Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
| Szerző |
Üzenet |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
 Re: Őszi Kőkapui Bandittali (ŐKB)
Én akárhogy is csinálom, 6 előtt nem nagyon fogok megérkezni. Nyugodtan mondjátok a helyieknek, hogy a motoros társasághoz tartoztok. Reggel telefonálok, hogy én később érkezek és a szállást adják ki. Vacsira csak odaérek, hanem éhen fogok pusztulni 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. szeptember 10. 19:51 |
|
 |
|
Zozi
Motor: 1200S K1
|
Sziasztok!
kb. ki is mikor ér oda először? Én Székesfehérvár mellől indulok 9 körül több megállóval és kajálással 13-14 órai érkezéssel. Nem leszek túl korai? Jön valaki hasonló időben?
|
| 2009. szeptember 10. 19:00 |
|
 |
|
mzsombor
Motor: Honda XL650V Transalp
|
Én pestről megyek, de jelen állás szerint spurizok Tangerine-ék után a Mátrába, kb háromnegyed 12-kor indulok el az egyetemről felcuccolva.
|
| 2009. szeptember 10. 17:24 |
|
 |
|
kolixx
|
Pestről ki jön?
3kor tudok innen indulni. Zsombi?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2009. szeptember 10. 16:34 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Ironed írta: Borz: főúton van egy buszöböl, fél kilenckor ott? OK! Nekem jó a fél 9.
|
| 2009. szeptember 10. 15:21 |
|
 |
|
Limbo-Zs.
Motor: Suzuki GSF 650 Bandit S
|
zöldi írta: Dezső írta: Üdv! Ugyan fájdalmasan hosszú, de inkább MO. Pétekenként déltől dugasz van. Hali, nem akarok vészmadár lenni, de péntek délután MO sokkal rosszabb bárminél. Én minden nap közlekedek rajta, de folyamatos a probléma, főleg hogy a sok BG; RO és stb rendszámos külfödi nem igazán szereti elengedni a motorosokat. Ha javasolhatom, én Pestnek mennék. Jó szórakozást a 7végére, remélem legközelebb én is csatlakozhatom. Limbó
|
| 2009. szeptember 10. 15:07 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
zöldi írta: Pétekenként déltől dugasz van. Motorral is? 
|
| 2009. szeptember 10. 15:05 |
|
 |
|
Miko
Motor: 2002 Suzuki GSF1200S
|
Nyugi nem csak te indulsz ien későn én is kb akkora terveztem az indulást, csak egy fokkal közelebről  Dezső írta: Üdv!
2, fél 3 körül tudunk indulni Sopronból. Az volna a kérdésem a Pesten....
|
| 2009. szeptember 10. 15:04 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Dezső írta: Üdv! 2, fél 3 körül tudunk indulni Sopronból. Az volna a kérdésem a Pesten sűrűbben közlekedők felé, hogy melyik útvonal gyorsabb péntek délután: 1. átverekedni magam Pesten vagy 2. megkerülni az egészet az M0-n? Vacsira nem valószínű, hogy megérkezünk, gondoljatok ránk a dobozos, eltevős megoldásnál  Ugyan fájdalmasan hosszú, de inkább MO. Pétekenként déltől dugasz van.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. szeptember 10. 14:49 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
Borz: főúton van egy buszöböl, fél kilenckor ott?
|
| 2009. szeptember 10. 14:47 |
|
 |
|
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
Üdv! 2, fél 3 körül tudunk indulni Sopronból. Az volna a kérdésem a Pesten sűrűbben közlekedők felé, hogy melyik útvonal gyorsabb péntek délután: 1. átverekedni magam Pesten vagy 2. megkerülni az egészet az M0-n? Vacsira nem valószínű, hogy megérkezünk, gondoljatok ránk a dobozos, eltevős megoldásnál 
|
| 2009. szeptember 10. 14:44 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
kolixx írta: Nem használjuk az esőnap lehetőségét, holnap este találkozunk Kőkapun  
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2009. szeptember 10. 11:57 |
|
 |
|
kolixx
|
A vendéglő fél nyolcig van nyitva, a vacsorát hatórára szánta a konyha. A lényeg annyi, hogy egyszerre menjünk enni. Szerintem 7-kor belépünk megkajálni, azokkal aki addig megérkezik. Ha lesz rá lehetőség, akkor a többiekét kikérjük valami dobozba, vagy valamibe és később még rá lehet majd rabolni  Autóval érkezők kérem jelentkezzenek! A puhatestűek számára valami esti üzemanyag fog kelleni és azt autóval könnyű beszerezni.
|
| 2009. szeptember 10. 10:36 |
|
 |
|
kolixx
|
Demokrácia van, mindenkit megkérdezek, hogy mi a véleménye az időjárásról! De dönteni én döntök Nem használjuk az esőnap lehetőségét, holnap este találkozunk Kőkapun 
|
| 2009. szeptember 10. 9:21 |
|
 |
|
kolixx
|
Péntek: Időnként erősen megnövekvő felhőzet, mérsékelt légmozgás. Szombat: Többször erősen megnövekvő felhőzet, elszórtan kisebb záporok. Vasárnap: Csökkenő felhőzet, elszórtan záporok. Ezt mifelénk motoros időnek híjják  (forrás: időkép.hu) Amúgy ennél jobb időre én nem számítok a köv hétvégén sem. Hozzatok esőrucit, mert ha felvesszük, akkor nem lesz eső  Majd este a vacsinál kitaláljuk, hogy merre megyünk, annak függvényében, hogy milyen időt látunk.
|
| 2009. szeptember 10. 9:18 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
kolixx írta: Az idő alapján ezen a hétvégén megyünk, de holnap reggelig még lemondhatom  Szerintem nem fogom. Hát, a met.hu-nak igencsak megváltozott a véleménye. Most már egész hétvégére esőt mond. 
|
| 2009. szeptember 10. 8:58 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
kolixx írta: A plussz jelentkezőket kérem, hogy rajtam keresztül intézzék a szállásukat Így lesz
|
| 2009. szeptember 10. 6:22 |
|
 |
|
kolixx
|
A plussz jelentkezőket kérem, hogy rajtam kerestül intézzék a szállásukat, hogy a lemondó emberek helyére kerüljenek, és így az előlegek ne vesszenek kárba. A helyszínen majd megbeszéljük a dolgot, de szándékot pü-ben, vagy itt a lista átírásával jelezzenek. Az idő alapján ezen a hétvégén megyünk, de holnap reggelig még lemondhatom  Szerintem nem fogom.
|
| 2009. szeptember 9. 20:41 |
|
 |
|
kolixx
|
Menü: Kőkapu írta: 2009. szeptember 11. vacsora Sertéspaprikás, tészta 2009. szeptember 12. reggeli Tea, bundáskenyér, paradicsom vacsora Rakott kelkáposzta 2009. szeptember 13. reggeli Tea, kenőmájas, kenyér paradicsom
|
| 2009. szeptember 9. 20:20 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
zöldi írta: Reménykedtem, hogy özönvíz lesz a héten, és akkor mehetnék a következőn, de a met.hu szerint úgy tűnik, nem.... Minden hosszabb utamon bőrig áztam. Ha csak rövidre mentem, akkor meg ott. Tavaly megtört az átok, úgyhogy jó időnek kell lennie.
|
| 2009. szeptember 9. 19:08 |
|
 |
|