Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
| Szerző |
Üzenet |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
 Re: Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
Széles utat mindenkinek! Csak óvatosan. Remélem legközelebb én is ott leszek! 
|
| 2012. május 11. 19:42 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Ne pályázzunk. Így is alszom el  Meg a hármas út nem is olyan rossz. Mikor utoljára jártam ott, akkor fák és kis ívek voltak rajta. Egész üdítő volt a pálya helyett.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 11. 12:48 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
OK. Majd figyelek rád. M3, vagy 30? Telefonálj, ha indulsz, és megbeszéljük hol találkozunk. 4re elpakolok én is itt, és indulhatok.
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. május 11. 12:47 |
|
 |
|
kolixx
|
Ok. Én két óra múlva kezdem a vizsgáztatást. 4 előtt 10 perccel végzek. Utána vissza slattyogok a koliba, beöltözök, és indulhatunk. Rád telefonálok, hogy merre jársz. Gyulával tegnap összeakadtam biznicre, azt mondta, hogy nem jön végül. De azóta sok minden történhetett. Nagy tempóra ne számíts, kb 25 percet aludtam az éjjel 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 11. 12:43 |
|
 |
|
csomy
|
Kolixx!
Ha Gyula nem jelentkezik, megyek veled 4kor.
|
| 2012. május 11. 12:41 |
|
 |
|
Andika
|
Sziasztok! Tegnap lementem Agárdra motorral tesztelni a mellkasam - természetesen beöltözve, de még mindig fáj...  Nem merek így nekiindulni a hosszú útnak, a szívem szakad meg.  Viszont Nektek nagyon jó utat, bulit! Remélem, lesznek beszámolók!!  Andi
|
| 2012. május 11. 8:37 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Ahogy látom nem igen jön senki kocsival . Aki először odaér, intézhetne némi piát, itt főleg sörre; borra; és némi nasira gondolok, mivel "keményet" azt hoz mindenki magával, ha minden igaz  . Természetesen szokás szerint arányosan szétdobjuk az árát.
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2012. május 11. 3:36 |
|
 |
|
jedi
|
StainLey_GSF1200S írta: "eszem-f@szom" ...  Ford Rullz de nem amiatt igy hozta a sors...  Hmm még pakolászok de ha minden jóó. akkor el tudok indulni 15 körül. de ha adsz egy tel.számot akkor megcsörgetlek amikor indulok vagy ha ráfordultam a 3-asra kifelé BP-ről  jedi írta: Kolix UI.: Stainley 06-20 555.... Csak nem szintén egy nagy Ford Fairlane rajongóhoz van szerencsém  ?????? Vagy csak valami kib..tt véletlen  ? Mert ha véletlen akkor nagyon ritka véletlen ? Ha most azt hiszed megbolondultam, és kikerekedett szemel megdöbbenve olvasod ezeket a sorokat, akkor véletlen. Ha viszont visítasz a röhögéstől, akkor NEM  06-20-2268967 én 15.00-ra érek haza. Írd meg kb. mikor indulsz Pestról ! Onnan kb. 45 prec Hatvan szép nyugisan a 30-ason
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2012. május 11. 3:33 |
|
 |
|
kolixx
|
Négykor egyből terveztem indulni az egyetemtől. Még beugrok az imethez egy pár új kesztyűért esetleg  Ha nem jön közbe semmi, nem várnék 5 utánig. Mivel a menés miatt ma kb egész éjjel dolgoznom kell, valószínűleg igyekszem hamar lefeküdni majd pénteken.
|
| 2012. május 11. 1:07 |
|
 |
|
csomy
|
Kolixx, ha 4ig dolgozol, 5 körül el tudunk indulni? Vagy 4kor startolsz? Beszéljünk majd. Én 5-6 között akarok indulni.
|
| 2012. május 10. 22:51 |
|
 |
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
"eszem-f@szom" ...  Ford Rullz de nem amiatt igy hozta a sors...  Hmm még pakolászok de ha minden jóó. akkor el tudok indulni 15 körül. de ha adsz egy tel.számot akkor megcsörgetlek amikor indulok vagy ha ráfordultam a 3-asra kifelé BP-ről  jedi írta: Kolix UI.: Stainley 06-20 555.... Csak nem szintén egy nagy Ford Fairlane rajongóhoz van szerencsém  ?????? Vagy csak valami kib..tt véletlen  ? Mert ha véletlen akkor nagyon ritka véletlen ? Ha most azt hiszed megbolondultam, és kikerekedett szemel megdöbbenve olvasod ezeket a sorokat, akkor véletlen. Ha viszont visítasz a röhögéstől, akkor NEM 
_________________ Egyedi festések...
|
| 2012. május 10. 22:19 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
B1200 írta: Szasza írta: Három napja megy a hasam, sajnos le kell passzolnom ezt a hétvégét  Van itt valami házi gyógyszerészünk nem? Öntsd magadba a gipszet vagy mit- tán Smecta néven fut, és akkor neked se kell futni....... Holnap szabin vagyok, így hamarabb indulok  Akkor mehetnénk együtt a hatvani kúthoz Szotyiékkal találkozni. Dél körül kéne indulni a 3-as kivezető Shell kúttól. Vélemény?
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2012. május 10. 20:45 |
|
 |
|
kolixx
|
Én 14-től 16-ig még kell dolgozzak. Akkor fogok indulni. Szerintem ne várjon rám senki, a legrövidebb úton megyek a szállásra.
|
| 2012. május 10. 20:09 |
|
 |
|
jedi
|
Kolix Stainley Akkor ha minden igaz, akkor ti olyan 15.00 körül indultok Pestről, a 30-ason ? Gödöllő-Aszód-Hatvan ........ Ha igen, akkor én olyan 15.30-15.45 felé odamegyek a Hatvani Mol kúthoz , de tudok kicsit előbb , és utóbb is. UI.: Stainley 06-20 555.... Csak nem szintén egy nagy Ford Fairlane rajongóhoz van szerencsém  ?????? Vagy csak valami kib..tt véletlen  ? Mert ha véletlen akkor nagyon ritka véletlen ? Ha most azt hiszed megbolondultam, és kikerekedett szemel megdöbbenve olvasod ezeket a sorokat, akkor véletlen. Ha viszont visítasz a röhögéstől, akkor NEM 
|
| 2012. május 10. 19:41 |
|
 |
|
B1200
|
Szasza írta: Három napja megy a hasam, sajnos le kell passzolnom ezt a hétvégét  Van itt valami házi gyógyszerészünk nem? Öntsd magadba a gipszet vagy mit- tán Smecta néven fut, és akkor neked se kell futni....... Holnap szabin vagyok, így hamarabb indulok 
|
| 2012. május 10. 19:29 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
karesz írta: Ja van egy-két pólóm az utolsó szállításból maradt , inkább kisebb méretek S,M és talán L. Elviszem magammal , hátha valakire rá tudom sózni őket  Egy L-es- re vevő lennék, ha még van abból.
|
| 2012. május 10. 18:43 |
|
 |
|
Szasza
Motor: TDM 850
|
Három napja megy a hasam, sajnos le kell passzolnom ezt a hétvégét 
|
| 2012. május 10. 18:32 |
|
 |
|
B1200
|
StainLey_GSF1200S írta: B1200 - a profilomban benne van a tel.számom  de leirom ide is... 20/555-2704  OK. Néztem a profilodban, de akkor azt más nem látja...  (legalábbis én nem)
|
| 2012. május 10. 15:34 |
|
 |
|
Ironed
Motor: Bandit1200 "z" naked
|
köszi, viszem...
|
| 2012. május 10. 14:04 |
|
 |
|
csomy
|
Én is egyedül megyek, eddigi terveim szerint 2 dobozzal. Ha igény van rá, feldobom a 3.at is, elfér, el tudok én is hozni bármit BP környékére.
|
| 2012. május 10. 12:12 |
|
 |
|