Banditos Őszi Nyugati Gurulás
| Szerző |
Üzenet |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
 Re: Banditos Őszi Nyugati Gurulás
Hcs a király!!! 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. október 9. 17:47 |
|
 |
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Jó kis motorozás, kösz Karesz  Közben rájöttem, hogy Svájcban is készültek felvételek meg csináltam anno 2004-ben egy "egész estés" filmet az akkori kalandokból, ha meglelem ezeket majd feltöltöm.
|
| 2016. október 9. 13:08 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Jó kis video, kösz Csabi 
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2016. október 9. 11:51 |
|
 |
|
hcs
|
Én is, hosszú volt a szünet 
|
| 2016. október 8. 18:53 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Koszi Csabi,imadtam igy utolag is a mult szombatot! 
_________________ SZOTYI
|
| 2016. október 8. 17:45 |
|
 |
|
hcs
|
A jutyúb nem engedi mobil cuccon lejátszani a videót a zene miatt. PC-n elvileg megy. Mindenestre feltöltöttem a vimeora is, hátha ezek nem olyan buzik. Itt: https://vimeo.com/186063549
|
| 2016. október 8. 11:37 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Csabi,azt irja a video nem erheto el,hekkelj vmit!
_________________ SZOTYI
|
| 2016. október 8. 9:54 |
|
 |
|
hcs
|
Kis film: https://youtu.be/iGk2-51zZf0Egy csoportképet elloptam a végére Gyula, ha nem gond  Kösz
|
| 2016. október 8. 8:53 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Én a szombati nap 2 körül mertem kimondani, hogy szerencsénk volt az időjárással.... az ablakon kinézve úgy érzem, nagyobb szerencsénk nem lehetett volna...
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2016. október 4. 8:29 |
|
 |
|
Dezső
Motor: GSF 1200S K3
|
Idén kimaradt a csapatépítő tréning részemről, amit nagyon sajnálok, de a szombati túra remek volt. Ahogy elnézem az időjárást pont sikerült az utolsó tuti motoros hétvégét kifogni. Alább a képek, amiket a megállók során készítettem: https://www.dropbox.com/sh/odln6ux5mp4xx4u/AACuqZ27ujr2Ct0Wlkbr-Opfa?dl=0
|
| 2016. október 4. 8:07 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2016. október 3. 20:36 |
|
 |
|
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
Sziasztok! Köszi Karesz a szervezést!!! Nagyon jól éreztük magunkat!! Képek, amiket csináltam itt https://goo.gl/photos/82hpZYp1zKD9Rhbd6Láthattok 2011 tavaszi gurulás képeket is. Tényleg tavaszi tali Horvátországban??? Betti
|
| 2016. október 3. 13:24 |
|
 |
|
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
Karesz, Ari, köszönöm a hétvégét, szuper szervezés volt! A társaságban már hosszú évek óta csalódni nem lehet. Gyula, jó fotók készültek! 
|
| 2016. október 3. 9:40 |
|
 |
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Sziasztok! Hazaértünk mi is időben - vas már tisztán szunyókál, bár a GPS-nek köszönhetően Szombathely Sárvár környékét sikerült behatóbban megtekinteni. Kösz a szervezést, a csapat hangulatát, megint jó volt veletek. Csominak még jövök a motor tesztért - a beoltás megkapta a zöld pipát Csinálom a helyet a nagynak, a könnyebb tárolásért (még üzleti titok, de úgy néz ki 2 órakor sikerült eladni az MZ-t - keddre kiderül), a Bandit még hátravan, de rajta vagyok.
|
| 2016. október 2. 18:31 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
A fotozás is jól megy Gyula!! Jó képek nagyon!! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2016. október 2. 18:29 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Hölgyeim, Uraim! Képek itt. Remélem valaki csinált szebbeket is. https://goo.gl/photos/9GqtU4Pq8YmvhVvy9
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. október 2. 18:13 |
|
 |
|
tamas
Motor: CB600F
|
Sziasztok, Hazaértem, láncolajozás és sör után. Köszi Karesz a szervezést, és a karikán néhány szép helyeket, amit szerencsére már többször láttam. Ja srácok és a várakozást. Nem lesz legközelebb ilyen 
|
| 2016. október 2. 17:57 |
|
 |
|
hcs
|
Fasza volt, kösz Kareszék! A tegnap esti zsíros deszkáért külön köszönet 
|
| 2016. október 2. 17:10 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Mi is itthon, köszi mindent, ismét sikerült mindent tökéletesre hangolni. szerintem az 1480 kilométerrel simán nyertem az őszi maratont. Remélem a tavaszi találkozóig kibírjuk valahogy egymás nélkül!
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2016. október 2. 16:34 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Mi is, kettő felé itthon voltuk. Csákváron megálltunk valami cukrászda/fagyizóban ami valami brutál jó volt....
Na de.. megint sikerült oda tenni.. a szervezésnek, a csapatnak, mindenkinek. Ha látnák, irigykedhetnének a hasonló csoportok... jó csapat vagyunk.
Karesz, kössz a szervezést, csöngö, kössz az útvonalat. Ezt az 56os utat megjegyzem.
Remélem Stom beoltódott a nagyvas iránt...
Üdv mindenkinek... pááá
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2016. október 2. 15:20 |
|
 |
|