Pontos idő: 2025. március 28. 4:48

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 172 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
 Bemutatkozás (moderált) 
Szerző Üzenet

Motor: GSF 600 S
Hozzászólás Re: Bemutatkozás (moderált)
Kedves Jedi, a moci nem Benkős jó a következtetés.

Örülök, hogy ennyi lószerető motoros van! Télen ha nem tudunk motorozni, megyünk lovagolni :D

2009. szeptember 10. 23:55

Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
Nusi írta:
Üdv. Kata!
Úgy gondolom mi rokon lelkek vagyunk.....

Csatlakozhatnék a rokon lelkekhez? Nekem is sokat jelentenek a lovak, mondjuk én a rodeo megszállotja vagyok (Western lovaglás, bullriding, stb.), de spec a van némi közöm a díjugratáshoz is. ( a pálya széléről drukkolok). :)

Limbó

2009. szeptember 10. 15:01

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Tangerine írta:
...
Fogadjunk, hogy előtte az iwiw-en megnéztétek. (én is) :lol:

:oops:

:D

2009. szeptember 9. 22:53

Köszönöm szépen a fogadtatást!

2009. szeptember 9. 19:09

Motor: R1250GS
Kata írta:
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm ajánlott Benneteket, ő régebben veletek motorozott és csak jókat mondott. Aki esetleg ismeri, ő Nicsak.
......................

Helló Kata :!:
Nicsak igen jó ajánló levél. Tessék megfelelni ennek :shock: :mrgreen:

2009. szeptember 9. 18:08

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Tangerine írta:
Tudtam, hogy lesz valaki, aki nem tudja megállni, hogy meginvitálja Katát. :mrgreen:

Én nem néztem,mert tiltott az iwiw :lol: De ez bocsánatos bűn, kevés a csaj a csapatban :D

2009. szeptember 9. 8:36

Motor: Pegaso Trail
Tangerine írta:

Háááát izéééé...... :oops: :lol:

2009. szeptember 9. 8:05
Profil Honlap

Motor: GSF 1250N ( black )
jedi írta:
Kata ! Akkor gondolom nem kérdéses hol vetted a mocit, ha Kistarcsai vagy :D

Jahhh ! Most kapcsolok hogy használt a bringa ! :) Úgyhogy nem biztos hogy "Benkő"s :)

2009. szeptember 9. 7:55

Motor: Suzuki GSF 600S K3 (álom-kék)
Üdv. Kata!
Úgy gondolom mi rokon lelkek vagyunk nekem is a ló és a motor a mindenem, remélem lesz lehetőségünk megismerkedni és együtt gurulni mielőbb...

2009. szeptember 9. 7:45

Motor: GSX 1400 K6
Tudtam, hogy lesz valaki, aki nem tudja megállni, hogy meginvitálja Katát. :mrgreen:

2009. szeptember 9. 7:34

Motor: Pegaso Trail
Kata írta:
Egész nyáron egyedül jártam motorozni, mert sajnos még nem ismerek senkit akivel lehetne, de remélem ez most megváltozik!

Szia Kata! Akkor itt az alkalom, a hétvégén nagy gurulás lesz. ;)

2009. szeptember 9. 6:33
Profil Honlap

Motor: GSF 1250N ( black )
Kata ! Akkor gondolom nem kérdéses hol vetted a mocit, ha Kistarcsai vagy :D

2009. szeptember 9. 6:19

Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm ajánlott Benneteket, ő régebben veletek motorozott és csak jókat mondott. Aki esetleg ismeri, ő Nicsak.
Dernovics Kata vagyok, Kistarcsán lakok. Gödöllőn dolgozok egy lovardában mint lovasoktató.
Nyár elején vettem a Banditkámat, egy bordó 600 S. Azt mondták ez jó lesz tanulni.
Egész nyáron egyedül jártam motorozni, mert sajnos még nem ismerek senkit akivel lehetne, de remélem ez most megváltozik!
Üdv mindenkinek!

