|
|
Pontos idő: 2026. május 4. 10:34
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
 Re: Szatmári Bandit Randevú
1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir 7. Karesz 8. tamas 9. Rita+B1200+2kölök 10. STom + Kati 11. Jedi+Betti+Soma ( máj. 15-16-17 nekünk nem jó ( esőnap )) 12. hcs+hnépá+hcsl+hcs 13. Szasza 14. Noby + Hajni 15. Api 16. Empi, Bosco 17. Doki, Betty, Réka, Noém 18. Zöldi, a karvalynepper
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2015. április 8. 17:49 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2015. április 6. 20:48 |
|
 |
|
tono
Motor: fehér, kék vérrel
|
jedi írta: ... Nekem Soma 2 év 4 hónapos, de apró, mint a tökmag !  ... B.szki !  De azt elfelejtettem, hogy kicsi, de annyit eszik mint én !!!!!! Johh! Rászánjuk azt a 10-est ! Két és fél nap alatt, meg is eszik annyit , szóval még így is "deficitesek" lesznek vele !!!!!!  Jedi, bearanyoztad a napomat! 
|
| 2015. április 1. 11:15 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
zöldi írta: csomy írta: Ha valaki úgy gondolja, hogy hasznát venné, vagy épp ilyet keres, a talin megkaphatja tőlem egy meleg (pfújj!) kézfogásért cserébe, csak jelezze, hogy vigyem magammal!
Hozzad elfele kedden, beszámítom a szelepellenőrzésbe. Van ilyenem, a galaxy minivrl tökéletes volt, a core meg már nem tölthető benne. DEAL!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2015. április 1. 7:31 |
|
 |
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
Bagi írta: Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam:
2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár.!
Jól megeroltettek magukat 
|
| 2015. március 31. 21:21 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
csomy írta: Ha valaki úgy gondolja, hogy hasznát venné, vagy épp ilyet keres, a talin megkaphatja tőlem egy meleg (pfújj!) kézfogásért cserébe, csak jelezze, hogy vigyem magammal!
Hozzad elfele kedden, beszámítom a szelepellenőrzésbe. Van ilyenem, a galaxy minivrl tökéletes volt, a core meg már nem tölthető benne.
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2015. március 31. 21:15 |
|
 |
|
Bagi
|
jedi írta: " Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam: 2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár. " Nekem Soma 2 év 4 hónapos, de apró, mint a tökmag !  Kérnek anyakönyvit, ha azt mondom 1 év 10 hónapos ?  Szerintem nem kérnek semmilyen iratot, nekem elhiszik, hogy éppen 2 éves! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2015. március 31. 20:04 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
jedi írta: " Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam: 2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár. " Nekem Soma 2 év 4 hónapos, de apró, mint a tökmag !  Kérnek anyakönyvit, ha azt mondom 1 év 10 hónapos ?  B.szki !  De azt elfelejtettem, hogy kicsi, de annyit eszik mint én !!!!!! Johh! Rászánjuk azt a 10-est ! Két és fél nap alatt, meg is eszik annyit , szóval még így is "deficitesek" lesznek vele !!!!!! 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2015. március 31. 19:37 |
|
 |
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
" Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam: 2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár. " Nekem Soma 2 év 4 hónapos, de apró, mint a tökmag !  Kérnek anyakönyvit, ha azt mondom 1 év 10 hónapos ? 
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
| 2015. március 31. 19:33 |
|
 |
|
B1200
Motor: R1250GS
|
Bagi írta: Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam:
2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár.
A szobák: minden szoba 3 ágyas, ezen kívűl van egy kihúzható fotelágy, tehát a kicsi gyermekesek nem szükséges hozzanak kiságyat vagy ilyesmit! A párosan érkezők,.....! 
|
| 2015. március 31. 16:25 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Épp most kaptam kézhez egy ilyet, amit a telefonomhoz rendeltem. http://www.banggood.com/Motorcycle-Phon ... 31042.htmlTermészetesen nem hozza a leírtakat és a telefonom nem fér bele. A leírt Galaxy Note3 vastagon, az én 5"os Mizu M500am épp hogy nem fér bele. Azt gondolom, 4,5"os telóhoz jó lehet. Van hozzá egy kormánycsőre applikálható rögzítő is. Ha valaki úgy gondolja, hogy hasznát venné, vagy épp ilyet keres, a talin megkaphatja tőlem egy meleg (pfújj!) kézfogásért cserébe, csak jelezze, hogy vigyem magammal!
