Regisztráció •
GyIK
• Keresés
• Belépés
|
Régi bandit fõoldal •
Képtár •
Régi bandit fórum •
IRC •
Csevegõ
|
|
Pontos idő: 2025. február 12. 4:47
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
akkor3
|
 Re: Bandit 250-400 topic
hello mindenkinek nekem egy 250 es banditom van gyertyát szeretnék bent cserélni valaki meg tudja mondani milyen kell bele és mekkora gyertya kulcs
|
2011. március 23. 15:56 |
|
 |
Blueslife
|
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségetek! Szeretnék venni, egy kis banditot, és úgy gondoltam, hogy erre az egyik legmegfelelőbb hely a motor-sapiens.hu, vagyis a biturbo kft. A gond annyi, hogy A korl. jogsim van... Nemtudom kinek milyen tapasztalata van, de én kezdő vagyok. Szerintetek, ha boltból veszem, valahogyan megoldható, hogy A korl.-ossal vezethessem? Köszi
|
2010. május 24. 9:49 |
|
 |
doome
|
ugyan nagyon rég jártam erre, újra is kellett regisztrálnom, viszont szegény 250 banditám itt rozsdásodik jó ideje a kertben :S nagyon időszerű lenne a kipofozása, ha végre rávenném a hülye fejemet, és letenném a jogsit is. ennek mindössze annyi köze a témához, hogy nagyon valószínűnek tartom, hogy a gatyába rázás során elég sok kérdésem lesz majd, így talán jó lenne ezeket külön a kisbandit topicban megtenni
|
2009. május 11. 13:55 |
|
 |
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
 Bandit 250-400 topic
A fórum szerkezetének alakítgatásakor felmerült a kérdés hogy mi legyen a "Bandit 250-400cm3" topic-al. A régi fórumon visszaolvasva jó pár hsz-t úgy látom, hogy az ott tárgyalt dolgok beleférnek az eddig már létrehozott általános fórumszerkezetbe. A fórumlakók megkérdezése nélkül azonban nem akartunk megszüntetni ezt a topicot, így szavazásra tesszük fel a kérdést.
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2009. január 1. 15:48 |
|
 |
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|