Pontos idő: 2026. május 6. 9:28

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Következő
 Ruházat 
Szerző Üzenet

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Hozzászólás Re: Ruházat
Rudinál a Biker ruházatból van 8XL is, próbáljátok meg.

2009. november 21. 20:07

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Ironed írta:
http://www.motorosruha.hu/
esetleg, méretre gyárt..árat meg lehet alkudni talán, de ha nagy ember akkor kéri az anyagot, h körbeérje szóval ennek ára van...

Azt hiszem pont a Soma mondta a 180-as árat. Nekem 5 évvel ezelőtt 70e-ből megvolt a shox cuccom - ami most sem drágább - (azóta is bírja),pedig én sem vagyok egyszerű eset.Az 5xl-es még pont jó. Az ismerősöm szerintem csak deréktől felfelé "erősebb" nálam, ezért gondolom hogy 100ezerben megállhatna a dolog.

2009. november 21. 16:46

Motor: bandit 250
hááát azért a ruhák nagy része elég ízléstelen (főleg ezek a "varánusz" betétek)...persze ez mindenkinek a saját ízlésére van bízva. Én max 1-2 olyan darabot találtam amit felvennék. Hát az ára meg annyi, amennyi...a kézzel készült dolgok mindig sokba kerülnek.

2009. november 21. 14:00
Profil Honlap

Motor: Bandit1200 "z" naked
http://www.motorosruha.hu/
esetleg, méretre gyárt..árat meg lehet alkudni talán, de ha nagy ember akkor kéri az anyagot, h körbeérje szóval ennek ára van...

2009. november 21. 12:18
Profil Honlap

Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
Üdv Urak !

Segítséget kérek. Egy ismerősöm szeretne bőrruhát .Az illető extrém méretekkel és súllyal rendelkezik.
Márkás cuccok kizárva azokból nem létezik ekkora méret.Egy fószer 180ért lenne hajlandó elkészíteni de ezt sokalja.100ezer alatt ha megállna a mutatvány az jó lenne.
1-2 éve volt egy weboldal ahol kimondottan nagyméretű motoros ruhákat árultak ,de egyszerűen nem találom.Anno még fent volt a motor.lap.hu-n,de az egész link gyűjteményes kócerájt átszervezték, azóta nem lelem. Nem tudja valaki esetleg a címet ?

(a google-t nem használom mert már unom hogy állandóan csak az apróhirdetős, linkgyűjtős , aukciós , cégkatalógusos-tudakozós szarokat adja be.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T3v3 2009. november 21. 16:47-kor.

2009. november 21. 11:25

Motor: R1250GS
zöldi írta:
Ma sem ázott be ;) pedig már másodszor mostam ki a 3 év alatt. Nem hozzá való gatyám van, már bánom, az alá többet kell alávenni, az Probiker Tex Jeans.

Na ma végre sikerült eljutnom érte. Meg is vettem, nagyon jónak tűnik. Mivel a dzsekim más márka (és mostmár az gondolom, lehetne jobb is) és nem lehet összecipzározni a gatyóval, így most komolyan fontolgatom, hogy veszek egy dzsekit is hozzá..Mind1, ezt még nem döntöttem el..

2009. október 17. 22:05
Profil ICQ

Yoss írta:
MLAci írta:
nem fontos lutrizni, vannak magyar cégek akik Louis termékeket forgalmaznak, ott meg tudod nézni (már ha szerencséd van, és van raktáron), és max nem ott veszed meg, hanem utána megrendeled.
http://www.bazismotor.hu

Ez a Cycle spirit jónak tűnik, úgy értem árban is. Asszem elmegyek a bázismotorba és körülnézek.

Ma sem ázott be ;) pedig már másodszor mostam ki a 3 év alatt. Nem hozzá való gatyám van, már bánom, az alá többet kell alávenni, az Probiker Tex Jeans.

2009. október 14. 15:05

MLAci írta:
nem fontos lutrizni, vannak magyar cégek akik Louis termékeket forgalmaznak, ott meg tudod nézni (már ha szerencséd van, és van raktáron), és max nem ott veszed meg, hanem utána megrendeled.
http://www.bazismotor.hu

Ez a Cycle spirit jónak tűnik, úgy értem árban is. Asszem elmegyek a bázismotorba és körülnézek.

