Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
| Szerző |
Üzenet |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
 Re: Tavaszi Balatoni Bandittali (TBB)
szotyi írta: Többiektől is várjuk a képeket!  1. adag2. adag
|
| 2009. május 10. 22:56 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Köszi Kissáék! Többiektől is várjuk a képeket! 
_________________ SZOTYI
|
| 2009. május 10. 21:29 |
|
 |
|
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
Csöngő! KÖSZI! 
|
| 2009. május 10. 21:00 |
|
 |
|
Robotos
|
Köszönünk mindent, jól éreztük magunkat!
|
| 2009. május 10. 20:53 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Hölgyek,urak csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,soha rosszabb hétvégét! Csöngőéknek elismerésem! Kellemes hetet!
_________________ SZOTYI
|
| 2009. május 10. 19:58 |
|
 |
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Csöngő, Niki, köszi a szervezést. Az egyik legjobban sikerült nagylétszámos gurulást teljesítettük ezen a hétvégén. 
|
| 2009. május 10. 19:43 |
|
 |
|
Rudi
|
Köszönöm a Bandit-tali szervezését..!
Üdv
Rudi
|
| 2009. május 10. 19:34 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Köszönöm én is a társaságot, meg a kellemes gurulást. Ismét sikerült egy nagyszerű talit összehozni, ráadásul (szinte) eső nélkül. Egyben hazaértem. 1100 km
|
| 2009. május 10. 19:05 |
|
 |
|
kicsiricsi
Motor: eladó
|
kissa írta: Nem..., de a kepeket linkejjjed!  (egyebkent koszi a navigaciot megegyszerr!) Ugyan, nincs mit! Képek nem lesznek. Válogatás után olyan kevés maradt, hogy ez a két-három-négy kép miatt nem nyitok galériát. A fölösleges miértek elkerülése végett: A portréjával bánjon mindenki saját kénye-kedve szerint! (Privátban jelentkezzetek használható email-lel!) Ahol közösen szerepel a nép (életkép, csoportkép), azt pedig inkább eladom egy bulvárlapnak! Viccet félre téve: nincs olyan fotó, ahol legalább(!) egy ember ne vágna valami torziós arcot a kép középpontjában! Poénnak jó volt, de a diplomácia úgy kívánja meg, hogy közszemlére nem tehetem ki egyiket sem. Bocs, ez most így sikerült...!
|
| 2009. május 10. 18:46 |
|
 |
|
igor78
Motor: SV650s
|
Én is hadd köszönjem meg mindenkinek a társaságot, jól éreztem magam veletek. Csöngőnek pedig természetesen a szervezést! Fogadni mernék rá, hogy hazaért a forma 1-re A szállás egyszerűen pazar volt ha azt nézem hogy szinte all inclusive ellátás volt közvetlenül a Balaton parton gyakorlatilag bagóért 1180km
|
| 2009. május 10. 17:57 |
|
 |
|
kissa
Motor: 1200N, Tuono 1000 V2
|
|
| 2009. május 10. 17:21 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Kösz mindent, nagyon klassz volt a tali és a társaság is........ez jó helyszín lesz az őszi évbúcsúztatónak. 1420km
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2009. május 10. 16:24 |
|
 |
|
kissa
|
Nem..., de a kepeket linkejjjed!  (egyebkent koszi a navigaciot megegyszerr!) kicsiricsi írta: Köszönet mindenkinek! Nekem érdemes kilométert írnom? 
|
| 2009. május 10. 16:15 |
|
 |
|
kicsiricsi
Motor: eladó
|
Köszönet mindenkinek! Nekem érdemes kilométert írnom? 
|
| 2009. május 10. 16:12 |
|
 |
|
kissa
|
Koszonjuk megegyszer a szervezest, hazaertunk szerencsesen. Igen, igen! Kepeket!! 
|
| 2009. május 10. 16:02 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Én is hazaértem rendben. Nagyon jól éreztem magam és ismét sikerült többet kihozni magamból, mint amit eddig tudtam (Csöngő szélárnyékában könnyebb menni  ) Nekem 1248-on állt meg a túra számlálója, még maradt 45 km-em a 35000-es szervízig  Csöngőnek köszönet a szervezésért és a felvezetésért, mindenki másnak minden másért  Szerkesztés: KÉPEKET !!!! 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. május 10. 15:14 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
A soproniak is megérkeztek, 875 km-el a számlálóban (mi az esőst szakaszt kihagytuk Janus  ) Szállás teljesen OK , remek társaság, kiváló idő. Kívánni se lehet ennél többet Kösz a szervezést Csöngő
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2009. május 10. 14:48 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Mi is hazaértünk !  Rég volt már szerintem ilyen jó talink . Jó hely, jó túra, jó idő, és persze jó ( nagy ) csapat!  . Kössz Csöngő mester ! Jahh, nekünk csak 1050 lett a vége 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. május 10. 14:34 |
|
 |
|
janus
Motor: Bandit 600N
|
Sikeresen megérkeztem, köszönöm szépen a szervezést, a nagyon szupi társaságot! Nekem 1366 km lett a vége és persze kaptam egy kis esőt is 
|
| 2009. május 10. 13:52 |
|
 |
|
steki78
Motor: GSF 650 S
|
Ez YO volt!!! Én mentem a legrövidebbet 525 km, de jó kis tempót motoroztunk visszafelé (Keszthelyen kiszálltam), igaz egy kis nyomaték elkelt volna még, főleg dombnak. Remélem mindenki elérte a vacsit, Csöngő biztos 
|
| 2009. május 10. 13:49 |
|
 |
|