Szerző |
Üzenet |
csabeszz
Motor: Bandit 250
|
Re: Extrák motorra
burky írta: csabeszz írta: Sziasztok ! Bandit 250-em van és tudni illik hogy semmi csomagtartó/rekesz nincs :S Elsősegély csomagom is a hátsó ülés alatt van amit 2 csavar kicsavarásával érhetek el, kérdés hogy hova rakjam az ehez szükséges csavarhúzót ? A 250-es hátsó ülése elvileg imbusz csavarokkal van rögzítve. Az első ülés műanyag vázában (alul) van egy speciálisan kiképzett hely, ahova a hozzá való "L" alakú imbusz kulcs befér. Az imbusz mérete u.az mint a tank alatti kis oldalidomok csavarjáé. Én mondjuk nem ott tartottam az eü csomit, mert a hátsó ülés alatt a riasztó foglalt helyet Keserves kínok árán sikerült odarakni a csomagot , megjegyzem nekem csillagcsavar rögzíti Az én motorom az összes idom, tank, ülés rögzítő csavarja már nem a gyári és legalább 5 féle szerszámmal tudtam lebontani a motorról ezeket a dolgokat mert az emberi trehányság határtalansága érintette azt a motort ui. : majd én egységesítem a csavarok típusát
|
2010. február 2. 18:33 |
|
|
burky
Motor: XJR 1200, FZ1 SA
|
csabeszz írta: Sziasztok ! Bandit 250-em van és tudni illik hogy semmi csomagtartó/rekesz nincs :S Elsősegély csomagom is a hátsó ülés alatt van amit 2 csavar kicsavarásával érhetek el, kérdés hogy hova rakjam az ehez szükséges csavarhúzót ? A 250-es hátsó ülése elvileg imbusz csavarokkal van rögzítve. Az első ülés műanyag vázában (alul) van egy speciálisan kiképzett hely, ahova a hozzá való "L" alakú imbusz kulcs befér. Az imbusz mérete u.az mint a tank alatti kis oldalidomok csavarjáé. Én mondjuk nem ott tartottam az eü csomit, mert a hátsó ülés alatt a riasztó foglalt helyet
|
2010. január 27. 14:50 |
|
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Meg a bankkártya, otthon ne hagyjátok
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2010. január 23. 16:48 |
|
|
MLAci
Motor: bandit 250
|
pedig az a legjobb megoldás És akkor már elfér mellette egy defekt gyorsjavító is, meg a legalapvetőbb 3-4 szerszám, egy láthatósági mellény, meg egy fél literes ásványvíz
_________________ Ismeretlen okból soha ne térj át a szemközti sávba!
|
2010. január 23. 16:39 |
|
|
csabeszz
|
itt a baj : a táska szó
|
2010. január 23. 15:34 |
|
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Izzókészlet nem kell már itthon. Én anno hátizsákban/tanktáskában hordtam az EÜ-csomagot, mikor még kisbanditom volt.
|
2010. január 22. 21:10 |
|
|
csabeszz
|
Sziasztok ! Bandit 250-em van és tudni illik hogy semmi csomagtartó/rekesz nincs :S Elsősegély csomagom is a hátsó ülés alatt van amit 2 csavar kicsavarásával érhetek el, kérdés hogy hova rakjam az ehez szükséges csavarhúzót ? és a csomagot hova raknám ha nem oda ahol most van, sünök ehez mit fognak egyszer szólni ? ti hova rakjátok ? Rádásul még izzókészlet is kéne Nincs kedvem állandó hátitatyójoz Várom az ötleteket Üdv.
|
2010. január 22. 21:07 |
|
|
Fuxa
|
szotyi írta: Sziasztok! Szándékomban áll 1 min. 46l-es vagy nagyobb topcaset+ tartót vásárolni. Mit tapasztaltatok ha 180-200-al haladtok mennyire rángatja a motort 1 személyel? nekem nem banditnál, de csupaszon topcase-t éreztem és zavaró volt nagyobb sebességnél erős oldalszélnél, de 200 annyi nincs is
|
2009. november 11. 14:37 |
|
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
csomy írta: Rövid ideig ugyan, de mentem 200 felett 3 gyári dobozzal, utassal... Semmi gondja nem volt. Máskor mentem hosszabb távon 150-170 körül, szintén 3 dobozzal, utas nélkül, ott sem volt gond. Azt nem tudom mikor szakad le a motorról, de nem rángat, az tuti. A piroskáról írjál már
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. október 26. 9:04 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Rövid ideig ugyan, de mentem 200 felett 3 gyári dobozzal, utassal... Semmi gondja nem volt. Máskor mentem hosszabb távon 150-170 körül, szintén 3 dobozzal, utas nélkül, ott sem volt gond. Azt nem tudom mikor szakad le a motorról, de nem rángat, az tuti.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. október 26. 7:11 |
|
|
zöldi
|
Én nagy dobozbuzi vagyok, de nem tudok nyilatkozni. 100-zal nem rángatja
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
2009. október 26. 7:01 |
|
|
szotyi
Motor: Versys 650
|
Ironed írta: Amennyit csupaszon bírsz ennél a tempónál, annyit bír a doboz is.... Pfffff.....tudnád mikre vagyok képes........