2009. október 14. 15:03
Profil ICQ

Motor: bandit 250

pl
www.louis-moto.com
www.bazismotor.hu

2009. október 14. 14:41
Profil Honlap

zöldi írta:
Zolinak van valami 3 rétegű Vanuccija...Én személy szerint a Cycle spiritet ajánlom a louisból

Köszi az ötletet, de a Louis-al az a baj, hogy ruházatot nem szívesen vennék csomagküldőtől. Szeretem felpróbálni a cuccot, mielőtt kifizetem.

2009. október 14. 14:19
Profil ICQ

Yoss írta:
Elég hideg van. De nem akarom letenni a motort még. Úgy gondoltam, inkább beruházok némi megfelelő ruházatba. Elsősorban valami gatyó érdekelne, ami bírja hideget és nem mennek tönkre benne a térdeim, ízületeim a hidegtől. Ha lennének ötleteiket, lehetőleg tapasztalok alapján, hálás lennék.
Előre is köszi!

Zolinak van valami 3 rétegű Vanuccija...Én személy szerint a Cycle spiritet ajánlom a louisból

2009. október 14. 13:21

Elég hideg van. De nem akarom letenni a motort még. Úgy gondoltam, inkább beruházok némi megfelelő ruházatba. Elsősorban valami gatyó érdekelne, ami bírja hideget és nem mennek tönkre benne a térdeim, ízületeim a hidegtől. Ha lennének ötleteiket, lehetőleg tapasztalok alapján, hálás lennék.
Előre is köszi!

2009. október 14. 13:05
Profil ICQ

zöldi írta:
Más "hallgatólagos" kacinfántosság nincs, a többi le van írva a fórum használati utasításban. Itten

Ezt már az elején elolvastam szófogadó új belépőként :oops: , csak ebből nem világlott ki a pólós dolog, de így a hozzászólásokkal együtt már szerintem világos :D
Thx4Help ;)

2009. szeptember 2. 10:02
Profil ICQ

Yoss írta:
Értem. És honnan lehet ezeket az infókat beszerezni? Le van ez írva valami szabályzatban esetleg? Csak azért kérdem, hogy ne egyesével kelljen itt a fórumon kinyomozni..

Más "hallgatólagos" kacinfántosság nincs, a többi le van írva a fórum használati utasításban. Itten

2009. szeptember 2. 9:43

Motor: Honda XL650V Transalp
Nincsenek szabályzatok, kőbe vésett paragrafusok, ez alapvetően egy baráti társaság, nem hivatalos klub. Pont ebből fakad a pólós dolog is.

2009. szeptember 2. 9:41

mzsombor írta:
Ha jól tudom, azért csak találkozón van pólózás, mert legalább egy találkozón való részvétel az előfeltétele, hogy lehessen pólód. Leginkább azért, hogy olyannak legyen pólója, akit a társaság nagyjából már azért személyesen is ismer.

Értem. És honnan lehet ezeket az infókat beszerezni? Le van ez írva valami szabályzatban esetleg? Csak azért kérdem, hogy ne egyesével kelljen itt a fórumon kinyomozni..

2009. szeptember 2. 9:30
Profil ICQ

Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
mzsombor írta:
Ha jól tudom, azért csak találkozón van pólózás, mert legalább egy találkozón való részvétel az előfeltétele, hogy lehessen pólód. Leginkább azért, hogy olyannak legyen pólója, akit a társaság nagyjából már azért személyesen is ismer.

Ezt mi is így csináljuk egy autós klubban. Nagytalin való részvétel jogosít egy tagsági kártyára amivel 5-15%-os kedveményeket vehetsz igénybe a partner kereskedőknél.

2009. szeptember 2. 8:54

Motor: Honda XL650V Transalp

2009. szeptember 2. 8:27

kolixx írta:
Egyáltalán nem biztos, hogy most lesz poló, nagyon ne idegesitsd magad a témán. Főleg, hogy Karesz sem lesz most a talin.

És mi van akkor, ha legyártatja magának az ember? Jogvédett esetleg a logó, vagy a bandit.hu név? Nyilván nem eladásra gondoltam, csak saját célra..

2009. szeptember 2. 7:56
Profil ICQ

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Egyáltalán nem biztos, hogy most lesz poló, nagyon ne idegesitsd magad a témán. Főleg, hogy Karesz sem lesz most a talin.

2009. szeptember 2. 6:01
Profil YIM
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Következő