Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
Szerző |
Üzenet |
STom
Motor: GSF 1250S
|
 Re: Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
Kőkapun a szállás környékén csináltam pár képet mobillal, de csak most tudtam leszedni. http://www.sahot.extra.hu/Kokapu/Kokapu.zipBocs a késésért.
|
2009. szeptember 16. 9:30 |
|
 |
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Én is javítottam. Kössz az észrevételt.
|
2009. szeptember 15. 10:03 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
|
2009. szeptember 15. 9:57 |
|
 |
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
A honlapodon a linkben egy slash helyett backslash van, így 404-es hibát dob!
|
2009. szeptember 15. 9:36 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Nem jó...
|
2009. szeptember 15. 9:36 |
|
 |
borz_alom
|
Felraktam a képeimet. Tangerin előzetes hozzájárulásával az ővéit is összefésültem az enyémekkel, így lett egy komplett album. Letölthetitek innen eredeti méretben
|
2009. szeptember 15. 9:33 |
|
 |
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Dumáld meg egy másik topikban....amúgy meg lejtős kút volt... 
|
2009. szeptember 14. 18:52 |
|
 |
T3v3
Motor: 1.2-es Börzsönyi szürkemarha
|
Bocsi, de ez egy tök alap dolog hogy miután beraktad 1-esbe, akkor tolsz a motoron egy kicsit hogy feszüljön a hajtás, aztán letámasztod. Másrészt ha a kormányt teljesen balra fordítod akkor nemhiszem hogy akkora "játéka" lesz a dolognak hogy eldőljön. Ezenkívűl az emelkedés irányába szokás parkolni, a lejtés irányában nem igazán. Már csak azért sem mert ha tök véletlenül odaáll egy haver a motorod mellé (vannak ilyen kényszeres , más motorján féket-kuplungot huzogató emberek  )és meghúzza a kuplungkart akkor az nemjó. Egyébként milyen benzinkút volt ahol a parkolóban ekkora lejtés van ?
|
2009. szeptember 14. 18:30 |
|
 |
STom
|
A talin történt azért írom ide - csak tanúlságul. Tankolás után a parkolóban eldőlt a motorom, " szerencsére" a lábamnak, így nagyobb baja nem lett semminek. Nem hagyott nyugton, hiszen a kereskedésben, amikor megvettem, a lelkemre kötötték, hogy ha oldalra támasztom, akkor előtte mindig 1-es. Délután kipróbáltam, hogy miért dőlhetett el, és csodálkozva láttam, hogy az a sorrend, hogy megáll (fék) -tartó ki - 1 be -leszáll - dönt - fék elenged és cseveg nem jó, mert a hajtáslánc lötyögése pont akkora, hogyha a motor lejtőn van mint ott volt, akkor annyit gurul még előre, hogy a kitámasztó éppen be tud csuklani. És ez lesz a vége. Ráadásul a rajta lévő súly is segítette. Ettől kezdve biztos, hogy elengedés előtt megtolom, hogy akadjon meg magától.
|
2009. szeptember 14. 17:28 |
|
 |
borz_alom
|
jedi írta: magyarbarát  vendéglátóegységek előre beszervezése a leendő gurigák útvonala mentén Kolixot ne bántsátok, azt a kajázót én ajánlottam Bocs, az eddigi tapasztolatok jobbak voltak vele kapcsolatban. 
|
2009. szeptember 14. 9:28 |
|
 |
borz_alom
|
Hát még én hogy örülök! Egy kis ízelítő elég is volt belőle. A lábam egyébként rendben van.
|
2009. szeptember 14. 9:12 |
|
 |
Zozi
Motor: 1200S K1
|
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett, főleg első talinak. Nagyon jó a társaság, idő, jó szervezés és útválasztás. Máskor is szívesen csatlakozom. Részemről 1180km lett a vége, és pont elég is volt. Meg annak is nagyon örülök, hogy elkerűltük a "dominó" bemutatót annál a bizonyos piroslámpánál....(Csak Gábor lába szenvedett kis sérülést...  )
|
2009. szeptember 14. 8:51 |
|
 |
mikir
Motor: 1200 S
|
borz_alom írta: ui2: Miki hazaértél az F1-re? Igen, 13:00-ra hazaértem. A rajtot és az utsó két kört láttam, közötte pedig a futam nézett engem 
|
2009. szeptember 14. 7:02 |
|
 |
borz_alom
|
Sziasztok! Én is hazaértem éppen, persze nem most!  Fél kilenc után száltam le, amit már nagyon nem bántam a hátsóm miatt. Én is az 1500 km-esek közé tartozom. Véleményem szerint minden szuper volt, nagyon jót mentünk a hegyekben, jókat ettünk-ittunk. Kösz Kolixnak meg mindenkinek. A fényképeket nem felejtettem, csak kicsit még össze kell szednem magam. Ma estéig megoldom. ui1: Ma reggel motorral jöttem melózni ui2: Miki hazaértél az F1-re?
