Banditos Őszi Nyugati Gurulás
| Szerző |
Üzenet |
|
B1200
Motor: R1250GS
|
 Re: Banditos Őszi Nyugati Gurulás
Sziasztok Koszonjuk mindenkinek a tartalmas egyuttletet, Karesznak a szervezest. A gurulas indulo videoajat itt lehet latni: https://youtu.be/83VCPuFj0tY
|
| 2016. október 2. 15:00 |
|
 |
|
szotyi
Motor: Cf Moto 800MTX
|
Karesz,Ari koszonom a szervezest es a gondoskodast,tobbieknek a reszvetelt es a hangulatot,Nikol neveben is! 
_________________ SZOTYI
|
| 2016. október 2. 13:50 |
|
 |
|
zöldi
Motor: 1150 GS, Ty250, CB500 RR
|
Fiúk lányok, ezt szuper volt! Kösz Karesz+Ari a szervezést, túravezetést, többieknek a társaságot. Örültem az új arcoknak is  A km-ről lövésem nincs, de most citromot kell nyalogatnom, mert már fáj vigyorogni 
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. október 2. 12:08 |
|
 |
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Sziasztok hazaértünk, a km-t nem írom ide mert nevetség tárgyává válok Jó volt ismét találkozni veletek , köszönöm a társaságot , Fanninak pedig külön köszönet a tortákért. Baginak a tesztmotorozásért . Fotókat most nem csináltam , csak párat , akiknek van azokat kérem osszák meg velünk. Üdv Karesz
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
| 2016. október 2. 11:03 |
|
 |
|
zöldi
|
karesz írta: Vacsora 8 kor csak hogy ne legyen inaktív  azonkívül Mariazellnel valahol. A 20 út 87 km szelvénynel Kell lennie egy telepített radarnak 50 EUR információs díj ellenében közölte velem a hatóság Ok, felteszem a láncot
_________________ Bikes are living proof that God loves us and wants us to be happy.
|
| 2016. szeptember 30. 12:40 |
|
 |
|
karesz
|
Vacsora 8 kor csak hogy ne legyen inaktív  azonkívül Mariazellnel valahol. A 20 út 87 km szelvénynel Kell lennie egy telepített radarnak 50 EUR információs díj ellenében közölte velem a hatóság
|
| 2016. szeptember 30. 11:51 |
|
 |
|
tamas
Motor: CB600F
|
Bagi írta: tamas írta: Sziasztok, Tervez valaki Budaörsről vagy Bp-ről/vagy azon keresztül eljutni a tali helyszínére? Csatlakoznék ha úgy adódna. Tamáskám keressél bátran!!  Köszi Bagi! Olyan inaktív a fórum, felmerül bennem: nem is ma lesz a tali 
|
| 2016. szeptember 30. 10:05 |
|
 |
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
tamas írta: Sziasztok, Tervez valaki Budaörsről vagy Bp-ről/vagy azon keresztül eljutni a tali helyszínére? Csatlakoznék ha úgy adódna. Tamáskám keressél bátran!! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2016. szeptember 29. 17:27 |
|
 |
|
tamas
Motor: CB600F
|
Sziasztok, Tervez valaki Budaörsről vagy Bp-ről/vagy azon keresztül eljutni a tali helyszínére? Csatlakoznék ha úgy adódna.
|
| 2016. szeptember 29. 14:37 |
|
 |
|
karesz
|
Miki írta: Szombati motorozáshoz csatlakoznék. Lesz benzinkutas indulási pont? Mikorra kell ott lenni? kb 400 km túrát feltételezve én 9 (max fél 10-re) tenném az indulást Velemből. Mivel kút csak Kőszegen (meg délebbre) van , azt kérem mindenkitől hogy pénteken érkezés előtt valahol a közelben lévő kútnál tankoljon tele, hogy egy 200-ast kibirjon mindenki az első tankolási pontig Karesz
|
| 2016. szeptember 27. 12:46 |
|
 |
|
karesz
|
csomy írta: Karesz ugye reggelink is van!? Félpanzio? Van igen
|
| 2016. szeptember 27. 12:28 |
|
 |
|
Bagi
|
zöldi írta: Bagi írta: karesz írta: Már kész van, legalábbis az eddigi tapasztalatok szerint! Mint már említésre került ez egy BMW!! Az utóbbi napokban annyit foglalkozott velem, mint te a sisakvásárlás alkalmával.  ( innen is tiszteltetem a "böszörményi Mágust".) Lesz nálam tréleres telefon, just in case  Mostanában már nem történik semmi olyan, amikor a gumi az ég felé néz. Mindenki megértette a szabálykövetö motorkerékpározás lényegét! 
