Pontos idő: 2026. március 13. 10:15

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő
 Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB) 
Szerző Üzenet

Motor: Yamaha XT 660 R '04
Hozzászólás Re: Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
Ti találkoztatok a mátrai olajcsíkkal?

Egy XT-s srác jól lezúzta a vasat rajta. http://img35.imageshack.us/gal.php?g=20090911115.jpg

2009. szeptember 13. 19:54
Profil YIM

Motor: Bandit1200 "z" naked
Nya, többiek? Borz, Gábor újból Mátra milyen volt?

2009. szeptember 13. 19:32
Profil Honlap

Semmi extra, egy, csak szlovákul beszélő, átlagnál hisztisebb pincérnő testesítette meg ezt a vendégszeretet dolgot.

2009. szeptember 13. 19:11
Profil YIM

Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
Meséljetek már, mi volt a szlovák vendégszeretet?

2009. szeptember 13. 18:47

Teljesen igaz, csak nekem este máson járt az agyam. Szervezésből még van mit tanulni :D Sunyiság visszavonva, és megkövetem az érintetteket
;)

Fejente 1000 ft az italhozzájárulás, de már így is 1000 ft pluszban vagyok :) De ha akartok, akkor a BMW első részletéhez hozzájárulhattok.

A plusz pénzt, a köv talin a piába majd beadom :D

2009. szeptember 13. 18:05
Profil YIM

Előttünk nem ment el vki? :mrgreen:

mikir írta:
kolixx írta:
Véglegesítettem a költségvetést.

A mlköszönés erejéig! :twisted:
A fizetség alól természetesen nem szándékozom kibújni, írd meg az összeget és azonnal utalom!

2009. szeptember 13. 17:26
Profil Honlap

Motor: 1200 S
kolixx írta:

A meglepetésemberek létszáma kellően nagy volt ahoz, hogy a távolmaradók előlegét visszautalhassam. Erről az érintettek kaptak levelet, reagáljanak rá.

Ami a sunyi, reggel köszönés nélkül meglépő embereket illeti, azok kibújtak a közös italárúba való beszállás kötelezettsége alól. Büntetésük: szégyeljék magukat :D és a következő talin bőkezűen adakozzanak a közösbe :lol:

:oops:
A sunyi jelzőt kikérem magunknak! Este mondtuk, hogy mikor indulunk. Igyekeztünk nem felébreszteni senkit, de legközelebb Téged biztosan felébresztünk egy elköszönés erejéig! :twisted:
A fizetség alól természetesen nem szándékozom kibújni, írd meg az összeget és azonnal utalom!

2009. szeptember 13. 17:21

A meglepetésemberek létszáma kellően nagy volt ahoz, hogy a távolmaradók előlegét visszautalhassam. Erről az érintettek kaptak levelet, reagáljanak rá.

Ami a sunyi, reggel köszönés nélkül meglépő embereket illeti, azok kibújtak a közös italárúba való beszállás kötelezettsége alól. Büntetésük: szégyeljék magukat :D és a következő talin bőkezűen adakozzanak a közösbe :lol:

2009. szeptember 13. 17:01
Profil YIM

Motor: GSF 1250N ( black )
Én is hazaértem ! Nekem csak 966 Km lett a vége, de pont elég is volt :). A Szlovák vendégszeretetet leszámítva megint egy ritka jó talit tudhatunk magunk mögött :smt023 . Jó idő; jó szállás; jó útvonal; jó szervezés; és persze mindenek felett a JÓ BANDA ;) . Kössz mindenkinek a hétvégét, de főleg a mi kis "majdnemrasztásbuksijúifjonctanárbácsinknak" a (majdnem)tökéletes szervezésért ( majdnem = magyarbarát :smt057 vendéglátóegységek előre beszervezése a leendő gurigák útvonala mentén ) :smt045

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt023

2009. szeptember 13. 16:05

Motor: Honda XL650V Transalp
Én is itthon, 1096 km lett a vége. Köszi srácok a remek társaságot és hangulatot, kolixxnak pedig a szervezést! :motor2:

2009. szeptember 13. 15:33

1514 km és újra itthon :)
Köszönjük Kolixx és azoknak is, akik a konvojt terelgettek a túra során. (Tono, Rudi, Csomy)
:leborul:
Néhány kép az odaútról kevés meg a taliról: http://indafoto.hu/I_Edi/kokapu_bandit_tali

2009. szeptember 13. 15:05
Profil Honlap

Én is hazaértem. 1040 km lett a hétvége kaputól kapuig.

Most már olyan a láncom, hogy ha elhúzom a fogaskeréktől, akkor a fog hegyéig kijön, de nem hagyott cserben, hazahozott :)

A sok fényképész majd valamerre tegye közzé a termékeket!

Én jól szórakoztam! A túra első részének útvonala Lomnicig nagyon jól sikerült, visszaúton meg utaztunk.

Köszi mindenkinek aki el tudott jönni!

2009. szeptember 13. 14:59
Profil YIM

Motor: 1200 S
Újra itthon. Jó kis tali volt, köszi srácok!
És külön köszönet Kolixxnak a fáradozásért!

2009. szeptember 13. 14:38

Motor: GSF 1250S
Indulnék, de szakad az eső. A felhőtérkép szerint csak itt esik. Ez van, de így legalább nem látszik, hogy lecsutakoltam a vasat.
Találka a szálláson miindenkivel, addig meg go-go-go.

2009. szeptember 11. 8:26

Motor: Cf Moto 800MTX
Akkor hamarosan GOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! :motor2: :motor2: :motor2:

2009. szeptember 11. 6:18

Motor: GSX 1400 K6
Zozi írta:
Én Székesfehérvár mellől indulok 9 körül több megállóval és kajálással 13-14 órai érkezéssel. Nem leszek túl korai? Jön valaki hasonló időben?

Szerintem te leszel akkor az első.

2009. szeptember 10. 21:16

Motor: GSX 1400 K6
1-ig biztosan várunk 60-ban, ha egyáltalán odaérünk addig (remélem) :lol:

2009. szeptember 10. 21:15

Motor: Honda XL650V Transalp
Én elvileg odaérek 1-re Hatvanba, ha megvártok! Ha látszik, hogy nagyon nem fog menni, írok sms-t Tangerine-nek, menjetek tovább, és a vendéglőnél találkozunk Parádon.

2009. szeptember 10. 21:06

Motor: GSF 1250S
jedi írta:
Nekem is jó Hatvan 12.30 MOL kút.

A pesti forgalomtól függ, hogy mikor érek pontossan oda, de hagytam rá bőven időt , hogy átverekedjem magam.

2009. szeptember 10. 20:14

Motor: GSF 1250N ( black )
Nekem is jó Hatvan 12.30 MOL kút.

2009. szeptember 10. 20:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Következő