Eger és környéke boros-motorozós vikend - EKBMV
Szerző |
Üzenet |
kolixx
Motor: Yamaha XT 660 R '04
|
Re: Eger és környéke boros-motorozós vikend - EKBMV
Ezt szerintem arhiválhatjuk Illetve a weekend mióta sima V?
_________________ Kutatásra és Orgyilkosságra Létrehozott Ikerhorizontális Xenonmeghajtású eXkavátor
|
2023. október 12. 20:55 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
szotyi írta: B1200 írta: Ha jól sejtem akkor már csak a júniusi időpontod szabad Valami konkrétat feldobhatnátok, nekem is fogyasztanom kellene a szabimat! Június 18-as hétvége esetleg?
|
2022. május 4. 20:39 |
|
|
szotyi
Motor: Versys 650
|
B1200 írta: Ha jól sejtem akkor már csak a júniusi időpontod szabad Valami konkrétat feldobhatnátok, nekem is fogyasztanom kellene a szabimat!
_________________ SZOTYI
|
2022. május 3. 19:53 |
|
|
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
B1200 írta: Ha jól sejtem akkor már csak a júniusi időpontod szabad Jaja! Volt ma pánik, ahogy belenéztem a naptáramba, de aztán gyorsan átpasszoltam egy feladatot a kollégáknak 05. 16-ra...!
|
2022. május 3. 18:26 |
|
|
B1200
Motor: R1250GS
|
Ha jól sejtem akkor már csak a júniusi időpontod szabad
|
2022. május 3. 16:48 |
|
|
Doki
Motor: KTM 1290 Super Duke GT
|
Vészesen fogynak a szabad hétvégék a naptáramban... a május 13-15. és a június 10-12. jelenleg még alkalmas lehet bármire. A májusit egy csütörtökkel, a júniusit egy csütörtökkel és hétfővel meg lehet még toldani, csak menjünk gyorsan valahá', különben a cég vagy a Buttzony betervezi ezeket is...! Eger (vagy környéke) központtal egy szlovákiai kanyargás beleférhet...? (A gumim pereme még szűz, a közepe meg elkopik lassan a Győr-Tatabánya-Győr autópályán... )
|
2022. május 1. 12:29 |
|
|
B1200
|
Doki is most jelezte igényét holmi gurulásra, valszeg én is mennék
|
2022. április 26. 19:13 |
|
|
Yoss
|
szotyi írta: Nem kellene 2022-re aktualizalni ezt az Eger kornyeki osszeroffenest?? Nem tom, de igény, az vóna rá
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2022. április 25. 20:31 |
|
|
szotyi
|
Nem kellene 2022-re aktualizalni ezt az Eger kornyeki osszeroffenest??
_________________ SZOTYI
|
2022. április 25. 17:31 |
|
|
Bagi
Motor: Ducati MTS V4 PP
|
B1200 írta: Bagi írta: A bajor márkát képviselők (Varga Gabi, Zoli, Karesz) alátámaszthatják, hogy a "traktor" meghajtást is kenni kell sajnos. Zöldi megoldotta az olajcserét ott is ősszel... Remélem nem volt rest lebuktatni a hajtást és megzsírozni a fogastengely végét. Ha nem történt meg vidd vissza, gariba csinálja meg!! nah, megyek láncot pucolni!!
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2020. április 4. 17:45 |
|
|
B1200
|
Bagi írta: A bajor márkát képviselők (Varga Gabi, Zoli, Karesz) alátámaszthatják, hogy a "traktor" meghajtást is kenni kell sajnos. Zöldi megoldotta az olajcserét ott is ősszel...
|
2020. április 2. 19:06 |
|
|
jedi
Motor: GSF 1250N ( black )
|
Hi evribadi ! Pedig pont most, mikor ide a közelünkbe szerveztek valamit végre, mi is esélyt láttunk rá, hogy újra részt vegyünk egy talin. Nem is a motorozás, csak a csapat miatt. El lettünk volna napközbe a fürdőbe. Sajna szerintem is igaza van STom-nak, ebből nem hiszem , hogy lesz valami. Főleg azért is, mert most úgy néz ki, pont akkor fog tetőzni, nem hogy alább hagyni. Még az őszi is kérdéses. Mindegy, de ha el is marad, akár ezen tavaszi, vagy őszi, a jövő tavaszit szervezzétek már ide, vagy hasonló adottságú helyre földrajzilag max. 50-100Km -re Turától !
_________________ Ha az autópályán haladván, egyszer csak vésztjósló menydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hid azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
|
2020. április 2. 12:47 |
|
|
Zoli
Motor: R Ninet Pure
|
Valszeg az egész Bandit-banda nem baszakodik annyit lánccal mint én. Viszont most egy darabig nem lesz velük gondom.
|
2020. március 30. 14:19 |
|
|
Yoss
|
Bagi írta: szotyi írta: karesz írta: :cry: Ez van , pedig tegnap már a lánckenés is megvolt . Karesz,Simson,Jawa,tokozott lanc,BMW mint a teherautok "gardanyos", mit kentel,a nyaklancodat? Öröm látni, hogy a helyzet semmit sem rontott a humorérzéketeken!! A bajor márkát képviselők (Varga Gabi, Zoli, Karesz) alátámaszthatják, hogy a "traktor" meghajtást is kenni kell sajnos. Kenegesse a Wallis, az ő dolguk
_________________ If this is heaven, I'm not afraid of hell...
|
2020. március 29. 14:10 |
|
|
Bagi
|
szotyi írta: karesz írta: :cry: Ez van , pedig tegnap már a lánckenés is megvolt . Karesz,Simson,Jawa,tokozott lanc,BMW mint a teherautok "gardanyos", mit kentel,a nyaklancodat? Öröm látni, hogy a helyzet semmit sem rontott a humorérzéketeken!! A bajor márkát képviselők (Varga Gabi, Zoli, Karesz) alátámaszthatják, hogy a "traktor" meghajtást is kenni kell sajnos.
_________________ ------------------------------------------------------------------- - = Üdv Bagi = -
|
2020. március 29. 12:14 |
|
|
szotyi
|
karesz írta: :cry: Ez van , pedig tegnap már a lánckenés is megvolt . Karesz,Simson,Jawa,tokozott lanc,BMW mint a teherautok "gardanyos", mit kentel,a nyaklancodat?
_________________ SZOTYI
|
2020. március 29. 6:43 |
|
|
hcs
Motor: 1190 Adv
|
Mi megnéztük ma a környéket, kis esőbe csak a végén futottunk bele. Valszeg a harmadik próbálkozás lesz sikeres csak
|
2020. március 28. 20:23 |
|
|
karesz
Motor: R 1200 GS Jawák
|
Ez van , pedig tegnap már a lánckenés is megvolt .
_________________ Mielőtt kerékpárra ülsz, mindig húzd meg a dinamó csavarjait
|
2020. március 28. 9:54 |
|
|
STom
Motor: GSF 1250S
|
Sajnos be kell látni, hogy esélytelen lett a tali Talán ősszel ?
|
2020. március 27. 19:15 |
|
|
Bagi
|
Yoss írta: Gondolom, az eseménynek annyi Hát jeleztem, hogy Hcs kolléga reagáljon, de ki merem jelenteni, hogy annyi.
|
2020. március 27. 15:28 |
|
|
|