Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
| Szerző |
Üzenet |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
 Re: Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
csomy írta: Azt a fürge mindenedet... Fürge? A gps-ről ment a db-ra. Nem volt 2 perc az egész 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2012. május 15. 6:17 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Azt a fürge mindenedet...
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. május 15. 5:18 |
|
 |
|
kissa
Motor: 1200N, Tuono 1000 V2
|
Kossz Yoss! 
|
| 2012. május 15. 0:10 |
|
 |
|
Yoss
|
kissa írta: Engem erdekel, raadasul hetfo van! csomy írta: ...Ha valakit érdekel, hétfőn remélem tudok prezentálni teljes TrackLogot, ezzel együtt teljes távot... Az enyém itt van https://www.dropbox.com/s/jwd484153w4slnr/Bandittali_20120511-13.gpx
|
| 2012. május 14. 20:28 |
|
 |
|
kissa
|
Engem erdekel, raadasul hetfo van! csomy írta: ...Ha valakit érdekel, hétfőn remélem tudok prezentálni teljes TrackLogot, ezzel együtt teljes távot...
|
| 2012. május 14. 17:38 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Yoss írta: [ Már csak becsületből is. Teljesen egyetértek - sehogy sem járja, főleg mert nem is egy-két darab az eltérés. Bár tiszta vagyok az ügyben, de beszállok én is, nem kellene a következő talik hangulatát előre nyomottá tenni, valaki benzinpénzét terhelni.
|
| 2012. május 14. 9:57 |
|
 |
|
Yoss
|
kolixx írta: Yoss, a hölgy lerendezett téged  Pirossal vastagon voltál áthúzva. Akkor nem tudom. Én biztosan behúztam az összes sört, amit kivettem a hűtőből. Viszont hajlandó vagyok bedobni a közösbe, hogy rendezzük a cehhet. Már csak becsületből is.
|
| 2012. május 14. 8:08 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Yoss, a hölgy lerendezett téged  Pirossal vastagon voltál áthúzva.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 14. 7:47 |
|
 |
|
Yoss
|
Akkor dobjuk össze. ~7e az egész, ha jól számolom.
|
| 2012. május 14. 7:04 |
|
 |
|
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
|
| 2012. május 13. 21:07 |
|
 |
|
piti1
Motor: GSF1200S
|
Én a reggeli előtt láttam, hogy az ember éppen nézegeti a listát. Kérdeztem, hogy mi a baj, erre Ő mondta, hogy több sör fogyott, mint amit beírtunk. Én tuti minden sörömet beírtam, de természetesen beszállok, hogy összedobjuk a hiányt. Senkiről nem feltételezem, hogy szándékosan potyázott volna, de a jó hírnév megőrzésének érdekében össze kellene dobni a hiányt. 
|
| 2012. május 13. 20:23 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Amikor én láttam a listát, az összes név ki volt húzva. A hiba egyértelműen a strigulák húzkodásával volt. Ami a papíron szerepelt, az minden rendezve lett.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. május 13. 20:08 |
|
 |
|
Yoss
|
A sörrel kapcsolatban annyit, hogy amikor én fizettem, akkor az ember nem volt ott, hanem a szőke nőt hívtam oda. A nevem mellé 8 sör és két kávé volt írva, kipengettem a 2700 pénzt és kértem a nőt, hogy akkor húzzon ki. Mondta, hogy oké majd kihúzza. Meg kéne nézni, hogy kihúzta-e a nevemnél a cuccot, mert amíg ott voltam, addig nem tette meg.
|
| 2012. május 13. 20:07 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Na én is gép elé értem. Remek tali volt , mint ahogy ez már szokás. Köszönet elsősorban a Kolixxnak és Baginak, a többieknek pedig a remek társaságért. Stanley mielőbbi gyors gyógyulást neked és a vasnak. Fotót nem sokat csináltam , leginkább a navimmal voltam elfoglalva. Bocs ezért, de ígérem az őszi talira meglesz a GoPro és akkor lesz video. Megúsztuk eső nélkül, néhol a nap is sütött. Dezső már leírta km állást , nekem kevesebb lett mert a város keleti felén lakom  Kösz mégx1 Üdv Karesz
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2012. május 13. 19:38 |
|
 |
|
vatomi
Motor: HONDA CBF 600 N 2004
|
csomy írta: vatomi írta: Nagyon jól éreztük magunkat Csomy! Ennek én NAGYON örülök, de miért így nekem, bele az arcomba? ... ...Azért majd egy találkozót hozzunk össze Balázzsal így hármasban, hogy megnézzük Dobogókőt, ha már itt vagyunk! "...Remélem az új emberek is jól érezték magukat!" Te írtad, csak válaszoltam rá. Magamra vettem, hogy új arc vagyok  Persze, feltétlenül menjünk! Pomáz-Dobogókő és a lepencei utak nagyon mennek Kolixx! Hívtam a Balit (mert ő még nem regisztrált, csak folyamatban van  ), mi rendesen striguláztunk és ki is csengettük a fogyasztásunkat indulás előtt. Ettől függetlenül természetesen beszállunk, ha nem lesz meg a hiány oka, nem kérdés.
|
| 2012. május 13. 19:27 |
|
 |
|
Yoss
|
Fél háromra én is hazaértem, az esőruhának köszönhetően egy csepp eső sem talált el  A többiekhez hasonlóan én is szeretném köszönetemet kifejezni elsősorban a szervezőknek, de nem kevésbé mindenkinek aki eljött. Nagyon jó társaság jött össze és nagyon jót gurultunk. Meg ittunk, meg ilyesmik:) Remélem a következő talin ismét találkozunk! Ja a vége majdnem 1100 lett!
|
| 2012. május 13. 19:18 |
|
 |
|
borz_alom
Motor: Pegaso Trail
|
Én is hazaértem! Persze nem most, hanem 2 után pár perccel  Nagyon jó kis talival gazdagodtam megint, kössz mindenkinek! Társaság, szállás, útvonal minden kitűnő volt! A pálinkák meg pláne! 1490 lett az óra szerint, esőt mi is megúsztuk! Az utolsó etapon már dideregtem hazafelé, de az alagutakban mókáztunk egy kicsit Marcival.... az némileg felmelegített  Jó pihenést mindenkinek!
|
| 2012. május 13. 19:13 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Köszi mindenkinek a kellemes hétvégét, öröm volt ott lenni. (a nap vicce, hogy a magam 45 kilométere alatt szarrá áztam  )
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2012. május 13. 18:53 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Én rendben vagyok, nem kell összeadni a foltot a lyukra. Csak aki magáénak érzi!
A képeknek csináltam külön helyet. Hogy könnyen megtalálhatóak legyenek, mindenki oda is tegye be a linkeket. Az eddigiek már ott vannak.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 13. 18:15 |
|
 |
|
kissa
|
Hazaertunk! Koszonjuk a tarsasagot, a turat, es a soroket  ! Viccet fereteve: az esetbol tanulva legkozelebb mindenki penzel menjen a hutohoz! Nem egy strigulazos bulin voltam es eddig egyen se volt pozitiv a sormerleg :S Kolixnak meg szerintem dobjuk ossze aminek nem lesz meg a gazdaja... Mariann kulon is koszoni a reszvetelt; itt vannak a kepei: https://picasaweb.google.com/1115266993 ... directlink
|
| 2012. május 13. 18:11 |
|
 |
|