1250 SA K9) elkezdem a tájékozódást. Magamról röviden; nevem Derék Zsolt, a nickem pedig a geocaching.hu-n használt nickem (Yossarian) rövidítése. Az itteni társaságból asszem két embert ismerek személyesen (B1200 és hcs) de remélem ez hamarosan változni fog. Addig is üdvözlet mindegykinek  Yoss 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2009. június 27. 10:58 |
|
 |
|