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
| 2016. szeptember 27. 8:13 |
|
 |
|
zöldi
|
Bagi írta: karesz írta: Már kész van, legalábbis az eddigi tapasztalatok szerint! Mint már említésre került ez egy BMW!! Az utóbbi napokban annyit foglalkozott velem, mint te a sisakvásárlás alkalmával.  ( innen is tiszteltetem a "böszörményi Mágust".) Lesz nálam tréleres telefon, just in case 
|
| 2016. szeptember 27. 7:37 |
|
 |
|
Miki
|
Szombati motorozáshoz csatlakoznék. Lesz benzinkutas indulási pont? Mikorra kell ott lenni?
|
| 2016. szeptember 27. 7:33 |
|
 |
|
csomy
Motor: GSF-1250SA
|
Karesz ugye reggelink is van!? Félpanzio?
_________________ CSapatkivonásra Oktatott Mesterséges Yodamásolat
|
| 2016. szeptember 26. 20:51 |
|
 |
|
Bagi
|
karesz írta: Bagi csináltasd meg azt a német csúcstechnikát , az egyik haverom direkt azért akar lejönni hogy tapasztalatot cseréljen veled mielőtt BMW GS vásárlásra adja a fejét
Na akkor a hétvégi viszontlátásig ! Karesz
Már kész van, legalábbis az eddigi tapasztalatok szerint! Mint már említésre került ez egy BMW!! Az utóbbi napokban annyit foglalkozott velem, mint te a sisakvásárlás alkalmával.  ( innen is tiszteltetem a "böszörményi Mágust".)
|
| 2016. szeptember 26. 20:43 |
|
 |
|
karesz
|
Némi plusz infó ha még nem írtam volna le :
Ár : 8000 Ft/fő/éj motoros kedvezménnyel, előleg nincs , helyszínen kell fizetni, ebben a reggeli benne foglaltatik Vacsi 3650/fő kemencés csülök tepsis krumplival , ez az első napi menü (a gyengébb gyomrúaknak gordon ) , a második napi kaját pénteken este megbeszéljük velük fizetni SZÉP kártyával is lehet Túra útvonal : én nem terveztem semmit , mert akadtak ötletek, én mindegyiket jónak találom (de ez nem számít , a csapat dönt) Idő jó lesz, csak Sopronban fog esni , mert ott szerepel valamelyik cirkusz
Bagi csináltasd meg azt a német csúcstechnikát , az egyik haverom direkt azért akar lejönni hogy tapasztalatot cseréljen veled mielőtt BMW GS vásárlásra adja a fejét
Na akkor a hétvégi viszontlátásig ! Karesz
|
| 2016. szeptember 26. 19:12 |
|
 |
|
zöldi
|
Csöngö írta: hcs írta: Én is a busszal viszem valszeg a vasat, cikizni fogtok?  Mariazell nem opció esetleg? Elég fasza arra is az út, bár jobbára csak a sok záróvonlra emlékszem  Jó ötlet,esetleg egy útvonal tele kanyarokkal : https://goo.gl/maps/cJdu4Md9LDy JÓÓÓ 
|
| 2016. szeptember 26. 18:22 |
|
 |
|
zöldi
|
Bagi írta: Na nekem meg beszart a motorom, remélem a böszörményi Mágus tud vele mit kezdeni hétfőn, mert amit eddig csináltunk vele az nem javított a dolgon!!! (pedig az sem volt kevés) Szóval ha nem sikerül megjavítani és nem lesz kölcsönmotor, akkor marad a kocsi! Van nálam egy fekete ezekettőötven, de ne szólj Yossnak! 
|
| 2016. szeptember 26. 18:20 |
|
 |
|
Bagi
|
Csöngö írta: Várhato volt BMW  lehet, hogy ritkán elromlik, de gyorsan szerelhető is!!! Ez tényleg fasza kis karika lenne, én támogatom!!!! 
|
| 2016. szeptember 26. 14:53 |
|
 |
|