2009. szeptember 8. 21:41

Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
Sziasztok, Én Zsolt vagyok 31 éves Érd city lakosa. Pár napja vettem a Banditomat, (2007es 650es.) Örülök hogy Rátok találtam, remélem lesznek közös gurulásaink. Szép napot.

2009. szeptember 6. 7:18

Motor: GSF250 Bandit
Szevasztok!
Tamás vagyok 21 éves és 1 éve boldog tulajdonosa egy gyönyörű kisbanditnak. Tokaj-hegyalján, konkrétabban Tiszanagyfaluban lakom. A Banditokba első pillantásra beleszerettem és mivel előtte egy simóm volt (S51 Enduro) úgy gondoltam egy kisbandita tökéletes lesz "tanuló" motornak. Legtöbbet munkába használom és ha időm engedi megküldöm a hegyi szerpentines utaknak. Imádom :)

2009. augusztus 20. 8:17

Motor: Bandit 1250 SA
Sziasztok! Gábor vagyok, 38 éves és most jött el a pillanat az életemben, hogy végre családi jóváhagyással elkezdhetek motorozni :) Szóval vettem egy 1250 SA Banditot. Sokan kézzel-lábbal óvtak tőle, hogy kezdő motornak ekkorát vegyek, de remélem, hogy életkor/~750e km B-kat és 20 év gyakorlat elegendő lesz, hogy uralkodni tudjak magamon és ezen a gépen. Amúgy informatikus vagyok (szoftverfejlesztő) és jó nagy családom van. Bátonyterenyén lakom, amit leginkább a szorospataki North Patrol MC augusztus végi rendezvényeiről ismerhettek, a mostanin is kint leszek. Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra és egyáltalán van ilyen.

2009. augusztus 19. 8:35
Sziasztok! Kovács Attilának hívnak 1975-ben születtem, Budapesten lakom. 1999 őszén jutottam hozzá hőn áhított banditomhoz egy 92-es GSF 250-es személyében. Sajnos a dolgok mindíg úgy alakultak, hogy megrekedtem a vérbeli "kocamotorosok" szintjén, így-hát teltek-múltak az évek és ma már elmondhatom, hogy több éve szolgál hűségesen engem ez a kis bandit mint ( feltehetően) első Japán tulajdonosát. Most egy hosszabb "betegség" (amit építkezésnek hívnak) 4-5 éves kihagyás után szeretnék újra visszakerülni a motoros társadalomba, csak még előtte életet kell lehelgetnem a kis banditba sajnos neki fizikai értelemben is megártott a sokéves kihagyás, de remélem sikerül újraélesztenem és talán már ősszel boldogan hasíthatok vele akár egy banditos találkozóra is.

2009. augusztus 5. 6:45

Motor: GSF 400 Vc
Sziasztok!
Timi vagyok Hatvanból. Így 30 évesen jött az érzés, hogy nekem motoroznom kell. 8-)
A férjemtől kaptam a 400-as Banditom, amit imádok! Jövő héten kedden megyek vizsgázni A korlátlan-"ból", szorítsatok!

2009. július 22. 21:00
Helo
Roland vagyok a Felvidekrol. GSF1250SA

2009. június 29. 12:04

Motor: R1250GS
Sziasztok!

Már egy ideje regisztráltam, de csak most jött el az ideje, hogy el is kezdjem használni az oldalt. Mivel minden emberi számítás szerint egy héten belül megérkezik a motorom (Bandit 1250 SA K9) elkezdem a tájékozódást.
Magamról röviden; nevem Derék Zsolt, a nickem pedig a geocaching.hu-n használt nickem (Yossarian) rövidítése. Az itteni társaságból asszem két embert ismerek személyesen (B1200 és hcs) de remélem ez hamarosan változni fog.
Addig is üdvözlet mindegykinek ;)

Yoss
;)

2009. június 27. 10:58
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 172 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő