Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
| Szerző |
Üzenet |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
 Re: Első Mezítlábas Földhözragadt Bandit Találkozó
Ironed és mindenki aki Zöldi ügyekben érintett: az XT-n sok hely van, én meg kevés cuccal leszek. Gyakorlatilag ülőgarnitúra kivételével bármi leszállítását vállalom 
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 10. 11:11 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ja van egy-két pólóm az utolsó szállításból maradt , inkább kisebb méretek S,M és talán L. Elviszem magammal , hátha valakire rá tudom sózni őket 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2012. május 10. 9:52 |
|
 |
|
StainLey_GSF1200S
Motor: GSX-RF1200S -félvérszerzet-
|
Api - cdr is jöhet nekem meg van a corel  ( stainley@vipmail.hu) De már reggel átszerkesztettem... És szóltam hogy a másikból kevesebbet csináljon    Api írta: StainLey_GSF1200S írta: Uhh...  rendben na akkor este még átszerkesztem és csináltatok ilyet is párat...  Ha küldesz egy emil címet akkor nagyobb méretben át tudom küldeni. Sajnos az eredeti állományok cdr-ben vannak és azt már nem tudom megnyitni. PC ment a háztól és az almához nincs corelem.
_________________ Egyedi festések...
|
| 2012. május 10. 9:37 |
|
 |
|
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
StainLey_GSF1200S írta: Uhh...  rendben na akkor este még átszerkesztem és csináltatok ilyet is párat...  Ha küldesz egy emil címet akkor nagyobb méretben át tudom küldeni. Sajnos az eredeti állományok cdr-ben vannak és azt már nem tudom megnyitni. PC ment a háztól és az almához nincs corelem.
|
| 2012. május 10. 9:06 |
|
 |
|
StainLey_GSF1200S
|
|
| 2012. május 10. 7:07 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Már megint kukacoskodsz! Azt mondd meg inkább, hogy mikor indulsz, illetve, hogy pálya, vagy közút?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. május 10. 7:01 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
CBR 600 f3 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. május 10. 6:20 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Ezt az utolsó előttit biztos a csöngő kérte, mert gixxi van rajta. 
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2012. május 10. 5:50 |
|
 |
|
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
Egy kis matrica történelem, bár nem ide tartozik. Itt kezdődött a matrica és póló ügy:  ebből a három variációból választott az akkori csapat:  Ez a variáció lett, ami aztán pólóra is került (Kösz Karesz!):  Lengőkarra ezt használtuk:  Készült még egy autós matrica is, amit a jobb érzésű Banditák büszkén viseltek autójukon:  Ja és a Bandit.hu betűtípusa: 
|
| 2012. május 10. 1:08 |
|
 |
|
Tangerine
Motor: GSX 1400 K6
|
zöldi írta: Egyre figyeljetek. Solt -Kecso között nem elaludni, két kanyar van, kb 340-nel vehető mindkettő  el ne aludjatok  Szerintem a gödrök kerülgetése közben nehéz elaludni. 
|
| 2012. május 9. 22:35 |
|
 |
|
StainLey_GSF1200S
|
Karesz Bagi Yoss - tudom hogy meg van a design csak neken nem volt meg a betűtípus. Magamnak gondoltam ezt de ha vkinek tetszik akkor majd lesz. a "bikafej"-et innen rajzoltam át... elvileg stimmelnie kell...  B1200 - a profilomban benne van a tel.számom  de leirom ide is... 20/555-2704 
|
| 2012. május 9. 22:09 |
|
 |
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
szotyi írta: Akkor dél-fél egy körül a Hatvani Shell kútnál? Ami a 21-es kivezetőnél lévő Tesco parkolónál van? Oké,ott találkozunk fél egy-egy környékén,sztem.....mindenképp megvárjuk egymást! Ott leszek!
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2012. május 9. 21:37 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Egyre figyeljetek. Solt -Kecso között nem elaludni, két kanyar van, kb 340-nel vehető mindkettő  el ne aludjatok 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2012. május 9. 21:13 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Akkor dél-fél egy körül a Hatvani Shell kútnál? Ami a 21-es kivezetőnél lévő Tesco parkolónál van?[/quote]
Oké,ott találkozunk fél egy-egy környékén,sztem.....mindenképp megvárjuk egymást!
_________________ SZOTYI
|
| 2012. május 9. 21:09 |
|
 |
|
B1200
|
|
| 2012. május 9. 18:32 |
|
 |
|
mikir
Motor: 1200 S
|
piti1 írta: Nem lenne jobb a Szivárvány 39. ben? Akkor egy jó kávéval tudnánk kezdeni a napot.  felőlem lehet, de sztem borzalom is csatlakozik és ő nem biztos, hogy megtalálja.
|
| 2012. május 9. 17:07 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
karesz írta: StainLey_GSF1200S írta: :D oksi akkor csinálok párat...  Feliratnak ez jó lesz? Lemérem még a villát és akkor vágatok párat...   Ha már villa és bandit hu akkor sztem meg kéne terteni azt a dizájnt ami az oldalon fennt van a töltények alatt  de.......a dizájnunk megvan és szerintem nagyon megfelelő! Köszi (jelezném, hogy a bikafejes matrica arányai sem megfelelőek)
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2012. május 9. 15:24 |
|
 |
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Péntek este 7 órára lesz vacsora: babgulyás, bukta Szombat reggel hidegreggeli. Szombaton vacsora szintén 7 óra felé: zöldsébes bableves, pásztortarhonya, savanyú Vacsora utánra szalonnasütés tábortüzezés az alaphangulat megteremtéséhez. Fejente kb. két csík szalonna lesz sütésre, kenyérrel, zöldséggel. Vasárnap reggel virsli a reggeli.
A tulaj tudja, hogy már kora délután szálingózni kezdünk. Majd mutatja a parkolót és szobákat.
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
| 2012. május 9. 15:03 |
|
 |
|
Yoss
|
karesz írta: Ha már villa és bandit hu akkor sztem meg kéne terteni azt a dizájnt ami az oldalon fennt van a töltények alatt  Szerintem is 
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
| 2012. május 9. 13:34 |
|
 |
|
piti1
Motor: GSF1200S
|
mikir írta: szotyi írta: Akkor a déli szekciónak randevú 11.-én pénteken,9:30-kor Solton a körforgalomnál lévő Mol kúton... A legdélebbi szekciónak 8:00-kor Baján az 51 és 55 számú utak keresztezésénél lévő Shell kúton. Nem lenne jobb a Szivárvány 39. ben? Akkor egy jó kávéval tudnánk kezdeni a napot. 
|
| 2012. május 9. 13:32 |
|
 |
|