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2015. március 31. 13:10 |
|
 |
|
Bagi
|
Bagi írta: Szatmári Bandit Randevú !!! Progr. lazítás a helyi fürdőben, szilágysági guriga, bepillantás a nyugati kárpátok közé! Időpont: Április 24-26. (igyekszem esőnapot megbeszélni a szálláson) Helyszín: http://www.dozerto.huSzombati guriga: http://goo.gl/maps/hAABmÁrak és költségek: 9 950.- Ft. /fő/éj ami tartalmazza a félpanziós ellátást, a korlátlan wellnes használatot, zárt parkolást. 2-3-4 ágyas apartmanok vannak, igény szerint! A hétvége költsége tehát összesen 19 900.- Ft. fejenként! Fontos: sikerült megbeszélni esőnapot, ha nagyon gáz lesz az idő akkor április17-19, május 15-17 vagy május 22-24 is szóba jöhet!!!! A további kérdéseket megelőzendő: - jelentkezni bárkinek lehet, aki a Bandit.hu oldal regisztrált, aktív tagja, a létszámot a szállás kapacitása határozza meg, ahol 40-45 főt tudnak altatni, etetni, fürdetni. Ha nem leszünk ennyien, akkor április 15. napjáig lehet a jelentkezést a korábban írt összeg utalásával véglegesíteni. (számlaszám később) - a szombati túrára reggel 9.00-kor indulunk, a táv kb. 500 km., amit 80-120 km/h sebességgel tesszük meg. Egy felvezető és egy záró motoros vigyáz a csapatra, tehát senki nem maradhat le nagyon illetve nem rohanhat előre. A cél, hogy mindenki jól érezze magát. (a terv persze kis módosításokat elvisel menet közben) . Óránként legalább egyszer megállunk pihenni, cigizni, inni vagy vécézni. - az úton szervezett formában étkezést nem szervezünk, szendvics, csoki a benzinkúton kapható. - Romániaában a motorokra nincs semmilyen útdíj, ha valaki nem vált lejt, kártyával szinte minden nagyobb kúton lehet fizetni! Ha mégis felmerűl valami kérdés, senki ne fogja vissza magát! - biztos, hogy jó lesz a személyid a határátlépéshez! - forgalmi ződ kártya legyen! Akinek különleges kérése van szobával (itt elsősorban családokra gondolok) vagy étellel kapcsolatban (vegetáriánus, allergiás stb. ) az egy privát üzenetben felvetheti a problémát, biztosan lesz megoldás rá, mert nagyon rugalmasak a vendéglátóink!! (és én is!  ). A gyerekekkel érkezők mindenképpen írják meg a porontyok korát, hátha sikerül kialkudni nekik egy ingyenes szállást félpanzióval!  Ha nincs egyéb kérdés, itt az idő, hogy véglegesítsük a jelentkezést, a fenti összeg utalásával. Számlaszám: Dr. Steli Tamás - Unicredit Bank 10918001-00000010-33650013 közlemény: az itt szereplő név, nevekÜdv Minenkinek!! Gyerekekkel kapcsolatban következőre jutottam: 2 éves korig ingyenes 2 - 6 korig 50% -a a felnőtt árnak 6 éves kor fölött felnőtt ár. A szobák: minden szoba 3 ágyas, ezen kívűl van egy kihúzható fotelágy, tehát a kicsi gyermekesek nem szükséges hozzanak kiságyat vagy ilyesmit! A párosan érkezők, természetesen kettecskén lakhatnak, de a szingli fiúkat hármasával osztottam be, remélem ez senkinek nem okoz problémát! Ha valaki egyedül szeretne lakni annak egyágyas felárat kell fizetni, ha jól emlékszem ez 4000 Ft. A kajával kapcsolatban abban maradtunk, hogy tekintettel leszünk az étel allergiásokra, paleosokra, vegetáriánusokra és mindenkinek lesz adekvát vacsora meg reggeli! A gyerekkel érkezők a wellness résszel egy épületben kapnak szállást, (ez gyakorlatilag a wellnes fölött van, egy zárt folyosón lehet közlekedni, de van lift is. A többiek választhatnak, apartman és szoba között. Az apartmanok 10-20 méterre vannak a fürdőtől. Italok (sör,bor,frissítő) az éttermi büfében kapható teljesen normális áron, tehát a kóstoltatni kívánt pálinkán kívül szerintem fölösleges mást bepakolni! Ha valamit elfelejtettem akkor jelezzetek!
|
| 2015. március 31. 12:35 |
|
 |
|
Bagi
|
hcs írta: Egyre több a gyerek, ezzel együtt az autó  Utalni mennyit kell a gyerekek szállására? Egyelőre elég lesz a szülők szállásköltségét utalni, a gyerekekkel kapcsolatosan még alkuban vagyok!
|
| 2015. március 30. 20:31 |
|
 |
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Egyre több a gyerek, ezzel együtt az autó  Utalni mennyit kell a gyerekek szállására?
