Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
| Szerző |
Üzenet |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
 Re: Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
Ti találkoztatok a mátrai olajcsíkkal? Egy XT-s srác jól lezúzta a vasat rajta. http://img35.imageshack.us/gal.php?g=20090911115.jpg
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. szeptember 13. 19:54 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Nya, többiek? Borz, Gábor újból Mátra milyen volt?
|
| 2009. szeptember 13. 19:32 |
|
 |
|
kolixx
|
Semmi extra, egy, csak szlovákul beszélő, átlagnál hisztisebb pincérnő testesítette meg ezt a vendégszeretet dolgot.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. szeptember 13. 19:11 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Meséljetek már, mi volt a szlovák vendégszeretet?
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. szeptember 13. 18:47 |
|
 |
|
kolixx
|
Teljesen igaz, csak nekem este máson járt az agyam. Szervezésből még van mit tanulni  Sunyiság visszavonva, és megkövetem az érintetteket Fejente 1000 ft az italhozzájárulás, de már így is 1000 ft pluszban vagyok  De ha akartok, akkor a BMW első részletéhez hozzájárulhattok. A plusz pénzt, a köv talin a piába majd beadom 
|
| 2009. szeptember 13. 18:05 |
|
 |
|
Ironed
|
Előttünk nem ment el vki? mikir írta: kolixx írta: Véglegesítettem a költségvetést. A mlköszönés erejéig! A fizetség alól természetesen nem szándékozom kibújni, írd meg az összeget és azonnal utalom!
|
| 2009. szeptember 13. 17:26 |
|
 |
|
mikir
Motor: 1200 S
|
kolixx írta: Véglegesítettem a költségvetést. A meglepetésemberek létszáma kellően nagy volt ahoz, hogy a távolmaradók előlegét visszautalhassam. Erről az érintettek kaptak levelet, reagáljanak rá. Ami a sunyi, reggel köszönés nélkül meglépő embereket illeti, azok kibújtak a közös italárúba való beszállás kötelezettsége alól. Büntetésük: szégyeljék magukat  és a következő talin bőkezűen adakozzanak a közösbe  A sunyi jelzőt kikérem magunknak! Este mondtuk, hogy mikor indulunk. Igyekeztünk nem felébreszteni senkit, de legközelebb Téged biztosan felébresztünk egy elköszönés erejéig! A fizetség alól természetesen nem szándékozom kibújni, írd meg az összeget és azonnal utalom!
|
| 2009. szeptember 13. 17:21 |
|
 |
|
kolixx
|
Véglegesítettem a költségvetést. A meglepetésemberek létszáma kellően nagy volt ahoz, hogy a távolmaradók előlegét visszautalhassam. Erről az érintettek kaptak levelet, reagáljanak rá. Ami a sunyi, reggel köszönés nélkül meglépő embereket illeti, azok kibújtak a közös italárúba való beszállás kötelezettsége alól. Büntetésük: szégyeljék magukat  és a következő talin bőkezűen adakozzanak a közösbe 
|
| 2009. szeptember 13. 17:01 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. szeptember 13. 16:05 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Én is itthon, 1096 km lett a vége. Köszi srácok a remek társaságot és hangulatot, kolixxnak pedig a szervezést! 
|
| 2009. szeptember 13. 15:33 |
|
 |
|
Ironed
|
1514 km és újra itthon Köszönjük Kolixx és azoknak is, akik a konvojt terelgettek a túra során. (Tono, Rudi, Csomy) Néhány kép az odaútról kevés meg a taliról: http://indafoto.hu/I_Edi/kokapu_bandit_tali
|
| 2009. szeptember 13. 15:05 |
|
 |
|
kolixx
|
Én is hazaértem. 1040 km lett a hétvége kaputól kapuig. Most már olyan a láncom, hogy ha elhúzom a fogaskeréktől, akkor a fog hegyéig kijön, de nem hagyott cserben, hazahozott  A sok fényképész majd valamerre tegye közzé a termékeket! Én jól szórakoztam! A túra első részének útvonala Lomnicig nagyon jól sikerült, visszaúton meg utaztunk. Köszi mindenkinek aki el tudott jönni!
|
| 2009. szeptember 13. 14:59 |
|
 |
|
mikir
Motor: 1200 S
|
Újra itthon. Jó kis tali volt, köszi srácok! És külön köszönet Kolixxnak a fáradozásért!
|
| 2009. szeptember 13. 14:38 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Indulnék, de szakad az eső. A felhőtérkép szerint csak itt esik. Ez van, de így legalább nem látszik, hogy lecsutakoltam a vasat. Találka a szálláson miindenkivel, addig meg go-go-go.
|
| 2009. szeptember 11. 8:26 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
_________________ SZOTYI
|
| 2009. szeptember 11. 6:18 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
Zozi írta: Én Székesfehérvár mellől indulok 9 körül több megállóval és kajálással 13-14 órai érkezéssel. Nem leszek túl korai? Jön valaki hasonló időben? Szerintem te leszel akkor az első.
|
| 2009. szeptember 10. 21:16 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
1-ig biztosan várunk 60-ban, ha egyáltalán odaérünk addig (remélem) 
|
| 2009. szeptember 10. 21:15 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Én elvileg odaérek 1-re Hatvanba, ha megvártok! Ha látszik, hogy nagyon nem fog menni, írok sms-t Tangerine-nek, menjetek tovább, és a vendéglőnél találkozunk Parádon.
|
| 2009. szeptember 10. 21:06 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
jedi írta: Nekem is jó Hatvan 12.30 MOL kút. A pesti forgalomtól függ, hogy mikor érek pontossan oda, de hagytam rá bőven időt , hogy átverekedjem magam.
|
| 2009. szeptember 10. 20:14 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Nekem is jó Hatvan 12.30 MOL kút.
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2009. szeptember 10. 20:00 |
|
 |
|