|
2009. szeptember 14. 6:47 |
|
 |
STom
|
Hazaértem egészben én is. Jó volt a szervezés a szállásra és az úton is, jó volt veletek lenni - köszönet mindenért. Nekem 1278 km volt amit a vason űcsörögtem péntek reggeltől. Pár napig viszont kerülni fogom még az alkalmat is, hogy két kerékre pattanjak. A törött kuplung karommal kicsit érdekes volt menni, a kesztyűmet is kilyukasztotta. De ez legyen a legnagyobb baj.
|
2009. szeptember 14. 6:32 |
|
 |
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Én is hazaértem (1270). Köszi midenkinek a társaságot, a szervezést, stb. Jó buli volt ez a tali (is). Ironed: Mátra jó volt, de a Bükk még sokkal jobb. Ráadásul most sokkal tisztább volt az út Felsőtárkánynál, mint pénteken. Kolixx: Olajcsíkot nem láttunk, lehet nem a 24-es úton volt, vagy azon a részen (Eger-Sirok) amiről eltereltek minket, mert 4-ig autóverseny volt. Vagy később került rá. Képek (nem sok): itt. Szlovákokról meg ennyit. 
|
2009. szeptember 13. 23:26 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Hölgyek,Urak érdeklődve várjuk a többi fotót! 
_________________ SZOTYI
|
2009. szeptember 13. 21:59 |
|
 |
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
Megérkeztünk mi is gond nélkül Sopronba. Ha nem számítjuk gondnak, hogy az utolsó 30 km-re megkaptuk az esőt a nyakunkba, de nem volt túl vészes, csak a gép lett tiszta redva. A mi részünkről 1523 km lett a vége. Jó kis összeröffenés lett ebből is, jól éreztük magunkat veletek, szuper volt a guriga is, meg hazafelé a kis Mátrás kitérő, igaz utána a lovak közé kellett csapni a pályán, hogy időben hazaérjünk, de így is ránksötétedett. Köszi mindenkinek a jó hétvégét, külön megköszönve Kolixx-nak a szervezést. Közben felértek a képek is. Íme: http://www.getdropbox.com/gallery/1326700/1/K%C5%91kapui_Bandittali?h=decaac
|
2009. szeptember 13. 21:07 |
|
 |
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Köszönjük szépen, mi is megérkeztünk. Rendbe raktam a vasat, holnap esni fog. 1150 lett a vége, és az autópályás szakaszokat kivéve minden km-t élveztünk. Jó szervezés, jó hely, jó csapat, nem lehetett gond. Örülök, hogy eddig mindenki egyben hazaért. Köszi mindenkinek mindent, tavasszal ismét megyünk valamerre.
Akit esetleg jövőbeni terveiben érdekel, az olajzómnak annyi baja volt, hogy a szmötyi eltömte az adagoló tűket, s egy tisztítás után minden jól szuperál!
Rudinak extra köszönet, hogy még szombaton is vállal munkát...
Köszi srácok!
Niki&csomy
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
2009. szeptember 13. 20:49 |
|
 |
szotyi
Motor: Versys 650
|
Na én is itthon kb 1500 km lett a vége,jeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Remek talin vagyunk túl,köszönöm Kolixx-nak a szervezést,a részvételt és a hangulatot pedig a remek CSAPATNAK! Egy szónak is száz a vége,jól éreztem magam! Hazafelé a Mátrában azért sikerült radírozni a gumikat,egyébként az olajfoltra nem emlékszem,pedig vitt előre a lendület........ 
_________________ SZOTYI
|
2009. szeptember 13. 20:06 |
|
 |
|