|
| 2015. március 30. 19:37 |
|
 |
|
B1200
Motor: R1250GS
|
Zoli írta: Hí, be szép társaság van kerekedőben!.... Egyre jobban él a tagtárs megállapítása 
|
| 2015. március 30. 4:42 |
|
 |
|
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir 7. Karesz 8. tamas 9. Rita+B1200+2kölök 10. STom + Kati 11. Jedi+Betti+Soma ( máj. 15-16-17 nekünk nem jó ( esőnap )) 12. hcs+hnépá+hcsl+hcs 13. Szasza 14. Noby + Hajni 15. Api 16. Empi, Bosco 17. Doki, Betty, Réka, Noémi
|
| 2015. március 29. 19:29 |
|
 |
|
Bagi
|
Szatmári Bandit Randevú !!! Progr. lazítás a helyi fürdőben, szilágysági guriga, bepillantás a nyugati kárpátok közé! Időpont: Április 24-26. (igyekszem esőnapot megbeszélni a szálláson) Helyszín: http://www.dozerto.huSzombati guriga: http://goo.gl/maps/hAABmÁrak és költségek: 9 950.- Ft. /fő/éj ami tartalmazza a félpanziós ellátást, a korlátlan wellnes használatot, zárt parkolást. 2-3-4 ágyas apartmanok vannak, igény szerint! A hétvége költsége tehát összesen 19 900.- Ft. fejenként! Fontos: sikerült megbeszélni esőnapot, ha nagyon gáz lesz az idő akkor április17-19, május 15-17 vagy május 22-24 is szóba jöhet!!!! A további kérdéseket megelőzendő: - jelentkezni bárkinek lehet, aki a Bandit.hu oldal regisztrált, aktív tagja, a létszámot a szállás kapacitása határozza meg, ahol 40-45 főt tudnak altatni, etetni, fürdetni. Ha nem leszünk ennyien, akkor április 15. napjáig lehet a jelentkezést a korábban írt összeg utalásával véglegesíteni. (számlaszám később) - a szombati túrára reggel 9.00-kor indulunk, a táv kb. 500 km., amit 80-120 km/h sebességgel tesszük meg. Egy felvezető és egy záró motoros vigyáz a csapatra, tehát senki nem maradhat le nagyon illetve nem rohanhat előre. A cél, hogy mindenki jól érezze magát. (a terv persze kis módosításokat elvisel menet közben) . Óránként legalább egyszer megállunk pihenni, cigizni, inni vagy vécézni. - az úton szervezett formában étkezést nem szervezünk, szendvics, csoki a benzinkúton kapható. - Romániaában a motorokra nincs semmilyen útdíj, ha valaki nem vált lejt, kártyával szinte minden nagyobb kúton lehet fizetni! Ha mégis felmerűl valami kérdés, senki ne fogja vissza magát! - biztos, hogy jó lesz a személyid a határátlépéshez! - forgalmi ződ kártya legyen! Akinek különleges kérése van szobával (itt elsősorban családokra gondolok) vagy étellel kapcsolatban (vegetáriánus, allergiás stb. ) az egy privát üzenetben felvetheti a problémát, biztosan lesz megoldás rá, mert nagyon rugalmasak a vendéglátóink!! (és én is!  ). A gyerekekkel érkezők mindenképpen írják meg a porontyok korát, hátha sikerül kialkudni nekik egy ingyenes szállást félpanzióval!  Ha nincs egyéb kérdés, itt az idő, hogy véglegesítsük a jelentkezést, a fenti összeg utalásával. Számlaszám: Dr. Steli Tamás - Unicredit Bank 10918001-00000010-33650013 közlemény: az itt szereplő név, nevekÜdv Minenkinek!!
|
| 2015. március 28. 21:31 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Noby írta: Jo a szemelyi, EU tagallam empi írta: Köszi Csomy! Valószínű igazad van, de azért rákérdezek, hogy tuti elég-e. Ne ott derüljön ki. Őszintén szólva még sosem voltam Romániában.  Forgalmit és zöldkártyát is nézzetek meg - okmányirodai papír nem jó, csak a hivatalos, visszaküldenek a határról, még ha a hivatal hibázott akkor is.
|
| 2015. március 28. 21:08 |
|
 |
|
Noby
Motor: GSF 1200S, KTM 640 Duke II
|
Jo a szemelyi, EU tagallam empi írta: Köszi Csomy! Valószínű igazad van, de azért rákérdezek, hogy tuti elég-e. Ne ott derüljön ki. Őszintén szólva még sosem voltam Romániában. 
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
|
| 2015. március 28. 20:43 |
|
 |
|
Bosco
Motor: Tehén
|
Tehát.
1. Bagi 2. Yoss (Király! ) 3. Csöngö+Niki 4. Csomy+Fanni 5. Szotyi 6. mikir 7. Karesz 8. tamas 9. Rita+B1200+2kölök 10. STom + Kati 11. Jedi+Betti+Soma ( máj. 15-16-17 nekünk nem jó ( esőnap )) 12. hcs+hnépá+hcsl+hcs 13. Szasza 14. Noby + Hajni 15. Api 16. Empi, Bosco
|
| 2015. március 28. 19:46 |
|
 |
|