Szerző |
Üzenet |
kttom
Motor: GSF 400VC '96
|
Re: Sisak
Mindenképpen vegyél pinlockot! Nagyon megéri, én olyan plexit vettem a shoeimhez és nagyon nem bántam meg, hosszútávon a legjobb megoldás és biztosan meg fog térülni. Szemüvegesek vigyázzanak, attól h a plexi nem párásodik, attól még a szemüveg fog!!!
|
2009. április 16. 9:15 |
|
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
van színes, de azt nem tudom, hogy a te bukódhoz hol lehet olyat kapni ( http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... xivertigo8)
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2009. április 16. 9:03 |
|
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
MLAci írta: olyasmi, általában rá kell pattintani, és teljesen páramentes lesz a kilátás És akkor lehet venni kölönböző szinekben rápattintható akármit? Pl sárgában.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 16. 8:40 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
kolixx írta: Mi a tetü az a Pinlock és mire jó. Miért ér az meg nekem 7,5 ezret, ha megér annyit?
Én ma megyek venni hozzájuk Andi nolanjába pinlockot, de az csak 4.5 ezer. A saját speedemet is felavattam, a mikroszálas törlőkendő kitörölt egy darabot a páramentesítő rétegből Ugyanezzel tisztítom a régi bukót 3.5 éve, annak semmi baja. Ma megpróbálom kicseréltetni.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. április 16. 8:32 |
|
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
olyasmi, általában rá kell pattintani, és teljesen páramentes lesz a kilátás
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2009. április 16. 8:27 |
|
|
kolixx
|
Akkor ez olyan plexi mint a síszemüvegekben a duplafalu? Örök életére páramentes?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2009. április 16. 8:14 |
|
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Amennyire tudom, az egyetlen megoldás, ami tényleg működik hosszútávon is. Bár nekem már másfél éve bírja a HJC-men a sima páramentesítő réteg...
|
2009. április 16. 8:05 |
|
|
kolixx
|
Na megvan a Concept. Mire hazaértem lehámlott a párátlanító réteg a plexin. Az euromotortól írták, hogy természetesen gariban cserélik a cuccot. Ez mind szép és jó, de itt jön a barbatrükk: Euromotor írta: Ha gondolja, akkor van arra is lehetőség, hogy Pinlock-os változatra cseréljük ki, de akkor a Pinlock lencse árát, 7.500,-Ft különbözet még ki kell fizetni. Mi a tetü az a Pinlock és mire jó. Miért ér az meg nekem 7,5 ezret, ha megér annyit?
|
2009. április 16. 7:56 |
|
|
kolixx
|
Az lesz A Jedi féle sisakkal szemezek régóta (50e), azt meg még festetni kéne, és még nem igazán találtam embert a feladatra. Ha jó a színe, akkor 70e-ért jó lesz a Schubert Concept is (ha nincs ló... )
|
2009. április 7. 7:34 |
|
|
zöldi
|
kolixx írta: [
Sisakon nyílván más a szín mint skálán. Nagyon sötét volt a színe? Vannak azok a mitsu dzsipek/octaviák, amik a határőröké voltak,de rendőrök lettek. Olyan zöld. Itt van a cég mellett a bót, nézd meg sztem
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. április 7. 7:25 |
|
|
kolixx
|
zöldi írta: kolixx írta: Valamikor már kell vegyek egy sisakot, de az felnyithatós és napszemüveges lesz. És dinnyezöld Na, akkor menjél euromotorékhoz, van dinnyezöld felnyitós napszeműveges, a határőrség rendelte, de megmaradt néhány. Atom hülyén néz ki. Felvettem a kapcsolatot az Euromotorral. Képet nem tudott a srác küldeni, de azt mondta, hogy Scubert Concept sisakokról beszélgetünk. A színkódjuk ral 6001 és 70 ezer forintért mérik darabját. Itt egy színlista: http://www.themeter.net/ral_e.htm Nekem inkább valami hasonló kéne: sfasfasfSisakon nyílván más a szín mint skálán. Nagyon sötét volt a színe?
|
2009. április 6. 22:32 |
|
|
kolixx
|
viseld egészséggel
|
2009. április 1. 13:59 |
|
|
zöldi
|
|
2009. április 1. 13:57 |
|
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Egyelőre nem sürgős. Jó még a mostani.
|
2009. március 31. 18:08 |
|
|
zöldi
|
Tangerine írta: Akkor tárgytalan. Megfogadtam, hogy a következő busksim napszemüveges lesz. 60ért van néhány megmaradt napszemüveges, felnyitós Concept is. Az is barátságos.
|
2009. március 31. 17:14 |
|
|
Tangerine
|
Akkor tárgytalan. Megfogadtam, hogy a következő busksim napszemüveges lesz.
|
2009. március 31. 16:50 |
|
|
zöldi
|
Nincs, ezüst, nem felnyitós. Akkor holnap kettőt vegyek?
|
2009. március 31. 16:30 |
|
|
Tangerine
|
csomy írta: Én közelebb lakom
|
2009. március 31. 14:59 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Én közelebb lakom
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. március 31. 13:55 |
|
|
Tangerine
|
Van benne napszemüveg? Milyen színű? Bár szerintem kicsi lenne arra a nagy fejemre.
|
2009. március 31. 13:30 |
|
|
|