|
Pontos idő: 2025. április 27. 8:47
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
Miko
Motor: 2002 Suzuki GSF1200S
|
 Re: Bemutatkozás (moderált)
Sziasztok! Misi vagyok pár hete vagyok egy 2002 es 1200S es bandit boldog tulaja. Egy régi álmom vált valóra ezzel a motorral, még egyenlőre csak ismerkedek vele, de nagyon tetszik! Remélem részt vehetek majd pár túrátokon! Üdv Misi
|
2009. június 16. 12:05 |
|
 |
exploid
|
Csáó mindenkinek! Pepó vagyok Csongrádról.Erősségem a műszaki rész, abban is tevékenykedem.
|
2009. június 15. 22:00 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Karesz vagyok mert annak hívnak, jobb nick nem jutott eszembe  . Tudjátok be hajlott koromnak. sokáig simsonoztam, ez meglátszik a technikámon mert a motort jobban döntöm mint kéne  Ja: és kb én vagyok az Isten háta mögötti szegletben a majdnem 1-etlen tagja a Banditos csapatnak. Ha majd láttok egy pocakos szemüveges kopaszodó pasit akinek inkább chopperen volna a helye, az én vagyok 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. június 15. 20:49 |
|
 |
zolee
|
Helló mindenkinek!Péti Zoltán vagyok Tamásiból,jó pár éve motorozom,másfél éve egy 1250-es Bandittal amit a negyvenedik születésnapomra kaptam magamtól.A választás úgy érzem nagyon jól sikerült,jól megvagyunk túl a 18000 kmen.Nagyon szimpatikus a Banditos oldal,gondoltam regisztrálok,remélem sikerül személyesen is találkoznom veletek természetesen motoron!Figyelem a gurulásokat,és valamelyiken biztosan ott leszek!Addig is mindenkinek jó motorozást! 
|
2009. május 29. 19:50 |
|
 |
Vaskalap
|
Sziasztok,
Géza vagyok, banditot tervezek venni, 15 évvel ezelőtt simsonnal motoroztam, tavaly vizsgáztam A-korlátlanra.
Pár kérdést fel fogok tenni az általános rovatban.
Üdv
|
2009. május 26. 11:38 |
|
 |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Az Jedinek szólt az ízletes és hosszas bemutatkozásáért szorosan a tied után 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. május 2. 8:33 |
|
 |
Tj_Hooker
|
kissa írta: Udv Hooker! Jediba' te mit ittal?  Sajnos nem értem a kérdésedet Kissa 
|
2009. május 2. 8:10 |
|
 |
Geri
Motor: GSF1200S '97
|
Szevasztok! Vas megyéből jelentkezem. A motor '97-es 1200S, túraplexi, fémfékcső. Ötödik szezonját kezdi nálam. Előtte volt Jawa  S51B, ETZ205, ETZ251. Geri
|
2009. április 22. 12:21 |
|
 |
Pittyke
Motor: 400 Bandita 95'
|
Dublinszki István vagyok, Debrecenben élek. Gyerekkorom óta vágytam motorozni, de nem volt rá lehetőségem. De az én időm is eljött, bár mondják, hogy nem tipikus első motor a Bandit (400), de ez így alakult. Nem sok közöm van a műszaki dolgokhoz (eredeti szakmám cukrász) ezért bocsi, ha sok hülyeséget kérdezek majd. 
|
2009. április 21. 23:47 |
|
 |
kissa
Motor: 1200N K5
|
Udv Hooker! Jediba' te mit ittal? 
|
2009. április 16. 0:39 |
|
 |
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Strausz Tibor vagyok, a galga völgyében elterülő festői Tura "város"-ából. Született "egynyomonjáró"-nak mondhatom magam. Már 3-4 éves koromban órákig hisztisztem a nagybátyámnak, hogy vigyen a tűzpiros 250-es Java motorkerékpárján  . Igazi motoros korszakom 1985-ben kezdődött, egy simson  nyergében, ami 4 évig tartott. Ezután 89-ben jött a 250-es MZ ETZ szintén 4 évig, majd 12 év hibernáció  . 2004.12.12 a "NAGY NAP"  . / Suzuki GSF 600 S Black / , az első igazi nagy(szerelem)motor  . Furcsa mód őt is 4 évig dédelgettem, mialatt több mint 36000 kilométert töltöttünk meghit édeskettesben  , majd könnyektől fátyolos szemmel  2 hónapja őtőle is megváltam, egy gyönyörű mesztelen fekete szépség véget  , akit GSF 1250 N-nek hívnak  . Amúgy 5 éve vagyok a Bandit pont hu oszlopos tagja . Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd 1000-rel, ne hidd azt, hogy egy viharfelhő vett üldözőbe. 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jedi 2010. június 18. 19:43-kor.
|
2009. április 15. 19:39 |
|
 |
Tj_Hooker
|
 Bemutatkozás
Sziasztok Néhányan már ismernek régebbről. Nyári Gábor Áron vagyok Győrben élek születésem óta. Édesapám Simson star-ján  tanultam motorozni kb. 10 éves koromban, azóta szeretem. ETZ150-essel kezedtem pályafutásom 1997-ben, majd 5 ével késöbb vetem meg Kedvencemet egy 250-es banditot. Imádom kicsi fürge.  Sajnos már lassan 3 éve egy rossz döntés következtében a szántóföldön találtuk magunk...  Én meguztam ő nem  Talán idén sikerűl beszereznem az alkatrészeket és újra nyeregbe szálhatok. Mindenkinek békés szép kanyargos útat kivánok.
