Banditos Őszi Nyugati Gurulás
| Szerző |
Üzenet |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
 Re: Banditos Őszi Nyugati Gurulás
csomy írta: Balázson kívül ki kapott még csekket az osztrákoktól? igen én is kaptam, de kicsit korábban. Egy nem kevés, meglehetősen arcpirító összeg volt a papíron!!!!!  (50 helyett 94KM/H)
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2016. október 16. 11:25 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Hol fogták meg ? 20-as út 80 km szelvény ( Mariazell előtt) ? Ott kicsit lemaradtam a bandától mert látni akartam a radart ami egy két héttel korábban megfogott 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2016. október 16. 8:31 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Balázson kívül ki kapott még csekket az osztrákoktól?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2016. október 15. 17:01 |
|
 |
|
Csöngö
Motor: Ktm 790 Adv r + Ktm-ek
|
hcs írta: A jutyúb nem engedi mobil cuccon lejátszani a videót a zene miatt. PC-n elvileg megy. Mindenestre feltöltöttem a vimeora is, hátha ezek nem olyan buzik. Itt: https://vimeo.com/186063549 
|
| 2016. október 13. 20:19 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
határozottan tartalmaz gyöngyszemeket
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. október 11. 10:35 |
|
 |
|
csomy
|
Itt vannak a mi képeink. Legtöbbje a menet közben készült, nem szelektáltam ki, így ki-ki megtalálhatja magát. https://goo.gl/photos/KJXhcqpFJZ7G2R6G8
|
| 2016. október 11. 9:16 |
|
 |
|
csomy
|
Nem merek..
|
| 2016. október 11. 8:13 |
|
 |
|
zöldi
|
csomy írta: A szívlámpás gixxi... még mindig megfog.
Mi lenne ha vennél egyet, én meg néha kölcsönkérném 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. október 11. 7:19 |
|
 |
|
csomy
|
A szívlámpás gixxi... még mindig megfog. Bár nem szeretem, de neki marha jól áll a féloldalas világítás...
|
| 2016. október 10. 21:02 |
|
 |
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Idézet: Csabi,ez nagyon tuti,johet a tobbi szoszenet! Nem goldoltam, hogy valakinek ezek még újdonságok, így tizenegykét év után, de itt van még az első kis rövid a 2005-ös Tour de Hongrie-ról, ahol pár banditos (akik közül jobbára már csak én tartom a frontot) motoros kísérőként bénázott:) https://www.youtube.com/watch?v=-hu_2cQE6woEmez meg a 2004-es év rövi összefoglalója, ebből van egy hosszabb, több mint egy órás film, mindenféle részegeskedéssel, buktákkal, állatos szekkszel, vad diszkótáncokkal, stb: https://www.youtube.com/watch?v=p_Jm8tpEYi4A képminőség persze a tíz évvel ezelőtti, de a lendület is 
|
| 2016. október 10. 20:13 |
|
 |
|
zöldi
|
szotyi írta: Csabi,ez nagyon tuti,johet a tobbi szoszenet! jelzem a sinatrason ott voltam
|
| 2016. október 10. 19:34 |
|
 |
|
zöldi
|
hcs írta: . Kéményre? Ebben a korban? Tudod, Karesz yoshija, ami Bagie volt. Azt mondtak a bolcsek, h ram szallhat, mint az igaz osveny profetajara. Amugy milyen korban? Most vagtam le a szakallam, kerdezd Csomyt hogy nezek ki  :-):-):-):-)
|
| 2016. október 10. 19:33 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Csabi,ez nagyon tuti,johet a tobbi szoszenet!
_________________ SZOTYI
|
| 2016. október 10. 19:32 |
|
 |
|
hcs
|
Idézet: áááá, bm ez drága  Most Yoshi kéményre gyűjtök amúgy is. A Gopronál sokkal olcsóbb és nagyjából ugyanolyan jó, legalábbis a teszt videókat elnézve, plusz van hozzá távvezérlő. Az olcsóbbakban gagyi a CCD meg a proci, ez szerintem teljesen jó képet produkál. Kéményre? Ebben a korban?  Ja, amúgy itthon sokkal durvább az ár: http://shop.gitup.hu/csomagajanlatok_86 ... ezerlo_328
|
| 2016. október 10. 19:25 |
|
 |
|
hcs
|
Idézet: HCS kotord már elő azt a felvételt, amin főleg a csöngö van a gixxivel és Sinatra szól alatta.. Az annyira kellemes videó, hogy nagyon. Még a cukros időszakból, ha jól gondolom. Kívánságműsor: https://vimeo.com/186301601Ide fogom feltölteni az összes banditos cuccot, ezek nem buziznak holmi zeneszerzői jogokkal 
|
| 2016. október 10. 19:22 |
|
 |
|
zöldi
|
áááá, bm ez drága  Most Yoshi kéményre gyűjtök amúgy is.
|
| 2016. október 10. 12:04 |
|
 |
|
csomy
|
HCS kotord már elő azt a felvételt, amin főleg a csöngö van a gixxivel és Sinatra szól alatta.. Az annyira kellemes videó, hogy nagyon. Még a cukros időszakból, ha jól gondolom.
|
| 2016. október 10. 11:39 |
|
 |
|
hcs
|
|
| 2016. október 10. 11:02 |
|
 |
|
zöldi
|
hcs írta: Jó kis motorozás, kösz Karesz  Közben rájöttem, hogy Svájcban is készültek felvételek meg csináltam anno 2004-ben egy "egész estés" filmet az akkori kalandokból, ha meglelem ezeket majd feltöltöm. Csabi, milyen kamera ez?
|
| 2016. október 10. 8:07 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
hcs írta: Jó kis motorozás, kösz Karesz  Közben rájöttem, hogy Svájcban is készültek felvételek meg csináltam anno 2004-ben egy "egész estés" filmet az akkori kalandokból, ha meglelem ezeket majd feltöltöm. Csak keresd Csabi , jó lenne látni és jó emlékezni , az is szép volt ..
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2016. október 9. 19:50 |
|
 |
|