|
Pontos idő: 2024. december 8. 19:52
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
sch
Motor: GSF 600N, 2003
|
Re: Sisak
Sziasztok! Szombaton az aacheni Louis-ban volt szerencsém körülnézni. Egész kellemes akciók voltak, úgyhogy egy szép kis pakkot sikerült összeállítanom:) A legnagyobb tétel a bukó volt. Nolan N71. Van valakinek tapasztalata vele? Link: http://motor.schwanner.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/22450326
|
2014. január 20. 13:45 |
|
|
bozsi80
Motor: 98' GSF 600S
|
Köszi Zöldi! Itt sem szerepelt rosszul. Januárban lehet meglépem, ha még lesz akcióban... másnem jó lesz utasnak.
|
2013. december 27. 0:23 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Mióta napi szinten egy 40 euros MTR-t nyúzok teljes megelégedettséggel(8 év schubert után!), én azt mondom, minden olcsó dolgot ki kell próbálni, lehet gyöngyöket találni
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2013. december 26. 21:59 |
|
|
bozsi80
Motor: 98' GSF 600S
|
Sziasztok! Ez milyen lehet? Üvegszál, dupla D, napszemüveg... Most akciós (79.95 Euro) a Louis-ban... linkNekem az XS-es (talán) jó is lenne.
|
2013. december 24. 23:55 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Bocs a késésért, csak éjszakai munkák meg a "nagyon várt" festés miatt egy időre net nélkül maradtam. Küldök PÜ-t. Kösz Stom.
|
2013. július 29. 7:05 |
|
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
csomy írta: Én úgy tudom, ez az elfogadott versenyeken, mert jól tart, amíg tartania kell, nem lazul ki, viszont egy balesetnél nem tud úgy deformálódni, hogy a mentős ne tudja kinyitni. Az, hogy melyik a jobb, az szubjektív dolog. Szerintem a mentős vágja.. Akármilyen csati van rajta. A jobb, nálam a kényelmet jelenti, mivel egy mozdulat a nyitás, zárás
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2013. július 24. 15:22 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2013. július 24. 10:23 |
|
|
csomy
|
Én úgy tudom, ez az elfogadott versenyeken, mert jól tart, amíg tartania kell, nem lazul ki, viszont egy balesetnél nem tud úgy deformálódni, hogy a mentős ne tudja kinyitni. Az, hogy melyik a jobb, az szubjektív dolog.
|
2013. július 24. 9:44 |
|
|
Yoss
|
Tangerine írta: szotyi írta: Sztem a dupla D gyűrűsnél jobb nincs,sosen romlik el és nem oldódik ki magától, a sisak felvétel technikáján kell javítani,nekem kb 2 másodperc. +1 rá lehet zárni a motorra külön lánc nélkül Na de miért jobb, mint a ricnis?? Nem oldódik, oda zárod, ahova akarod, mi a baj vele? Nekem még sosem volt vele gondom?!
|
2013. július 23. 23:30 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
szotyi írta: Sztem a dupla D gyűrűsnél jobb nincs,sosen romlik el és nem oldódik ki magától, a sisak felvétel technikáján kell javítani,nekem kb 2 másodperc. +1 rá lehet zárni a motorra külön lánc nélkül
|
2013. július 23. 15:58 |
|
|
szotyi
Motor: Versys 650
|
Sztem a dupla D gyűrűsnél jobb nincs,sosen romlik el és nem oldódik ki magától, a sisak felvétel technikáján kell javítani,nekem kb 2 másodperc.
_________________ SZOTYI
|
2013. július 23. 15:35 |
|
|
Yoss
|
Na a motowell szaromnak ilyen a csatja, mint a spy-nak. A többi ricnis Az a legjobb, gyorsan betol, gyorsan old, bódottá!
|
2013. július 23. 13:40 |
|
|
STom
|
|
2013. július 23. 12:53 |
|
|
Yoss
|
STom írta: csomy írta: Én is tartottam anno a DD-s csattól, de nekem nagyon bejött. 3mp alatt kötöm, és nyitom. Milyen márkájú az új sisak? (este megnézem mi van otthon régi sisak terén) Köszi. Az új Laser és azon van a DD-s. A régebbi sem régi (az Spy), de az végleg a fiamé lett, azért nem tudom leszedni róla. Csináltam képet a befűzőről, csak nem tudom most hova feltenni, de este megpróbálom valahova felvarázsolni. Annyira utálja a fűzőt, hogy mint utólag kiderült, szombaton inkább kifűzte, és becsatolás nélkül jött végig. Mondtam is amikor kiderült, hogy irgum-burgum. Az én Lazeremen ricnis van..
|
2013. július 23. 12:33 |
|
|
STom
|
csomy írta: Én is tartottam anno a DD-s csattól, de nekem nagyon bejött. 3mp alatt kötöm, és nyitom. Milyen márkájú az új sisak? (este megnézem mi van otthon régi sisak terén) Köszi. Az új Laser és azon van a DD-s. A régebbi sem régi (az Spy), de az végleg a fiamé lett, azért nem tudom leszedni róla. Csináltam képet a befűzőről, csak nem tudom most hova feltenni, de este megpróbálom valahova felvarázsolni. Annyira utálja a fűzőt, hogy mint utólag kiderült, szombaton inkább kifűzte, és becsatolás nélkül jött végig. Mondtam is amikor kiderült, hogy irgum-burgum.
|
2013. július 23. 12:09 |
|
|
csomy
|
Eh! Azt hiszed a googlelel lehet találni egy képet is róla? A DD csat (dupla D) az, aminek a végén két "kulcskarika" van, az ellendarabja meg semmi. Csak a heveder. Odafelé a kettőn át kell húzni egyszerre, visszafelé meg csak az egyiken, és úgy tart.
|
2013. július 23. 11:04 |
|
|
Yoss
|
csomy írta: Én is tartottam anno a DD-s csattól, de nekem nagyon bejött. 3mp alatt kötöm, és nyitom. Milyen márkájú az új sisak? (este megnézem mi van otthon régi sisak terén) Ez milyen ez a DD csat? Nekem 4 bukón 2 féle van, az egyik a ricnis bedugós, mint a sícipőn (ez három kobak) meg egy motowell szar, ez meg hasonló, mint a biztonsági öveken.. Szerintem a ricnis jobb
|
2013. július 23. 9:16 |
|
|
csomy
|
Én is tartottam anno a DD-s csattól, de nekem nagyon bejött. 3mp alatt kötöm, és nyitom. Milyen márkájú az új sisak? (este megnézem mi van otthon régi sisak terén)
|
2013. július 23. 8:08 |
|
|
STom
|
Tavasszal dobtam ki 2 régi sisakomat. Most meg kellene 1 sisak csatt, mert a lányos új szörnyűséget befűzős huzogatós "csatt?"-tal gyártották, ami lehet hogy jó, csak használhatatlan és kényelmetlen, és pár használat után már kezd foszlani a széle a szövetnek. Ha valakinek lenne egy kidobásra itélt sisakja, és levágná nekem a csattot róla egy 5-6 cm hosszú pánttal, és meg is kaphatnám tőle, nagyon megköszönném.
|
2013. július 23. 7:51 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Én csak annyit mondok, ne misztifikáld túl a témát. Mármint hogy a komoly+biztonságosat összekeverd a drágával. A lidliben kapható felnyitható kupak, amit sokféle néven árulnak, 5 csillagot kapott a sharp testen, pár high end schubert meg hármat...
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2013. július 5. 6:27 |
|
|
|