|
2009. április 15. 13:50 |
|
 |
oliver98
Motor: suzuki bandit 650 S
|
Sziasztok! Gyongyosi Jusztin Maria vagyok,Tatabànyàn szulettem,most Franciaorszagban elek. 43 évesen dontottem el,hogy a mocizàs nagyon tetszik,ezen a télen le is tettem a jogsimat. Férjemmel kettesben jàrjuk a kornyékunket,de szerintem jovore Magyarhonba is elmotorozunk. A reklàmpapirokkal foglalkozom,azokat ellenorzom a postacégnél,egyébként meg tanito voltam régebben. roviden ennyi,jo utat!
|
2009. április 4. 14:29 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Ezt most így bedobtad, hátha valaki nem ismerne?  Üdv az új fórumban.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. március 31. 8:40 |
|
 |
Rudi
|
Sziasztok! Rudi vagyok Bp-ről, kb. 17 éve motorozom. Az első CB400N Hondától fokozatosan jutottam el a jelenlegi 2001-es évjáratú S nagy banditig, amibe már sikerült 110e km-t belecsavarnom. Jelenleg egy motorosboltban dolgozom, valamint unalmamban különféle motoros weblapokat találok ki... 
|
2009. március 31. 8:35 |
|
 |
cdandras
Motor: 2000es 600as koromfeketeBandit
|
Sziasztok! Dombi András vagyok, Erdélyben lakom, jelenleg Marosvásárhelyen vagyok egyetemen... Idén decemberben sikerült kicsiholnom egy 600as S Banditet eddigi nyári munkáimból, úgyhogy még csak kóstolgatom a motorozást.. Amúgy profi kerékpáros voltam - térdsérülések sorozata után abba kellett hagynom (tudom-tudom...jó helyre jöttem). Most is kerékpározom, versenyzek is, kalandversenyek állandó résztvevője vagyok, valamint járom Európa és főleg Románia hegyeit... Itthon - egyetemi körökben - túraszervezéssel is foglalkozom (kerékpár, gyalog, vadviz, barlangászás stb).
Dióhéjban ennyit, aki kiváncsi, kérdezhet...
|
2009. március 30. 20:12 |
|
 |
horiati
Motor: GSF 650S
|
Helló Mindenkinek! Horváth Attila vagyok Écsről, ami Győr mellett található a 82-es úton. 38 éves vagyok ,három gyermekem van,szakács a szakmám . Ausztriában dolgozom 91-óta. Gyerekkoromban sokat motoroztam ,de komolyabb gépet csak most sikerült vennem /gsf650s/ Sokfajta mocit próbáltam az utóbbi években,de a legjobban a bandit tetszett!!  ,de amint látom ezzel nem vagyok egyedül! Üdv mindenkinek: HORI
|
2009. március 26. 13:46 |
|
 |
pisti
Motor: 1200S K2
|
Sziasztok!
Dancza István vagyok s az alföld (kb.) közepén Martfűn lakom. Ács-állványozó a szakmám s egyben foglalkozásom is. 2003-óta motorozok, s az alapokat egy 250-es ETZ nyergében sajátítottam el. 2008-júli óta egy 1200 S K2 Bandit büszke tulajdonosa vagyok. Szeretek túrázni, találkozókra járni, bulizni no meg a sört és az unicumot. A Bandit szezonra kész, szóval hamarosan találkozunk!
Mindenkinek kanyargós széles utat s balesetmentes szezont kívánok! ÜDV!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pisti 2009. március 26. 21:59-kor.
|
2009. március 25. 17:48 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Üdv a csapatban! Én is Tátról származom. Tavaszra visszaköltözöm Esztergomba. Biztosan lesz közös guriga. A fényező tudománynak meg egész biztos vagyok benne, hogy örülni fog a csapat. Érezd jól magad köztünk!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. március 24. 9:14 |
|
 |
sota
Motor: Suzuki GSF400 Bandit
|
Sziasztok! Somody Tamás vagyok, 86-ban születtem, és jelenleg Esztergom mellett Táton lakom. A motorozást 13évesen kezdtem egy Romet nyergében, majd ezt követte több mint 3 évig egy 125-ös ts MZ. 2007 őszén vettem meg 400as Banditámat aki azóta hű társam. Igaz első félévben a hiányosságai miatt -amiket előző gazdájának köszönhet - nem volt mindig "happy" vele utazni, de cserben akkor sem hagyott. Ha kellett 3hengerrel is hazavitt Fényezőként dolgozom, és most nyitottam meg kis műhelyemet ahol elsősorban motorokat festek.(autókra nincs helykapacitásom + a motorokat jobban szeretem...  ) Link:http://sota.gportal.hu/gindex.php?logout=1Emellett zenekarom az "Ensis" tavaly óta meghívott vendége a Pilismaróti Strange Horde motorostalálkozónak. Saját dalokat játszunk, és demo lemezünk idén januárban készült el. A youtubon megtalálhatsz minket. Nagyon szeretek túrázni, elsősorban ezért szeretem a Banditokat. Tökéletesen megfelel mind kényelemben, mind teljesítményben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy elég sok ismerősöm motorozik, és mindig van kivel együtt "gurulni". Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sota 2009. március 24. 16:58-kor.
|
2009. március 23. 21:10 |
|
 |
|