|
Pontos idő: 2024. szeptember 12. 9:59
|
Megválaszolatlan hozzászólások
| Aktív témák
2019-es tavaszi Bandit tali
Szerző |
Üzenet |
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
Re: 2019-es tavaszi Bandit tali
Szerintem Szotyi tervez valami közös útvonalat!
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2019. május 7. 8:34 |
|
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Van valamilyen terv az indulásra vagy találkozunk este a parton?
|
2019. május 6. 21:14 |
|
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
Kurvára sajnálom mert nagyon akartam menni, de a nejemnek pont a szülinapjára esik - ezért is akartam vele együtt jönni - de épp ezért más ötlete támadt. Ami úgy néz ki szintén nem jön össze :/ Bocs mindenkitől
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2019. május 5. 21:10 |
|
|
Bagi
|
szotyi írta: Bagi,ugy nez ki ez a vegleges letszam,foglahatsz! OK, holnap véglegesítek!
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2019. május 5. 19:43 |
|
|
szotyi
Motor: Versys 650
|
Bagi,ugy nez ki ez a vegleges letszam,foglahatsz!
_________________ SZOTYI
|
2019. május 5. 16:12 |
|
|
Bagi
|
Bagi írta: A részletek: A tavaszi Bandit-randi 2019-ben: Helyszín: Horvátország, Medveja. Szállás: https://goo.gl/52FLwaIdőpont: május 17-19 Jelentkezési határidő: május 6. (a szállás árának eddig kell beérkeznie) Létszám: max. 26 fő A szállás ára kb 7000 Ft/fő/éj. Reggelivel kapcsolatban még levelezésben vagyok a szállással, amint kiderül valami jelzem, az utalási részletekkel együtt. Vacsorázni, a kamping bejáratánál lévő étteremben lehet, itt mindenki saját fogyasztását fizeti. Utazás: egyénileg, de minden alkalommal lehetőség van csatlakozni a Szotyi által vezetett csapathoz is! 1. Bagi 2. Stom 3. Api 4 Csöngö+Niki 5. Nikol 6. Szotyi 7. hcs 8. Vajda Bali 9, Gellen Józsi 10. Nagy Robert 11. Zoli+Zotya 12. Burkyék 2 fő 14. Attila (hcs) 15. Yoss+1 fő 16. Bence (Bagi) Sziasztok!! A szobák 3-4 személyesek, természetesen a pároknak nem kell senkivel osztozniuk. A szoba ára 28 560.- Ft, ezt az összeget kell szétdobni a szobatársak között. Csinálok egy szobabeosztást, kérlek nézzétek át, ha valamit másképpen szeretnétek akkor vasárnap estig jelezzetek vissza, hogy május 5-ig véglegesíteni tudjam a szobákat. Mivel a társaság nagyrésze "régi motoros", az előlegesdiről lemondok, mindenki a helyszínen fizet, ám ha valaki elfelejtene május 5-ig jelezni, a helyét nem foglalom be. Összesen 10 szobát foglaltam le, ez május 5-ig módosítható/lemondható. 1 szoba: Csöngő - Szotyi 2 szoba: Bagi - Jucus 3 szoba: Zoli - Zotya 4 szoba: Burky - 1 fő 5 szoba: Stom - HCs - Attila 6 szoba: Gellen J. - Gellen Bence - Nagy Robi 7 szoba: Api - Bali 8 szoba: 9 szoba: 10 szoba
|
2019. április 30. 21:53 |
|
|
Api
Motor: GSF 1200 K6
|
Szuper!
|
2019. április 30. 7:42 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Nekem OK
|
2019. április 26. 20:24 |
|
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Ok.
|
2019. április 26. 10:18 |
|
|
Bagi
|
Bagi írta: A részletek: A tavaszi Bandit-randi 2019-ben: Helyszín: Horvátország, Medveja. Szállás: https://goo.gl/52FLwaIdőpont: május 17-19 Jelentkezési határidő: május 6. (a szállás árának eddig kell beérkeznie) Létszám: max. 26 fő A szállás ára kb 7000 Ft/fő/éj. Reggelivel kapcsolatban még levelezésben vagyok a szállással, amint kiderül valami jelzem, az utalási részletekkel együtt. Vacsorázni, a kamping bejáratánál lévő étteremben lehet, itt mindenki saját fogyasztását fizeti. Utazás: egyénileg, de minden alkalommal lehetőség van csatlakozni a Szotyi által vezetett csapathoz is! 1. Bagi 2. Stom 3. Api 4 Csöngö+Niki 5. Nikol 6. Szotyi 7. hcs 8. Vajda Bali 9, Gellen Józsi 10. Nagy Robert 11. Zoli+Zotya 12. Burkyék 2 fő 14. Attila (hcs) 15. Yoss+1 fő 16. Bence (Bagi) Sziasztok!! A szobák 3-4 személyesek, természetesen a pároknak nem kell senkivel osztozniuk. A szoba ára 28 560.- Ft, ezt az összeget kell szétdobni a szobatársak között. Csinálok egy szobabeosztást, kérlek nézzétek át, ha valamit másképpen szeretnétek akkor vasárnap estig jelezzetek vissza, hogy május 5-ig véglegesíteni tudjam a szobákat. Mivel a társaság nagyrésze "régi motoros", az előlegesdiről lemondok, mindenki a helyszínen fizet, ám ha valaki elfelejtene május 5-ig jelezni, a helyét nem foglalom be. Összesen 10 szobát foglaltam le, ez május 5-ig módosítható/lemondható. 1 szoba: Csöngő - Szotyi 2 szoba: Yoss - 1 fő 3 szoba: Zoli - Zotya 4 szoba: Burky - 1 fő 5 szoba: Stom - HCs - Attila 6 szoba: Gellen J. - Gellen Bence - Nagy Robi 7 szoba: Api - Bali 8 szoba: Bagi - Jucus 9 szoba: 10 szoba
|
2019. április 25. 23:32 |
|
|
Bagi
|
hcs írta: Nagy a csönd, a határidő közeledik. Megyünk egyáltalán? Minden OK, legalábbis ami engem illet. A szállást lefoglaltam, május 5-ig módosítható, szóval hamarosan véglegesítem a létszámot. Reggelivel kapcsolatban nem kaptam választ sem a kemping sem a Booking részéről, tehát szerintem önellátós lesz.