_________________ SZOTYI
|
2009. október 25. 21:55 |
|
|
szotyi
|
Yoss, ez jó hír de a tiéd fejidomos,sztem az másképp viselkedik minta az enyém, amin még plexi sincs.
Tangerine véleményét még megvárom,de igazából egy naked Banditos véleményére lennék kíváncsi. üdv
_________________ SZOTYI
|
2009. október 25. 21:52 |
|
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
szotyi írta: Sziasztok! Szándékomban áll 1 min. 46l-es vagy nagyobb topcaset+ tartót vásárolni. Mit tapasztaltatok ha 180-200-al haladtok mennyire rángatja a motort 1 személyel? Nekem 55l-es Givi Maxia van és nem venni észre, hogy ott van..200 fölött sem.. Lehet hogy növeli a légellenállást, azt nem tudom, de rángatást vagy instabilitást nem vettem észre.
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2009. október 25. 21:04 |
|
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Amennyit csupaszon bírsz ennél a tempónál, annyit bír a doboz is....
|
2009. október 25. 20:34 |
|
|
szotyi
|
Sziasztok! Szándékomban áll 1 min. 46l-es vagy nagyobb topcaset+ tartót vásárolni. Mit tapasztaltatok ha 180-200-al haladtok mennyire rángatja a motort 1 személyel?
_________________ SZOTYI
|
2009. október 25. 18:41 |
|
|
kisember
Motor: Suzuki GSF650S
|
Ticu írta: kisember írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem,tud e valaki egy manuált küldeni a 650S bandit,hátsó doboztartójáról.Kicsit sokallom a 20000ft-ot két vasdarabra.Inkább megcsinálnám magam. Előre is köszönöm. Én anno egy dobozzal együtt vettem, de sajna nekem nem volt jó, így továbbpasszoltam egy 10-esért. Képek maradtak róla, ha érdekel átküldöm. Szerintem picit bonyolúlt formavilág, de megoldható. Szia! Köszi mindenkinek a gyors választ. Már némi elképzelésem van is a tartóról,de megnézném ami neked volt.Át küldenéd az email címemre?:kisember75@freemail.hu Köszi.
|
2009. július 2. 17:39 |
|
|
zöldi
|
kisember írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem,tud e valaki egy manuált küldeni a 650S bandit,hátsó doboztartójáról.Kicsit sokallom a 20000ft-ot két vasdarabra.Inkább megcsinálnám magam. Előre is köszönöm. Van givi/kappa nyelv+csavar szettem 1500-ért. Azzal tudsz magadnak monokey dobozrögzítőt csinálni. itt ez pl, ez is egy darab kazánlemez, rajta egy nyelv meg a két csavar, Ha érdekel Pü, vagy tel: 303242727
|
2009. július 2. 12:49 |
|
|
Ticu
Motor: GSF 600 S K4 (snassz szürke)
|
kisember írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem,tud e valaki egy manuált küldeni a 650S bandit,hátsó doboztartójáról.Kicsit sokallom a 20000ft-ot két vasdarabra.Inkább megcsinálnám magam. Előre is köszönöm. Én anno egy dobozzal együtt vettem, de sajna nekem nem volt jó, így továbbpasszoltam egy 10-esért. Képek maradtak róla, ha érdekel átküldöm. Szerintem picit bonyolúlt formavilág, de megoldható.
_________________ Attól még, hogy indexelek, nem biztos, hogy egyenesen megyek tovább!
|
2009. július 2. 12:28 |
|
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Hali! Nézz körül ittEsetleg keresd a sportmotoros bandit forumon El-BlueDiablo-t. Ő benne van az ilyen sufnituning dolgokban.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. július 2. 12:28 |
|
|
|