Pontos idő: 2024. december 8. 20:02

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
 Ruházat 
Szerző Üzenet

Motor: Honda XL650V Transalp
Hozzászólás Re: Tesztek - ruházat [moderált]
Mikor vetted kb? Akkor még lehet, hogy volt emberi méretben is...

2008. december 28. 22:36

Motor: gsf 250
Hát nézzétek mikor én vettem az én átlag 179 cmimmel minden rendbe volt méretileg.És nem melegszik, sőt ahogy húzod megy át rajtad a hűvös levegő. :D

2008. december 28. 22:04

Motor: GSX 1400 K6
5XL, 6XL, ilyesmik. Meg a gyerekméretű S, XS.

2008. december 28. 15:42

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Tangerine írta:
már akkor sem volt belőle csak a legszélsőségesebb eladhatatlan méretek... Nekem kb. XXL vagy XXXL kellene.

Gábor, ha az XXXL nem tartozik "legszélsőségesebb" méretek közé, akkor mi :D :?:

2008. december 28. 11:45
Profil YIM

Motor: GSX 1400 K6
mzsombor írta:
Ez elsőre szimpatikus, ráadásul le is van árazva nem kicsit...

Azért nagyon ne éld bele magad! Már nyáron is le volt árazva, és már akkor sem volt belőle csak a legszélsőségesebb eladhatatlan méretek.
Ha arra jársz kérdezd meg lécci, hogy milyen méretek vannak. Nekem kb. XXL vagy XXXL kellene.

2008. december 27. 22:45

Ez elsőre szimpatikus, ráadásul le is van árazva nem kicsit, egy próbát mindenképp megér január elején, köszi! Ugye nincs benne ilyen membrán-réteg, ami miatt általában be szoktak fülledni ezek a cuccok? Esőruhát majd viszek magammal külön, de ne legyen csuromvíz belülről minden motorozás után...

2008. december 27. 17:08

Motor: gsf 250
Hát nekem is van 1 ilyen bár biztonságról még szerencsére nem tudok nyilatkozni mindenesetre nézd meg hátha megtetszik a Shox Riviera nadrágja http://shox.hu/webshop/index.php http://shox.hu/webshop/termekfotok/rivieranadrag.jpg

2008. december 27. 12:34

Sziasztok!

Gondoltam beszerzek magamnak valami nyári öltözetet, mert kezd elegem lenni a mindenhova csuromvizesen megérkezésből és ruhaszárításból. Kabátból kinéztem egy hálós nyárit, nem tudom van-e valakinek tapasztalata vele, az oldalon a második, Spool Tony: http://www.kelomotor.hu/spool_cord_kabat.html
Kimondottan nyári nadrágot viszont nemigen találok semerre, pedig inkább abba szoktam beleizzadni, eddig a legjobb kombónak a farmer+térdvédő bizonyult, de ha tudtok valami biztonságosabb, de nem csillagászati összegbe kerülő megoldást, ne tartsátok magatokban!

Köszi:
Zsombor

UI: Kinga is kapott rendes cuccot karácsonyra, így már kicsit nyugodtabban ültetem föl magam mögé. :)

2008. december 26. 23:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18