|
Pontos idő: 2024. december 8. 18:52
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Re: Ruházat
kolixx írta: Tegnap isteni szerencse volt, hogy csak egy szűk órácskát áztam és azt is csak pályán, ahol már úgyis mindegy. Nekem is be kéne szerezni egy esőruhát már, mert egyszer ráfázok és egész nap ázni fogok... Valaki tud ellenszert lustaságra? Vegyél egy Lidl-set,ne szarozz,nekem eddig bevált,igaz csak 2-szer volt rajtam!
_________________ SZOTYI
|
2009. június 22. 16:24 |
|
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Tegnap isteni szerencse volt, hogy csak egy szűk órácskát áztam és azt is csak pályán, ahol már úgyis mindegy. Nekem is be kéne szerezni egy esőruhát már, mert egyszer ráfázok és egész nap ázni fogok... Valaki tud ellenszert lustaságra?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. június 22. 15:35 |
|
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
ma én is esőruhában közlekedtem (na az spool ). A Tony-val nem bíztattak, de ezt a másikat érdemes megnézned. Kicsit drágább (elvileg ha lesz Tony az is 20-22 ezer lesz, mert drágább az euro), de egész kényelmes...ráadásul minden méret van nekik, még az új üzletükben is.
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2009. június 22. 15:23 |
|
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Spool tonyt én is akartam venni még februárban, akkor azt mondták áprilisban lesz majd velószínűleg új szállítmány, ezek szerint azóta sem jött. Bár, ahogy most kinézek az ablakon, nem is nagyon kívánkozik rám a hálós kabát, sokkal inkább az esőruha.
|
2009. június 22. 15:19 |
|
|
MLAci
|
Gangsta írta: Viszont jól néz ki MLaci Spool-ja is! Szerintem az enyém nem spool. A linkben az van írva, de ennek speed-x a márkája. A Spool Tony-t csak kinéztem, de nem volt a méretemben (2XL )
|
2009. június 22. 15:17 |
|
|
Gangsta
Motor: GSF 600 (2004) Naked
|
MLAci írta: sziasztok! úgy döntöttem én is veszek valamilyen hálós dzsekit... Hali! Én tavaly (ősszel) vettem egy ilyen hálós dzsekit: http://www.huweb.hu/aruhaz/motocucc/product.php?param=code=70274&cat=MI&crc=b53ecbca&layout=normalAkkor (már) akciós volt, ~12e Ft-ért adták, jelenlegi ára ~22e Ft. Nekem nagyon bevállt, szeretem, jól szellőzik, ahol kell ott viszont full cordura! Viszont jól néz ki MLaci Spool-ja is!
_________________ Gangsta
GSF600K4 Bandit
|
2009. június 22. 10:19 |
|
|
MLAci
|
sziasztok! úgy döntöttem én is veszek valamilyen hálós dzsekit, először a spool tony-t néztem ki én is, de sajnos nem volt a méretemben. Sőt, szinte semmilyen méretben, és azt mondták, nem is tudják mikor lesz, most is a tavalyi maradékot árulják. Na szóval vettem végül egy ilyet: ( http://www.kelomotor.hu/kepek_spool_cor ... _nyari.jpg ) Első benyomsok jók, 33 fokban még 50-es tempónál is kellemesen átjárta a szél. a könyöknél pedig szűkíthető az újja, hogy a protektorok ne csússzanak el. Remélem tartós lesz. Ha valaki nyári dzsekin gondolkodik, ez egy jó alternatíva, és az ára sem vészes, 25 ezer körül volt.
|
2009. június 20. 10:25 |
|
|
Rudi
|
Sziasztok! Ha valakinek kell ingyen egy Racer Zipp Off narancs/szürke, M méretű kabát ( http://www.biker-world.hu/kategoria.php ... dura%20ruházat,%20tavaszi/őszi&hivo_cat_id=137) akkor szivesen állok a rendelkezésére.. Üdv Rudi
|
2009. május 26. 12:49 |
|
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Köszi a tapasztalatokat, lassan én is elnézek újra a Keloba, hátha van már nekik a méretemben, februárban még nem volt...
|
2009. április 21. 11:39 |
|
|
Istilove
Motor: GSF 650 SA K8
|
Re: Tesztek - ruházat [moderált]
Hello Mzsombor! nekem van egy tony kabatom, amiben eleg kellemes nyaron is "letezes", ha gondolod erdemes ala venni a valami extrat puha gerincprotektor miatt, vagy azt kicserelni CE-re.... Nyari gatyo is van, mostanaban nezegetem en is oket, RMC-nel 24-ert Kelo-nal 2het mulva ugyancsak 24-ert, Imet -nel 26-27-ert.... Udv: isti mzsombor írta: Sziasztok! Gondoltam beszerzek magamnak valami nyári öltözetet, mert kezd elegem lenni a mindenhova csuromvizesen megérkezésből és ruhaszárításból. Kabátból kinéztem egy hálós nyárit, nem tudom van-e valakinek tapasztalata vele, az oldalon a második, Spool Tony: http://www.kelomotor.hu/spool_cord_kabat.html Kimondottan nyári nadrágot viszont nemigen találok semerre, pedig inkább abba szoktam beleizzadni, eddig a legjobb kombónak a farmer+térdvédő bizonyult, de ha tudtok valami biztonságosabb, de nem csillagászati összegbe kerülő megoldást, ne tartsátok magatokban! Köszi: Zsombor UI: Kinga is kapott rendes cuccot karácsonyra, így már kicsit nyugodtabban ültetem föl magam mögé.
|
2009. április 21. 10:57 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
hogy a berik-nek nincs egy olyan termékhonlapja, amit 2 perc alatt megtalálok....fáck!