|
2019. április 23. 21:41 |
|
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Nagy a csönd, a határidő közeledik. Megyünk egyáltalán?
|
2019. április 23. 21:21 |
|
|
Bagi
|
A részletek: A tavaszi Bandit-randi 2019-ben: Helyszín: Horvátország, Medveja. Szállás: https://goo.gl/52FLwaIdőpont: május 17-19 Jelentkezési határidő: május 6. (a szállás árának eddig kell beérkeznie) Létszám: max. 26 fő A szállás ára kb 7000 Ft/fő/éj. Reggelivel kapcsolatban még levelezésben vagyok a szállással, amint kiderül valami jelzem, az utalási részletekkel együtt. Vacsorázni, a kamping bejáratánál lévő étteremben lehet, itt mindenki saját fogyasztását fizeti. Utazás: egyénileg, de minden alkalommal lehetőség van csatlakozni a Szotyi által vezetett csapathoz is! 1. Bagi 2. Stom 3. Api 4 Csöngö+Niki 5. Nikol 6. Szotyi 7. hcs 8. Vajda Bali 9, Gellen Józsi 10. Nagy Robert 11. Zoli+Zotya 12. Burkyék 2 fő 14. Attila (hcs) 15. Yoss+1 fő 16. Bence (Bagi)
|
2019. április 2. 12:37 |
|
|
Yoss
Motor: R1250GS
|
A részletek: A tavaszi Bandit-randi 2019-ben: Helyszín: Horvátország, Medveja. Szállás: https://goo.gl/52FLwaIdőpont: május 17-19 Jelentkezési határidő: május 6. (a szállás árának eddig kell beérkeznie) Létszám: max. 26 fő A szállás ára kb 7000 Ft/fő/éj. Reggelivel kapcsolatban még levelezésben vagyok a szállással, amint kiderül valami jelzem, az utalási részletekkel együtt. Vacsorázni, a kamping bejáratánál lévő étteremben lehet, itt mindenki saját fogyasztását fizeti. Utazás: egyénileg, de minden alkalommal lehetőség van csatlakozni a Szotyi által vezetett csapathoz is! 1. Bagi 2. Stom 3. Api 4 Csöngö+Niki 5. Nikol 6. Szotyi 7. hcs 8. Vajda Bali 9, Gellen Józsi 10. Nagy Robert 11. Zoli+Zotya 12. Burkyék 2 fő 14. Attila (hcs) 15. Yoss+1 fő
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2019. március 26. 15:16 |
|
|
Bagi
|
A részletek: A tavaszi Bandit-randi 2019-ben: Helyszín: Horvátország, Medveja. Szállás: https://goo.gl/52FLwaIdőpont: május 17-19 Jelentkezési határidő: május 6. (a szállás árának eddig kell beérkeznie) Létszám: max. 26 fő A szállás ára kb 7000 Ft/fő/éj. Reggelivel kapcsolatban még levelezésben vagyok a szállással, amint kiderül valami jelzem, az utalási részletekkel együtt. Vacsorázni, a kamping bejáratánál lévő étteremben lehet, itt mindenki saját fogyasztását fizeti. Utazás: egyénileg, de minden alkalommal lehetőség van csatlakozni a Szotyi által vezetett csapathoz is! 1. Bagi 2. Stom 3. Api 4 Csöngö+Niki 5. Nikol 6. Szotyi 7. hcs 8. Vajda Bali 9, Gellen Józsi 10. Nagy Robert 11. Zoli+Zotya 12. Burkyék 2 fő 14. Attila (hcs)
|
2019. március 26. 13:20 |
|
|
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Bőben letelt a pici
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2019. március 26. 12:27 |
|
|
szotyi
|
Re: Programok, gurulások szervezése
Tomi,letelt a pici,szerintem indithatod a kerelmet!
_________________ SZOTYI
|
2019. március 23. 19:49 |
|
|
Bagi
|
szotyi írta: Tomi,sztem tetesd ki nyilvanosba,hogy mindenki ra tudjon keszulni,2,5 honap es megyunk! még várok egy kicsit aztán intézkedek, azaz megkérek valakit, hogy intézkedjen!
|
2019. február 28. 18:27 |
|
|
szotyi
|
Tomi,sztem tetesd ki nyilvanosba,hogy mindenki ra tudjon keszulni,2,5 honap es megyunk!
_________________ SZOTYI
|
2019. február 28. 18:02 |
|
|
Bagi
|
hcs írta: Hoznék magammal még egy embert, természetesen GS-el. A szállásról van már infó esetleg?
Még nem foglaltam, de előreláthatólag ezen a helyen leszünk. helyszín.
|
2019. február 26. 9:27 |
|
|
|