Csiki-Begéig jutottam, nem kellett volna...32 ezer egy berik kesztyű és mást (választékot) nem tudott mutatni....
(az utolsó 20 rúpia feletti híres kesztyűm annyira minőségi vékony bőrből készült, hogy 2 eső után elfeslik....van rajta pár varrás már...ehh)
|
2009. január 12. 17:55 |
|
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
Ironed írta: Plázában van motoros bolt vhol? Superzone-ra gondoltam, de a honlap szerint elköltözött....anno, minrha vmelyik plázában lett volna... Amargoról tapasztalat kesztyű ügyben? Az még belefér 14-ig a Keletitől....( http://www.orina.hu/kesztyu/2132.htm) Igen, a Superzone a Dunaplázsban volt anno, de kiköltöztek oda, ahova. Voltan náluk nemrégen. Eladók korrektek, akciók is vannak. Jah, esetleg érdemes nap mint nap nézegetni a shox-ot mert jó kis leértékelések vannak!
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2009. január 10. 22:40 |
|
|
MLAci
|
burky írta: Ha érdekel a bp-i anyag beszerzési forrás pü-ben megírom ill. Cölöp száma is meg van. valójában komoly baja nincs. Egy alapos külső-belső tisztítás kellene neki, meg esztétikai festés, ugyanis kissé (nagyon) megkopott....nameg az impregnálás, ha már belefogtam. Egy ilyet találtam: http://www.katayunga.hunem olcsó, de lehet, hogy megéri, ha 13 ezerért tisztítják, újra festik, és impregnálják, de ha ki tudom operálni a protektorokat, akkor csak 11 ezer. Utána kérdeztem a környékünkün a patyolatban, ahol 6000-ért tisztítanak bőrdzsekit, de amikor megemlítettem, hogy motoros dzseki, kissé elbizonytalanodott a hölgy, a protektor pedig teljesen összezavarta, szóval inkább azt kihagynám de azért írok egy pü-t a számokért, hátha nekilátok magam
|
2009. január 9. 18:51 |
|
|
Ironed
|
Plázában van motoros bolt vhol? Superzone-ra gondoltam, de a honlap szerint elköltözött....anno, minrha vmelyik plázában lett volna... Amargoról tapasztalat kesztyű ügyben? Az még belefér 14-ig a Keletitől....( http://www.orina.hu/kesztyu/2132.htm)
|
2009. január 9. 18:28 |
|
|
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
MLaci: Börruha javítás ügyben Fekete Béla alias Cölöpöt (Cegléd) ajánlották nekem a legtöbben. Somának - akit viszont személyesen ismerek - megmutattam a 2 esést is túlélt bőrruhámat. Miután megtudtam tőle, hogy mennyi anyagot és melót igényel, inkább nagyjából "megcsináltam" magamnak.
Bőrfestéket, egyéb kellékanyagokat, impregnálószert elég olcsón talátam, ami többszöri ápolásra is elég. A varrást és az esetleges bélés ill. bőr elem cseréjét természetesen egy profira bíznám.
Ha érdekel a bp-i anyag beszerzési forrás pü-ben megírom ill. Cölöp száma is meg van.
|
2009. január 7. 23:49 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
PÜ
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. január 7. 21:18 |
|
|
Ironed
|
Rudi, esetleg most szombat délután nem vagy nyitva? Kellene egy (nyári) kesztyű, vagy vhol ahol bőr+protektoros kesztyű van és du.án nyitva lenne....ha vki tud a belváros környékén vagy megközelíthető helyen...
|
2009. január 7. 21:06 |
|
|
MLAci
|
esetleg valaki nem tud egy helyet, ahol megbízhatóan felújítják a dzsekimet? Szakadás nincs rajta, csak a festés kopott, kissé koszos, és a belső bélésen is nyomot hagyott a nyári kánikula nameg egy kis impregnálás sem jönne rosszul
|
2009. január 5. 17:18 |
|
|
Rudi
|
Gábor már valószinüleg tudja, hogy a legszélsőségesebbek azok a 8-10-12XL méretek.. kolixx írta: Tangerine írta: már akkor sem volt belőle csak a legszélsőségesebb eladhatatlan méretek... Nekem kb. XXL vagy XXXL kellene. Gábor, ha az XXXL nem tartozik "legszélsőségesebb" méretek közé, akkor mi
|
2008. december 29. 16:53 |
|
|
raiderdiver
Motor: gsf 250
|
Tavaly nyáron.Hát figy szerintem a shox elég nagy bolt ahhoz h megengedlyenek 1 ilyen luxust h nem vesz minden méretből.Ha most nincs nyáron biztos lesz, szerintem 1 próbát meg ér.A térdvédőt bár én is használom nem védi a segged meg a combod és hát elég szar érzés állítólag mikor beleolvadsz az aszfaltba.
|
2008. december 29. 15:56 |
|
|
|